• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10872

Конструктор Залізничний міст і рейки 26 деталей(10872)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набор "Залізничний міст"(10872) від LEGO DUPLO доповнює набори DUPLO залізничної тематики.

З ним ще більше можливостей для гри! Побудуйте високий міст і прокладіть залізничні колії по будь-якому маршруту.

Допоможіть дитині встановити жовту активаційну кнопку на рейки, щоб потяг DUPLO, що проїжджає по ньому, подавав звуковий сигнал.

Набор також включає фігурку ремонтного працівника LEGO DUPLO, дві цеглини, лопата і валіза, за допомогою яких можна розігрувати різні сценки і історії.

Набор доповнює інші набори LEGO DUPLO залізничної тематики.

З ним ще більше можливостей для гри!

Кубики LEGO Duplo познайомлять вашу дитину із захоплюючим світом будівництва LEGO. Ці кубики теплих, яскравих кольорів за розміром в два рази більше звичайних кубики LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і що росте уяви.

Кубики LEGO Duplo допоможуть розбудити у вашої дитини інтерес до повчальних ігор. Ваша дитина може будувати, творити і розвиватися, оскільки для цього є стільки різноманітних можливостей. Кубики Duplo сумісні з кубиками LEGO, тому дитина зможе використати свої улюблені деталі і в інших наборах LEGO.

Набор "Залізничний міст" від LEGO DUPLO доповнює набори DUPLO залізничної тематики. З ним ще більше можливостей для гри! Побудуйте високий міст і прокладіть залізничні колії по будь-якому маршруту. Допоможіть дитині встановити жовтий активуючий кубик на рейки, щоб потяг DUPLO, що проїжджає по ньому, видавав звуковий сигнал. Набор також включає фігурку ремонтного працівника LEGO DUPLO, дві цеглини, лопата і валіза, за допомогою яких можна розігрувати різні сценки і історії.

Розміри в зібраному виді:

  • Міст: 12 см - висота

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари