• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60212

Конструктор Пожежа на пікніку 64 деталей(60212)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Візьми шолом і пожежне устаткування, прийшов час стати героєм LEGO City! Хтось хотів посмажити хот-доги, але залишив барбекю без нагляду, і через це спалахнуло дерево! Швидше приїжджай на пожежній машині, витягни люльку і приступай до роботи.

Використай свою вірну сокиру, щоб зрубати гілки, що горять, бийся з вогнем і врятуй городян тих, що потрапили у біду! Хай живе Пожежне депо міста LEGO City!

Познайомте свою дитину із справжніми героями, які гасять барбекю, що горить!

Веселіться разом зі своєю дитиною, захищаючи LEGO City в наборі "Пожежа на пікніку"(60212).

Цей повний пригод і простий в складанні набір LEGO 4+спеціально призначений для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку і включає неймовірну пожежну машину із стрілою, що висувається, і відсіком для зберігання інструментів, а також спеціальну базову пластину, завдяки якій навіть діти, тільки початкуючі конструювати, зможуть самостійно збирати різні моделі.

Просте керівництво, що входить в комплект, допоможе юним пожежникам зрозуміти мету кожного етапу складання і розвинути уяву і упевненість у власних силах, щоб зробити перші кроки в конструюванні з кубиків LEGO у зрозумілому і знайомому їм світі LEGO City.

У цей захоплюючий набір LEGO City входять дерево, мангал, уперше випущений в січні 2019 року пожежна сокира і дві мініфігурки.

  • Захоплюючі і прості в складанні конструктори LEGO 4 + спеціально призначені для дітей молодшого віку, щоб допомогти їм розвинути необхідну упевненість в собі, виконуючи прості інструкції по складанню, і ідеально підходять для початку конструювання з кубиків LEGO.
  • У набір входять дві мініфігурки LEGO City: пожежник і відвідувач парку.
  • Набор включає просту в складанні пожежну машину з відсіком для зберігання інструментів і люлькою, що піднімається, а також спеціальну базову пластину, завдяки якій ваша дитина швидко навчиться конструювати і захоплено гратиме в дивовижному місті LEGO City. А також дерево і мангал.
  • Крім того, в набір входять наступні аксесуари: хот-дог, пожежний шланг, елементи води, що уперше випускається в січні 2019 року пожежна сокира і два збірні елементи полум'я.
  • Підніми люльку пожежної машини і допоможи загасити пожежу.
  • Закріпи пожежний шланг в спеціальному відсіку пожежної машини, де ти можеш зберігати його після того, як пожежа буде загашена.
  • Набори LEGO 4 + відкривають перед вашою дитиною дверей у величезний світ улюблених героїв їх ігор.
  • Набори LEGO 4 +, що раніше випускалися під маркою LEGO Juniors, сумісні з усіма наборами LEGO для творчого конструювання.
  • Усі ці можливості і функції роблять цей конструктор ідеальним подарунком для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку.
  • Розміри пожежної машини : більше 9 см у висоту, 8 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Розміри дерева і мангала : більше 6 см у висоту, 4 см в довжину і 4 см завширшки.
  • Під час пікніка виникла пожежа. Тебе чекають нові пригоди: туші пожежа на природі за допомогою пожежної машини і іншого устаткування.
  • Стимулює розвиток дитячої уяви. Юні пожежники на пожежній машині відважно поспішають гасити пожежу, яка виникла під час пікніка.
  • Легкий в складанні набір для юних пожежників. Модель призначена для юних конструкторів, які швидко зберуть її навіть самостійно.
  • З приводу свята влаштований великий пікнік.
  • Але раптом вогонь перекинувся на дерево! Захоплююча динамічна гра. Ідеальний набір для допитливих умів. Збирати весело і просто! Набори LEGO City з великими кубиками дають юним конструкторам можливість випробувати радість від створення моделі своїми руками.
  • У наборі мініфігурки пожежника і відвідувача парку.
  • А також пожежна вантажівка з висувним насосом, дерево, барбекю, хот-дог, пожежний шланг, водні елементи і два збірні вогнища.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Візьми шолом і пожежне устаткування, прийшов час стати героєм LEGO City! Хтось хотів посмажити хот-доги, але залишив барбекю без нагляду, і через це спалахнуло дерево! Швидше приїжджай на пожежній машині, витягни люльку і приступай до роботи. Використай свою вірну сокиру, щоб зрубати гілки, що горять, бийся з вогнем і врятуй городян тих, що потрапили у біду! Хай живе Пожежне депо міста LEGO City!

Розміри в зібраному виді:
Приблизні розміри пожежної машини : висота - 9 см, довжина - 8 см, ширина - 5 см
Приблизні розміри дерева, грилю : висота - 6 см, довжина - 4 см, ширина - 4 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари