• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10597

Конструктор Міккі та Мінні : парад на День народження 24 деталей(10597)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Закінчується посадка на святковий потяг Клубу Микки Мауса.

Микки і Минни влаштовують парад в твою честь! Сідай до потягу і бери з собою все, що треба для відмінного святкування дня народження - збірний торт, повітряні кулі і прикрашені подарунки-кубики.

Скільки тобі років? За допомогою прикрашених кубиків з цифрами від 1 до 5 Микки і Минни можуть відмічати день народження рік за роком.

Маленьким дітям сподобається придумувати нескінченні історії з днем народження і розвивати свої навички складання за допомогою великих, яскравих кубиків LEGO DUPLO, створених спеціально для початкуючих будівельників.

У набір входять 2 фігурки LEGO DUPLO: Микки Маус і Минни Маус.

LEGO DUPLO познайомить вашу дитину із захоплюючим світом будівництва LEGO. Ці кубики теплих, яскравих кольорів за розміром в два рази більше звичайних кубики LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і що росте уяви.

Кубики LEGO Дупло допоможуть розбудити у вашої дитини інтерес до повчальних ігор. Ваша дитина може будувати, творити і розвиватися, оскільки для цього є стільки різноманітних можливостей. Кубики DUPLO сумісні з кубиками LEGO, тому дитина зможе використати свої улюблені деталі і в інших наборах LEGO.

Для тих, хто готуватися весело зустріти свій День Народження, Микки і Минни побудували святковий паровозик!

Спереду видно величезний локомотив з чорною трубою, жовтими фарами і червоною кабіною машиніста. За допомогою спеціальних кріплень локомотив сполучений з двома вагонами, що є платформами транспортувань зеленого і синього кольору. На кожну з них можна навантажити усе необхідне для проведення справжнього свята : повітряні кулі, торт зі свічками і, звичайно ж, подарунки. Цікавим доповненням є яскраві кубики з циферками. Вони допомагають познайомитися з основами математики, а також вивчити назви кольорів. Також з їх допомогою можна створювати тортики з вказівкою віку іменинника.

Розмір паровозика в зібраному виді складає 18 х 34 х 6 см

Підходить для дітей у віці від 2 до 5 років.

Розміри в зібраному виді:

  • Потяг: висота - 18 см, довжина - 34 см, ширина - 6 см



Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари