• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60206

Конструктор Патрульний літак 54 деталей(60206)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Встрибуй в Патрульний літак Повітряної поліції LEGO City і патрулюй вулиці з повітря! Почекай, що цей злодюжка робить з сейфом? Обертай прожектор, підсвіти місце злочину і спікіруй вниз, щоб вчинити арешт, перш ніж він ушиється з награбованим! Ще один прекрасний день в місті LEGO City!

Познайомте свою дитину з життям дивовижного міста LEGO City набором "Повітряна поліція: патрульний літак"!

Допоможіть вашій дитині навести лад в місті LEGO City, граючи з набором "Повітряна поліція: патрульний літак" LEGO City(60206).

Цей захоплюючий і простий в складанні конструктор LEGO 4+ спеціально призначений для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку і включає крутий реактивний літак з кабіною для мініфігурок, що відкривається, і пошуковим прожектором, а також спеціальну базову пластину, завдяки якій навіть діти, тільки початкуючі конструювати, зможуть самостійно збирати різні будівлі, транспортні засоби і інші моделі.

Просте керівництво, що входить в комплект, допоможе юним героям зрозуміти мету кожного етапу складання і розвинути уяву і упевненість у власних силах, щоб зробити перші кроки в конструюванні з кубиків LEGO у зрозумілому і знайомому їм світі LEGO Friends.

У цей забавний набір LEGO City, в якому тебе чекають захоплюючі поліцейські гонитви, також входить сейф, що відкривається, з місцем для діамантів, наручники і дві мініфігурки.

  • Захоплюючі і прості в складанні конструктори LEGO 4 + спеціально призначені для дітей молодшого віку, щоб допомогти їм розвинути необхідну упевненість в собі, виконуючи прості інструкції по складанню, і ідеально підходять для початку конструювання з кубиків LEGO.
  • У набір входять дві мініфігурки LEGO: Пілот повітряної поліції і злодюжка.
  • Набор включає простою в складанні реактивний літак Повітряної поліції з кабіною для мініфігурок, що відкривається, і пошуковим прожектором і спеціальну базову пластину, завдяки якій ваша дитина швидко навчиться конструювати і захоплено гратиме в дивовижному місті LEGO City.
  • У набір також входить мініатюрний сейф, що відкривається, з місцем для грошей.
  • Крім того, в набір входять наступні аксесуари: два діаманти, лом і набір наручників.
  • Зламай двері сейфа за допомогою лому, щоб вкрасти діаманти, що зберігаються в нім.
  • Вирушай в повітряну гонитву за злодюжками на цьому поліцейському реактивному літаку.
  • Поверни прожектор, щоб знайти злодюжку, перш ніж він встигне сховатися з награбованим добром!
  • Набори LEGO 4 + відкривають перед вашою дитиною дверей у величезний світ їх улюблених героїв ігор в поліцейських з наборами LEGO City.
  • Набори LEGO 4 +, що раніше випускалися під маркою LEGO Juniors, сумісні з усіма наборами LEGO для творчого конструювання.
  • Усі ці можливості і функції роблять цей конструктор ідеальним подарунком для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку.
  • Розміри реактивного літака Повітряної поліції : більше 7 см у висоту, 14 см в довжину і 11 см завширшки.
  • Захоплюючі пригоди Повітряної поліції. Злітай в небо і патрулюй вулиці міста LEGO City. Тут тебе очікує безліч хвилюючих і веселих пригод.
  • Для веселощів немає перешкод! Злодюжка вкрав коштовні камені і намагається утекти - значить, юним захисникам правопорядку пора піднятися в повітря.
  • Легкий в складанні літак Повітряної поліції. Модель призначена для юних конструкторів, які швидко зберуть її навіть самостійно.
  • Битва умів. Намагаючись перехитрити злодюжок, діти розвивають мислення.
  • Будь героєм щодня! Захоплююче зайняття дарує почуття виконаного обов'язку.
  • Збирати весело і просто! Набори LEGO City з великими кубиками дають юним конструкторам можливість випробувати радість від створення моделі своїми руками.
  • У наборі мініфігурки злодюжки і співробітника поліції.
  • А також міні-сейф і аксесуари : два коштовні камені, лом і наручники.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Встрибуй в Патрульний літак Повітряної поліції LEGO City і патрулюй вулиці з повітря! Почекай, що цей злодюжка робить з сейфом? Обертай прожектор, підсвіти місце злочину і спікіруй вниз, щоб вчинити арешт, перш ніж він ушиється з награбованим! Ще один прекрасний день в місті LEGO City!

Розміри в зібраному виді:
Приблизні розміри літака повітряної поліції : висота - 7 см, довжина - 14 см, ширина - 11 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари