• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31090

Конструктор Підводний робот 207 деталей(31090)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Занурся на дно океану у пошуках золота з дивовижним Роботом для підводних досліджень, забезпеченим масивними гнучкими кінцівками, великою прозорою кабіною, червоним роботизованим оком, баластними цистернами і потужними ногами для переміщення по морському дну.

Захоплюй предмети і копай морське дно в пошуку зразків за допомогою лівої руки робота у формі ковша і перекладай їх в його праву руку-захоплення.

Потім вирушай на пошуки велетенського ската з шпилькою на хвості! Перероби робота в круту глибоководну субмарину, оснащену рукою-маніпулятором, або в підводний кран для пошуку скарбів.

Збери Робота для підводних досліджень, Субмарину або Підводний кран з деталей набору LEGO Creator 3 в 1.

Шукай скарбу на дні океану за допомогою цього "Робота для підводних досліджень" LEGO Creator 3 в 1(31090) з гнучкими кінцівками, куполоподібним шоломом, червоним роботизованим оком, баластними цистернами і великими ступнями для переміщення по морському дну.

Відкріпи роботизоване око, щоб перетворити куполоподібний шолом на кабіну з центром управління.

Ліва рука Робота виконана у формі клішні зі свердлом, а права - у формі захоплення.

У набір також включені збірний скат-манта, невелика ділянка морського дна з водоростями і золотими самородками.

З кожного набору LEGO Creator 3 в 1 можна зібрати три різні моделі.

Збери цього Робота для підводних досліджень, а потім перебудуй його в Субмарину або Підводний кран для пошуку скарбів, щоб придумати ще більше захоплюючі пригоди на дні океану.

  • Насолоджуйся іграми з трьома різними моделями, які можна зібрати з цього набору LEGO Creator 3 в 1. Збери цього Робота для підводних досліджень, а потім перебудуй його в іграшкову Субмарину з рукою-маніпулятором або Підводний кран для пошуку скарбів.
  • Робот для глибоководних досліджень оснащений гнучкими кінцівками, прозорим куполоподібним шоломом, червоним роботизованим оком, механізованими руками зі свердлом, клішнею і захопленням, баластними цистернами і великими ступнями для подолання перешкод на морському дні.
  • Корпус цього Робота забарвлений в жовтий, сірий, чорний і червоний кольори.
  • Підведи шолом Робота і відкріпи роботизоване око, щоб отримати доступ до пульта управління.
  • Вибери круту динамічну позу Робота, повернувши його голову, руки і ноги.
  • Досліджуй глибини океану і знайди скарби за допомогою цього футуристичного робота, тільки остерігайся ската-манты з шпилькою на хвості!
  • Висота Робота для глибоководних досліджень більше 14 см у висоту.
  • Розміри ската-манты : більше 3 см у висоту, 6 см в довжину і 7 см завширшки.
  • Розміри іграшкової субмарини : більше 9 см у висоту, 17 см в довжину і 13 см завширшки.
  • Розміри Підводного крану : більше 12 см у висоту, 13 см в довжину і 18 см завширшки.
  • Підводні пригоди 3 в 1. З деталей цього набору LEGO Creator 3 в 1 діти зможуть зібрати Робота, Субмарину або Підводний кран.
  • У три рази більше підводних пригод роботів. Разом з цим глибоководним роботом діти зможуть досліджувати дно моря і знайти затонулі скарби.
  • Робот для підводних досліджень. Гнучкі суглоби, купол для огляду, бур, клішня і захоплення.
  • Субмарина. Нехай ігри тривають у підводному світі.
  • Підводний кран. Цей високотехнологічний промисловий кран працює на дні океану.
  • Легко зібрати - цікаво грати. Цей набір 3 в 1 надає дітям нескінченні можливості для конструювання і ігор.
  • Три різні моделі в одному наборі. Зануртеся в непростий, але захоплюючий процес складання Робота, Субмарини або Підводного крану.

Серія LEGO Creator дозволяє дітям експериментувати у світі, в якому вони живуть. Ця серія, в яку входять удома,, машини, літаки і тварини є прекрасним стимулом для дитячої уяви. У наборах застосовується принцип конструювання 3 в 1 - це означає, що кожен набір можна скласти трьома способами, що робить його ще цікавішим.

Занурся на дно океану у пошуках золота з дивовижним Роботом для підводних досліджень, забезпеченим масивними гнучкими кінцівками, великою прозорою кабіною, червоним роботизованим оком, баластними цистернами і потужними ногами для переміщення по морському дну. Захоплюй предмети і копай морське дно в пошуку зразків за допомогою лівої руки робота у формі ковша і перекладай їх в його праву руку-захоплення. Потім вирушай на пошуки велетенського ската з шпилькою на хвості! Перероби робота в круту глибоководну субмарину, оснащену рукою-маніпулятором, або в підводний кран для пошуку скарбів.

Розміри в зібраному виді:
Підводний робот: 14 см - висота.
Манта: 3 см - висота, 6 см - довжина, 7 см - ширина.
Субмарина: 9 см - висота, 17 см - довжина, 13 см - ширина.
Підводний кран: 12 см - висота, 13 см - довжина, 18 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари