• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60217

Конструктор Пожежний літак 363 деталей(60217)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Приєднуйся до Екіпажа пожежників міста LEGO City і допоможи захистити дику природу! У сусідньому лісі почалася сутичка з вогнем.

Встрибуй в літак, щоб гасити пожежу згори, поки наземна пожежна команда швидкого реагування намагається впоратися з ним на землі.

Дивися! У вогняній пастці на дереві, що горить, виявився безпорадний скунс! Хапай дымозащитное устаткування і вирушай рятувати нещасну тварину.

Чи встигнеш ти? Ще один захоплюючий день для екіпажа пожежного літака!

Врятуй скунса, що потрапив в пастку, від лісової пожежі разом з членами пожежного екіпажа LEGO City!

Допоможи пожежникам врятувати від вогню лісових мешканців в цьому приголомшливому наборі "Пожежний літак" LEGO City(60217), що включає пожежний літак з двома пропелерами і поплавцями, знімною кабіною для мініфігурок, люк в даху для завантаження і важіль для скидання елементів води.

У цей набір також входять пожежник багги з уперше випущеним в 2019 році тризарядним шипометом, два дерева, три мініфігурки і фігурка скунса.

  • У набір входять три мініфігурки LEGO City: пілот і дві мініфігурки пожежників, а також фігурка скунса.
  • Цей набір для порятунку лісових тварин включає пожежний літак з кабіною, що відкривається і відкріпляється, для мініфігурок, пропелерами, що обертаються, відкриваються люками у верхній і нижній частині літака, а також пожежник багги з уперше випущеним в 2019 році тризарядним шипометом і каркасом безпеки.
  • Він також включає два збірні дерева, що горять, у коренів одного з яких знаходиться нора скунса.
  • У набір також входять наступні аксесуари: чотирнадцять елементів води(шість маленьких і вісім великих шпильок), шість збірних елементів вогню, а також уперше випущений в січні 2019 року дымозащитный шлемо і пожежну сокиру.
  • Відкрий верхній люк і завантаж в літак елементи води.
  • Розкрути пропелер літака, щоб допомогти йому злетіти, і поспішай до місця пожежі.
  • Заряди тризарядний шипомет трьома елементами води і натисни на важіль, щоб вистрілити ними і збити полум'я.
  • Натисни на важіль, щоб відкрити нижній люк літака і скинути елементи води на вогнище пожежі і загасити його.
  • Швидше надівай дымозащитный шолом і поспішай на допомогу скунсові, що опинився в лісі, що горів.
  • Розміри пожежного літака : більше 10 см у висоту, 28 см в довжину і 33 см завширшки.
  • Розміри пожежного багги : більше 7 см у висоту, 11 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Розміри дерева з норою скунса : більше 10 см у висоту, 12 см завширшки і 9 см в глибину.
  • Давай гасити лісову пожежу з повітря. Діти вирушають патрулювати ліс, щоб запобігти пожежі. Тут їх чекають незабутні пригоди.
  • Творчий підхід до гри. Юні пожежники намагаються загасити вогонь за допомогою наземних засобів і авіації і рятують диких тварин.
  • Розвиток уяви. Реалістичні функціональні можливості для розвитку творчого мислення. Гасимо пожежу за допомогою наземних засобів і авіації. Пожежний літак скидає елементи, що зображують воду, щоб допомогти пожежникам на землі.
  • Працюючий водомет. Пожежна машина збиває полум'я елементами, що зображують воду.
  • Розвиток емоційного інтелекту. Участь в гасінні лісової пожежі розвиває в дітях співчуття.
  • Будь героєм щодня! Захоплююче зайняття дарує почуття виконаного обов'язку.
  • Збирати легко і весело! Зрозумілі інструкції і пронумеровані пакети спрощують складання.
  • У наборі мініфігурки пілота і двох пожежників.
  • А також фігурки скунса, дерев, що горять, і аксесуари: елементи пожежі, води, диму і пожежна сокира.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Приєднуйся до Екіпажа пожежників міста LEGO City і допоможи захистити дику природу! У сусідньому лісі почалася сутичка з вогнем. Встрибуй в літак, щоб гасити пожежу згори, поки наземна пожежна команда швидкого реагування намагається впоратися з ним на землі. Дивися! У вогняній пастці на дереві, що горить, виявився безпорадний скунс! Хапай дымозащитное устаткування і вирушай рятувати нещасну тварину. Чи встигнеш ти? Ще один захоплюючий день для екіпажа пожежного літака!

Розміри в зібраному виді:
Пожежний літак: 10 см - висота, 28 см - довжина, 33 см - ширина.
Пожежник багги : 7 см - висота, 11 см - довжина, 5 см - ширина.
Дерево: 10 см - висота, 12 см - ширина, 9 см - глибина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари