• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60214

Конструктор Пожежа у бургер-баре 327 деталей(60214)

Наразі товар відсутній

999,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Врятуй гамбургери! У закусочній міста LEGO City спалахнула вивіска, і власникові потрібна твоя допомога.

Пристебни свій кисневий балон, встрибуй в пожежну машину і спрямовуйся до місця пожежі, поки твій напарник по пожежній службі поспішає туди на своєму мотоциклі.

Коли приїдеш, направ шланг від насоса на вогонь і починай гасити пожежу.

Чи зможеш ти зробити це, перш ніж закусочна згорить до тла? І не забудь загасити сміттєвий бак, що горить!

Допоможіть своїй дитині стати героєм і розіграти ризиковану рятувальну операцію в закусочній!

Загаси пожежу у бургер кафе в цьому приголомшливому наборі "Пожежа у бургер-кафе" LEGO City(60214), що включає бургер-кафе з вивіскою і елементами вогню для даху, вікном обслуговування, що відкривається, і сміттєвим баком.

У цей чудовий набір також входить пожежна машина з кабіною для мініфігурок, двома відсіками для зберігання, кузовом, що складається, і уперше випущений в січні 2019 року насос з функцією "водяної гармати".

Крім того, він включає мотоцикл з відсіком для вогнегасника і пожежною сокирою, уперше випущеною в січні 2019 року, а також три мініфігурки.

  • У набір входять три мініфігурки LEGO City: двоє пожежників і кухар грилю.
  • Набор включає пожежну машину з кабіною для мініфігурок, кузовом, що складається, уперше випущеним в січні 2019 року насосом з функцією "водяної гармати" і двома відділеннями для зберігання інструменту, а також мотоцикл.
  • А також бургер-кафе з вивіскою, вікном обслуговування, що відкривається, і сміттєвим баком.
  • У набір входять наступні аксесуари: уперше випущений в січні 2019 року пожежна сокира, два шоломи з лицьовими стеклами, що відкриваються, кисневий балон, сміттєвий бак, шлемо мотоцикліста, маленький вогнегасник і п'ять збірних елементів вогню.
  • Встанови один або декілька елементів вогню на вивіску бургер-кафе і сміттєвий бак, щоб загасити невелику пожежу або перемогти шаленіюче полум'я!
  • Поверни задню частину кузова і стисни сільфон водяного насоса, щоб вистрілити елементами води і збити полум'я.
  • Розміри вивіски бургер-кафе : більше 17 см у висоту, 12 см в довжину і 6 см завширшки.
  • Розміри пожежної машини з водяним насосом: більше 8 см у висоту, 15 см в довжину і 6 см завширшки.
  • Пожежа у бургер-кафе. Пожежа в закусочній може стати темою для захоплюючої гри.
  • Пожежникам треба загасити вогонь і врятувати бургеры. Робота пожежників надихає дітей на нові ігри.
  • Коли пожежну машину викликають гасити займання в закусочній, юні пожежники готові придумувати і розігрувати нові пригоди.
  • Розвиток моторики. Вистріли з водомета і збий полум'я.
  • Динамічна і захоплююча гра. Ідеальний набір для допитливих умів. Поворотна пожежна машина. Задня частина вантажівки обертається, щоб встановити водомет в потрібне положення.
  • Нескінченні можливості для ігор. Набор для навчання в ігровій формі. Розвиток навичок рішення завдань. Діти повинні продумати успішну стратегію гасіння пожежі.
  • Збирати легко і весело! Зрозумілі інструкції і пронумеровані пакети спрощують складання.
  • У наборі мініфігурки двох пожежників і кухаря.
  • А також пожежна сокира, три шоломи, сміттєві урни, вогнегасник і елементи вогнища.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Врятуй гамбургери! У закусочній міста LEGO City спалахнула вивіска, і власникові потрібна твоя допомога. Пристебни свій кисневий балон, встрибуй в пожежну машину і спрямовуйся до місця пожежі, поки твій напарник по пожежній службі поспішає туди на своєму мотоциклі. Коли приїдеш, направ шланг від насоса на вогонь і починай гасити пожежу. Чи зможеш ти зробити це, перш ніж закусочна згорить до тла? І не забудь загасити сміттєвий бак, що горить!

Розміри в зібраному виді:
Приблизні розміри бургер-бара з вивіскою: висота - 17 см, довжина - 12 см, ширина - 6 см
Приблизні розміри пожежної машини зі встановленою гарматою: висота - 8 см, довжина - 15 см, ширина - 6 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари