• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 42082

Конструктор Підйомний кран для пересіченої місцевості 4057 деталей(42082)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зустрічай величезний Підйомний кран для пересіченої місцевості(42082) LEGO Technic - нашу найбільшу і високу модель LEGO Technic на сьогодні, який поступив в продаж в серпні 2018 року. Модель відрізняється повнокерованим шасі і двигуном V8 з поршнями і вентилятором, які рухаються разом з машиною.
Активуй двигуни Power Functions і вибери верхній або нижній режим крану для простого управління різними функціями.
Опусти виносні опори, поверни платформу на 360°, обертай вантажну лебідку або выдвини стрілу вгору на цілий метр! Потім підчепи будівельні блоки, що входять в набір LEGO Technic і перевір свої навички кранівника! Ця модель 2 в 1 також оснащена регульованими дзеркалами заднього виду на крилах, двома відділеннями з інструментами і ланцюгами і деталізованою кабіною кранівника з дверима, що відкриваються.
Збери з цього набору LEGO Technic Мобільну машину для забивання паль.
Побудуй висотну будівлю з новим підйомним краном для пересіченої місцевості!

Серія LEGO TECHNIC кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як підвіски і пневматичний привід, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями - від дверей, які автоматично відкриваються, до потужного приводу на чотири колеса. Від підйомних кранів до суперавтомобіля, будь-яку модель можна перебудувати в інший транспортний засіб, дозволяє ще більше розширити можливості гри. Конструктор Лего Техніки дозволяє будувати складні функціонуючі моделі з реального життя, такі як коробки передач, працюючі поршневі двигуни і стріли підйомних кранів, які поєднуються з іншими кубиками LEGO.

Зустрічай величезний Підйомний кран для пересіченої місцевості LEGO TECHNIC - нашу найбільшу і високу модель LEGO Technic на сьогодні, який поступить в продаж в серпні 2018 року! Модель відрізняється повнокерованим шасі і двигуном.

Розміри в зібраному виді:
Кран для бездоріжжя: 100 см - висота, 66 см - довжина, 26 см - ширина(у робочому положенні); 27 см - висота, 76 см - довжина, 20 см - ширина(у позиції руху).
Сваебой: 24 см - висота, 50 см - довжина, 20 см - ширина(у позиції руху).

Батареї: 6 шт. AA, не йдуть в комплекті, необхідно придбати окремо

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари