• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 17101

Конструктор Набір для конструювання і програмування роботів 843 деталей(17101)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Оживи свої моделі LEGO і навчися програмувати з цим неймовірним Набором для конструювання і програмування LEGO BOOST, який надає дивовижні можливості для ігор з кубиками LEGO.
Вибери одну з 5 моделей, відкрий спеціальне застосування і знайди відповідні інструкції по складанню, потім збери, зміни на свій смак і запрограмуй вподобану модель, щоб виконати безліч захоплюючих завдань.
Збери Поверни, власного друга-робота, що говорить, і починай веселитися! Проведи його через смугу перешкод, потренуйся в стрільбі по мішенях з його шутера, навчи його розповідати анекдоти, танцювати і відтворювати ритм або перетвори його на ведучого вечірки для тебе і твоїх друзів - те, що він робитиме, залежить тільки від тебе! У спеціальному застосуванні ти зможеш виконати більше 60 завдань, спрямованих на поступове навчання, вивчення програмних блоків і розвиток базових навичок програмування.
Перебудуй модель, щоб придумати нові ігри і використати нові програмні блоки.
Не забудь, що кожна модель має особливі функції, і для кожної з них розроблені спеціальні завдання.
Вибери M. T. R. 4(Багатофункціональний всюдихід 4), Гітару 4000, Кота Фрэнки або Складальну линию- кожній з цих моделей ти зможеш управляти за допомогою свого смарт-устройства.
Коли ти виконаєш усі завдання, то зможеш відкрити в спеціальному застосуванні Творчу область, щоб сконструювати власні моделі і запрограмувати їх для виконання найдивовижніших завдань - можливості для творчості безмежні.
Оживи свої моделі LEGO!

Отримай новий досвід складання з дивовижним Набором для конструювання і програмування LEGO BOOST. Збери і настрой Поверни - свого персонального друга-робота, що говорить, запрограмуй його і виконуй забавні завдання за допомогою ігрового килимка, що входить в набір. Ти можеш звернутися до Поверни з питанням, і він відповість тобі за допомогою міміки, яка точно точно відбиває його настрій. Поверни на своїх широких гусеницях може рухатися у різних напрямах, міняти швидкість, розрізняти об'єкти і кольори, визначати відстань, захоплювати і переносити предмети, жестикулювати і метати дротики з пускового пристрою, встановленого на плечі. Крім того, Поверни відчуває удари, може реагувати на них і розуміє, коли ви піднімаєте його в повітря.

З деталей робота легко зібрати M. T. R. 4(Багатофункціональний всюдихід 4), Гітару 4000, Кота Фрэнки або Автомайстерню, управляти якими можна з планшета за допомогою безкоштовного застосування, що включає цифрові інструкції по складанню LEGO для усіх 5 моделей, а також цікаві завдання і ідеї для натхнення.

Фрэнки від LEGO BOOST - киберкот, який уміє ходити, муркотати і грати на гармошці, любить рибу і молоко. Він треться об ноги, скаржиться і обожнює, коли його гладять. Але не варто піднімати його за хвіст.

Граючи на багатофункціональній інтерактивній Гітара 4000 LEGO BOOST, ти зможеш стати справжнім музикантом. Запрограмуй датчик, щоб відтворити звуки, і використай вбудовану тремоло-систему, щоб брати будь-які ноти. Грай рок і лад нові моделі.

Автомайстерня LEGO BOOST - машина, яка будує. . . інші машини Ти можеш зібрати все, що захочеш. Лад, програмуй і управляй Автомайстерня, щоб побудувати з кубиків міні-роботів і багато що інше.

Багатофункціональний всюдихід LEGO BOOST, чи просто Багатофункціональний всюдихід 4, готовий по твоїй команді приступити до виконання будь-якого завдання. Відправся на прогулянку і змусь всюдихід рухатися і виконувати різні завдання за допомогою додатка LEGO BOOST.

Розмір Робота Поверни: висота 27 см
Розмір M. T. R. 4(Мультифункціональний всюдихід 4) : 12 x 23 x 14 см
Розміри Гітари 4000: 5 x 42 x 15 см
Розмір Кота Фрэнки : висота 17 см
Розмір Робофабрикы : 27 x 19 x 16 см

Батареї: 6 шт. AAA, не йдуть в комплекті, необхідно придбати окремо

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари