• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75975

Конструктор Сторожовий пост: Гібралтар 730 деталей(75975)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Майбутнє Overwatch висить на волосині.

Разом зі своїм надійним союзником Фаррой Уїнстон повинен встигнути підготувати ракету до зльоту на Посту спостереження : Гібралтар.

Чи вийде у Женця зупинити зліт ракети Overwatch? Тепер ти зможеш побудувати одну з найзнаменитіших карт Overwatch - Пост спостереження : Гібралтар - з кубиків LEGO! Набор призначений для тих фанатів ігри, які хотіли б повністю зануритися в ігровий простір і знову розіграти події цієї карти.

Чи для тих, кому цікаво збирати колекційні моделі Overwatch, щоб прикрасити ними свою ігрову зону.

Універсальний набір для справжніх фанатів Overwatch по карті Пост спостереження : Гібралтар, що включає фігурки Ангела, Женця, Уїнстона і Фарры!

Легендарна ракета і пускова вишка Overwatch з найпопулярніших карт в наборі "Пункт спостереження : Гібралтар" LEGO Overwatch(75975) для фанатів цієї популярної гри! Цей набір, створений за мотивами всесвітньо відомої командної розрахованої на багато користувачів гри, включає ракету Overwatch, що розділяється на дві окремі ракети, і три фігурки персонажів Overwatch : Фарра з її Ракетометом "Сокіл", Ангел зі своєю Палицею Кадуцея і бластером і Жнець з подвійними Пекельними дробовиками, а також велика фігурка Уїнстона з його Гарматою Тесла.

Підліткам сподобається збирати цю ракету і грати з героями Overwatch з їх унікальною зброєю, а фанати більше старшого віку зможуть зібрати і встановити цю легко впізнанну колекційну модель поряд зі своїм ігровим місцем, щоб продемонструвати своє захоплення цією грою.

  • У набір входять мініфігурки Фарры, Ангела і Женця, а також велика фігурка Уїнстона.
  • Ракета Overwatch розділяється на дві, кожна з яких оснащена кабіною.

    У стволі меншою з ракет може поміститися велика фігурка Уїнстона, а також банани і банка арахісової олії.
  • У цей набір LEGO Overwatch входить стартовий майданчик, що підтримує ракету у вертикальному положенні в точності, як на карті "Пункт спостереження : Гібралтар".
  • У набір входить зброя персонажів Overwatch : Ракетомет "Сокіл" Фарры, Палиця Кадуцея і бластер Ангела, подвійні Пекельні дробовики Женця і Гармата Тесли Уїнстона.
  • Компанії Blizzard Entertainment, що також є розробником популярної гри World of Warcraft, вдалося швидко створити глобальне співтовариство фанатів гри Overwatchблагодаря публікації в мережі величезної кількості анімаційних відео і коміксів і організації захоплюючих турнірів eSports.
  • Конструктори LEGO Overwatch стануть ідеальним подарунком для фанатів цієї популярної гри.
  • Об'єднай цю модель з набором "Трейсер проти Рокової вдови" LEGO Overwatch(75970), щоб придумати ще більше захоплюючі карти Overwatch!
  • Розміри збірної моделі ракети(ракети не розділені) : більше 5 см у висоту, 37 см в довжину і 19 см завширшки.
  • Розміри збірного стартового майданчика : більше 37 см у висоту, 22 см завширшки і 33 см в довжину.
  • Набор по легендарній карті Overwatch. По цій ракеті на стартовому майданчику можна відразу ж упізнати одну з найпопулярніших карт в Overwatch. Пост спостереження : Гібралтар.
  • Відмінна колекційна і ігрова модель. Фанати Overwatch обов'язково захочуть зібрати і продемонструвати друзям. Дітям сподобається грати з ракетою і стартовим майданчиком.
  • Автентичні деталі Overwatch. Знайомі герої і зброя.
  • Більше 30 сантиметрів у висоту. І стартовий майданчик, і ракета більше 30 сантиметрів у висоту. Відмінна ідея для подарунка. Ідеальний подарунок для прихильників гри.
  • Отримай задоволення від складання і покажи модель друзям! Результатом захоплюючого процесу складання стане унікальна модель, яку захочеться показати іншим гравцям.
  • У набір входить чотири герої Overwatch :. мініфігурки Ангела, Фарры і Женця, а також велика фігурка Уїнстона з неповторною зброєю кожного героя.

Майбутнє Overwatch висить на волосині. Разом зі своїм надійним союзником Фаррой Уїнстон повинен встигнути підготувати ракету до зльоту на Посту спостереження : Гібралтар. Чи вийде у Женця зупинити зліт ракети Overwatch? Тепер ти зможеш побудувати одну з найзнаменитіших карт Overwatch - Пост спостереження : Гібралтар - з кубиків LEGO! Набор призначений для тих фанатів ігри, які хотіли б повністю зануритися в ігровий простір і знову розіграти події цієї карти. Чи для тих, кому цікаво збирати колекційні моделі Overwatch, щоб прикрасити ними свою ігрову зону.

Розміри в зібраному виді:
Приблизні розміри складної ракети : висота - 5 см, довжина - 37 см, ширина - 19 см - для двох сполучених ракет.
Приблизні розміри майданчика для запуску: висота - 37 см, довжина - 22 см, ширина - 22 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари