• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60207

Конструктор Переслідування з дроном 192 деталей(60207)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Вступай в ряди Повітряної поліції LEGO City і бери участь в пригодах під хмарами! Ей, що відбувається на міській площі? Звідки з'явився цей беспилотник і чому він парить над статуєю? Почекай, це злодюжка намагається її вкрасти! Викликай поліцейський вертоліт і стріляй мережею з гармати, щоб упіймати злодюжку і його беспилотник, поки він не втік із статуєю.

Ще один прекрасний день в місті LEGO City!

Вчини арешт за допомогою вертольота і беспилотника LEG City!

Патрулюй вулиці LEGO City з повітря в цьому дивовижному наборі "Повітряна поліція: гонитва дронов"(60207), що включає вертоліт з кабіною, що відкривається, для мініфігурок, пропелером, що обертається, пошуковим прожектором і що стріляє мережею шутером.

У цей забавний поліцейський набір також входить збірний дрон з пропелерами, що обертаються, і захопленнями, що відкриваються, мініфігурка золотої статуї на п'єдесталі, пульт дистанційного керування, наручники і дві мініфігурки.

  • У набір входять три мініфігурки LEGO City: офіцер Повітряної поліції і злодюжка, а також фігурка золотої статуї.
  • Набір включає вертоліт Повітряної поліції з кабіною, що відкривається, верхнім пропелером, що обертається, пошуковим прожектором і що стріляє мережею шутером і збірний дрон з пропелерами, що обертаються, і захопленнями, що відкриваються.
  • Крім того, в набір входять наступні аксесуари: набір наручників, мережа, пульт дистанційного керування і шлемо з лицьовим склом, що відкривається, і киснева маска.
  • Розкрути пропелер вертольота Повітряної поліції і злітай.
  • Натисни на поршень, щоб вистрілити мережею з шутера і схопити дрон перш, ніж він встигне сховатися із золотою статуєю!
  • Розміри вертольота Повітряної поліції : більше 9 см у висоту, 22 см в довжину і 11 см завширшки.
  • Розміри дрона шахраїв : більше 3 см у висоту, 9 см в довжину і 9 см завширшки.
  • Розміри фігурки золотої статуї на п'єдесталі: більше 9 см у висоту, 3 см в довжину і 3 см завширшки.
  • Гонитва на поліцейському вертольоті почалася! Діти оцінять неймовірні ігрові можливості поліцейського вертольота, намагаючись упіймати злодюжку із здобиччю і його дрон.
  • Джерело натхнення для творчих ігор. Шахрай за допомогою дрона краде цінну статую? Прийшов час підняти в повітря поліцейський вертоліт і призвати злодюжку до відповіді.
  • Ідеальний набір для юних інженерів. Збери дрон з лопатями, що крутяться, і захопленнями, що висуваються.
  • Будь героєм щодня! Захоплююче зайняття дарує почуття виконаного обов'язку.
  • Збирати легко і весело! Зрозумілі інструкції і пронумеровані пакети спрощують складання.
  • Збирати весело і просто! Набори LEGO City з великими кубиками дають юним конструкторам можливість випробувати радість від створення моделі своїми руками.
  • У наборі мініфігурки злодюжки і офіцера поліції.
  • А також аксесуари: наручники, мережа, пульт дистанційного керування і шлемо з визором, що відкривається, і кисневою маскою.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Вступай в ряди Повітряної поліції LEGO City і бери участь в пригодах під хмарами! Ей, що відбувається на міській площі? Звідки з'явився цей беспилотник і чому він парить над статуєю? Почекай, це злодюжка намагається її вкрасти! Викликай поліцейський вертоліт і стріляй мережею з гармати, щоб упіймати злодюжку і його беспилотник, поки він не втік із статуєю. Ще один прекрасний день в місті LEGO City!

Розміри в зібраному виді:
Розміри вертольота : висота - 9 см, довжина - 22 см, ширина - 11 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари