• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75891

Конструктор Chevrolet Camaro ZL1(Шевроле Камаро) 198 деталей(75891)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Заправ Гоночний автомобіль Chevrolet Camaro ZL1 LEGO Speed Champions(75891) і мчися до перемоги! Підніми каркас безпеки і посади водія в кабіну.

Влаштуй разом з друзями гонки автомобілів серійного виробництва і продемонструй усім свої навички водіння.

Коли прийде час заїхати на пит-стоп, заправся якнайшвидше, щоб залишатися попереду суперників до самої фінішної риси!

Збери, заправ і змагайся на Гоночному автомобілі Chevrolet Camaro ZL1!

Стань переможцем гонки на цьому гоночному автомобілі Chevrolet Camaro ZL1 LEGO Speed Champions(75891), оснащеному кабіною для мініфігурок з регульованим каркасом безпеки, знімним вітровим склом і колесами з фірмовими дисками Chevrolet Camaro.

У цей крутий набір входить мініфігурка пілота гоночного автомобіля Chevy Camaro і каністра з бензином для розігрування різних сценаріїв перегонів і обслуговування на пит-стопе.

  • У набір входить мініфігурка пілота гоночного автомобіля Camaro.
  • Цей завжди готовий до перегонів збірний автомобіль Chevrolet Camaro ZL1, виконаний в спортивній колірній гаммі, оснащений кабіною для мініфігурок з регульованим каркасом безпеки, знімним вітровим склом, колесами з гумовими шинами і фірмовими дисками Chevrolet Camaro, прозорими фарами, автентичними елементами конструкції, а також прикрашений наклейками перегонів.
  • Зніми лобове скло і підніми каркас безпеки, щоб посадити мініфігурку в кабіну.
  • Крім того, в набір також входять наступні аксесуари: каністра, гайковий ключ і шолом пілота гоночного автомобіля Camaro.
  • Цей конструктор стане відмінним подарунком для дітей і автолюбителів різного віку.
  • Розміри автомобіля : більше 4 см у висоту, 14 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Автомобіль для ралі твоєї мрії. Збірна модель гоночного автомобіля Chevrolet Camaro ZL1 порадує усіх прихильників марки Chevrolet.
  • Конструюй, заправляйся і бери участь в перегонах. Збірна модель для колекціонування, ігри в перегони на автомобілях серійного виробництва або ігор на пункті техобслуговування.
  • Зовсім як справжній! Класний набір для юних прихильників швидкісних машин LEGO.
  • Ігри з автомобілями для ралі. Підніми захисний каркас і посади пілота в кабіну.
  • Веселощі для усієї сім'ї. Задоволення від гри для дітей і батьків.
  • Модель, що пропрацювала, з автентичним дизайном. Результативний процес складання з використанням додаткових елементів, які надихають на творчі ігри.
  • У наборі мініфігурка пілота автомобіля Camaro, а також паливний бак і гайкові ключі.

LEGO Speed Champions розроблена спільно з Ferrari, Porsche, McLaren і іншими.

Ну і, звичайно, не забуваємо про деталі: механіки і їх інструменти, світлофори, бокси, подіум і кубки для нагородження чемпіонів.

Заправ Гоночний автомобіль Chevrolet Camaro ZL1LEGO Speed Champions і мчися до перемоги! Підніми каркас безпеки і посади водія в кабіну. Влаштуй разом з друзями гонки автомобілів серійного виробництва і продемонструй усім свої навички водіння. Коли прийде час заїхати на пит-стоп, заправся якнайшвидше, щоб залишатися попереду суперників до самої фінішної риси!

Розміри в зібраному виді:
Chevrolet Camaro ZL1 : 4 см - висота, 14 см - довжина, 5 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари