• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31092

Конструктор Пригода на вертольоті 114 деталі(31092)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Управляй крутими машинами з набору "Пригоди на вертольоті", в який входить високотехнологічний вертоліт яскраво-зеленого, жовтого і чорного кольорів з тонованою кабіною, великими двигунами і регульованими шасі.

Приведи в рух головний ротор вертольота і злітай! Після приземлення ти можеш переробити вертоліт в крутий високошвидкісний моторний катер і відправитися на нім в морську подорож або парити в хмарах на витонченому планері.

Збери вертоліт, моторний катер або планер з деталей набору LEGO Creator 3 в 1!

Вирушай назустріч неймовірним пригодам на високих швидкостях з набором "Пригоди на вертольоті" LEGO Creator 3 в 1(31092), що включає високотехнологічний вертоліт, виконаний в яскравій зелено-жовто-чорній колірній гаммі, з тонованими стеклами кабіни, великими двигунами, регульованим трапом і пропелером, що обертається.

З кожного набору LEGO Creator 3 в 1 можна зібрати три різні моделі.

Збери іграшковий вертоліт, а потім перебудуй його у Високошвидкісний катер або Планер, щоб придумати ще більше захоплюючі пригоди на високих швидкостях.

  • Насолоджуйся іграми з трьома різними моделями, які можна зібрати з цього набору LEGO Creator 3 в 1. Збери модель "Пригоди на вертольоті", а потім перебудуй її в "Високошвидкісний катер" або "Планер", щоб придумати ще більше захоплюючі пригоди на високих швидкостях.
  • У набір "Пригоди на вертольоті" входить високотехнологічний вертоліт з тонованими стеклами кабіни, великими двигунами, регульованим трапом і пропелером, що обертається.
  • Корпус вертольота забарвлений в яскраві зелений, жовтий і чорний кольори.
  • Сідай за штурвал і злітай в небеса назустріч Пригодам на вертольоті!
  • Розміри Вертольота : більше 7 см у висоту, 19 см в довжину і 12 см завширшки.
  • Розміри Швидкісного катера : більше 4 см у висоту, 11 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Розміри Планера : більше 5 см у висоту, 15 см в довжину і 15 см завширшки.
  • Пригоди на воді і в повітрі 3 в 1. З деталей цього набору LEGO Creator 3 в 1 діти зможуть зібрати Вертоліт, Моторний човен або Планер.
  • У три рази більше гонитви на високих швидкостях. Вертоліт, що трансформується, надихне дітей на нескінченні творчі ігри.
  • Вертоліт. Ротор, що обертається, великі двигуни і регульовані шасі.
  • Планер. Безмежний політ фантазії на дивовижному вертольоті.
  • Моторний човен. Потужний дизайн для високошвидкісної гонитви по річці.
  • Легко зібрати - цікаво грати. Цей набір 3 в 1 надає дітям нескінченні можливості для конструювання і ігор.
  • Три різні моделі в одному наборі. Зануртеся в непростий, але захоплюючий процес складання Вертольота, Моторного човна або Планера.

Серія LEGO Creator дозволяє дітям експериментувати у світі, в якому вони живуть. Ця серія, в яку входять удома,, машини, літаки і тварини є прекрасним стимулом для дитячої уяви. У наборах застосовується принцип конструювання 3 в 1 - це означає, що кожен набір можна скласти трьома способами, що робить його ще цікавішим.

Управляй крутими машинами з набору "Пригоди на вертольоті", в який входить високотехнологічний вертоліт яскраво-зеленого, жовтого і чорного кольорів з тонованою кабіною, великими двигунами і регульованими шасі. Приведи в рух головний ротор вертольота і злітай! Після приземлення ти можеш переробити вертоліт в крутий високошвидкісний моторний катер і відправитися на нім в морську подорож або парити в хмарах на витонченому планері.

Розміри в зібраному виді:
Вертоліт: 7 см - висота, 19 см - довжина, 12 см - ширина.
Катер: 4 см - висота, 11 см - довжина, 5 см - ширина.
Планер: 5 см - висота, 15 см - довжина, 15 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари