• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 42055

Конструктор Роторний екскаватор 3927 деталей(42055)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія LEGO TECHNIC кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як підвіски і пневматичний привід, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями - від дверей, які автоматично відкриваються, до потужного приводу на чотири колеса. Від підйомних кранів до суперавтомобіля, будь-яку модель можна перебудувати в інший транспортний засіб, дозволяє ще більше розширити можливості гри. Конструктор Лего Техніки дозволяє будувати складні функціонуючі моделі з реального життя, такі як коробки передач, працюючі поршневі двигуни і стріли підйомних кранів, які поєднуються з іншими кубиками LEGO.

Зібрати легендарну багатоковшову модель МК- III, використовувану у багатьох сферах діяльності, пропонує набір LEGO Technic "Роторний екскаватор" - новинка 2016 року. На сьогодні це найбільший конструктор з тих, що випускалися в серії.

Набор містить 3927 деталей, з яких збирається багатоковшовий траншейний екскаватор типу МК- III, а також модель великого кар'єрного самоскида типу БелАЗ. Така переконлива кількість деталей гарантує захоплюючий процес складання неймовірного технічного засобу.

Оригінал моделі багатоковшового траншейного екскаватора, що збирається з деталей набору LEGO, є машиною безперервної дії на гусеничному ходу. Він робить розробку грунту за допомогою ковшов, закріплених на роторі. Порода по транспортерній стрічці подається на під'їжджаючий кар'єрний самоскид.

Роторний екскаватор з набору деталізовано повторює оригінал. Тут рухається транспортерна стрічка, піднімається стріла і обертається ротор з ковшами. Приймаючу транспортерну стрічку можна обертати по осі, підлаштовуючи передачу грунту за різних умов. Завдяки наявності елементів Power Functions робота роторного екскаватора автоматизується. Наявність самоскида БелАЗ і плашок, що імітують породу, робить ігровий процес дуже захоплюючим.

Набор 2 в 1 LEGO, окрім роторного екскаватора, пропонує зібрати також мобільний автоматизований завод по переробці грунту і витяганню корисних копалини. Поза сумнівом, конструктор сподобається хлопцям і дорослим, захопленим складанням складних моделей функціональної техніки. Просто величезна кількість деталей відкриває неймовірні можливості для технічної творчості.

Елементи живлення : батареї тип АА - 6 шт (не входять в комплект)

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари