• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10898

Конструктор Мій перший Микки 9 деталей(10898)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Малюки із задоволенням раз по раз збиратимуть свого улюбленого персонажа Disney з набору "Мій перший Микки"! Легка у зборі 3D-головоломка з великих елементів LEGO DUPLO.

Допоможіть дитині розвивати дрібну моторику в процесі складання моделі Микки Мауса Disney, що є простою вежею, з якою дитина гратиме знову і знову.

Малюки зможуть продемонструвати свій творчий підхід до складання, наряджаючи пустотливе мишеня в звичайний одяг або в піжаму з ковпаком для сну.

Великі кубики LEGO DUPLO спеціально сконструйовані так, щоб бути безпечними і зручними для маленьких ручок.

Збирайте разом з малюком і придумуйте нові ігри з його улюбленим персонажем Disney з набору "Мій перший Микки"!

Малюки із задоволенням раз по раз збиратимуть свого улюбленого персонажа Disney з набору "Мій перший Микки" LEGO DUPLO(10898)! Цю 3D-головоломку легко зібрати з великих кубиків LEGO DUPLO.

Допоможіть дитині розвивати дрібну моторику в процесі складання моделі Микки Мауса Disney Juniors, що є простою вежею, з якою дитина гратиме знову і знову.

Малюки зможуть продемонструвати свої творчі здібності, наряджаючи пустотливе мишеня в звичайний одяг або в піжаму з ковпаком для сну.

Усі елементи конструкторів LEGO DUPLO спеціально розроблені так, щоб вони були безпечними і зручними для маленьких ручок.

  • Набор включає 3D-головоломку Disney Juniors, що є збірною фігуркою Микки Мауса.
  • У набір входять два наряди Микки Мауса : звичайний одяг і піжама з ковпаком для сну.
  • Допоможіть вашому малюкові навчитися конструювати і розвивати навички дрібної моторики, граючи з цією простою моделлю його улюбленого персонажа.
  • Надихніть дітей на веселі і творчі ігри за допомогою їх улюбленого персонажа Disney.
  • Допоможіть малюкам розвивати мовні і соціально-емоційні навички в процесі нескінченних ролевих ігор з Микки Маусом.
  • Цей повчальний конструктор з серії LEGO DUPLO | Disney Juniors Mickey Mouse стане ідеальним подарунком для дітей дошкільного віку.
  • Завдяки нескінченним можливостям для ігор і конструювання, які надають повчальні набори LEGO DUPLO, ваші малюки зможуть стати зосередженими творчими дослідниками.
  • Усі елементи конструкторів LEGO DUPLO спеціально розроблені так, щоб вони були безпечними і зручними для маленьких ручок.
  • Розміри фігурки Микии Мауса(з ковпаком) : більше 16 см у висоту, 9 см завширшки і 5 см в товщину.
  • 3D-пазл "Микки Маус". Простий в складанні Микки Маус, що складається з великих кубиків DUPLO.
  • Об'ємне творче мислення;Діти можуть збирати Микки Мауса безліч разів, придумуючи для нього різні наряди. Це розвиває уяву.
  • Ідеально для маленьких ручок. Збирайте кубики, щоб створити веселого героя Disney.
  • Весело і безпечно. Цей набір DUPLO ідеально підходить для маленьких дітей.
  • Різноманітність моделей. Змішуйте і поєднуйте наряди для створення різних образів.
  • Простота складання. Набори LEGO DUPLO ідеальні для маленьких ручок.

    З ними дошкільнята весело проведуть час і отримають нові навички.
  • Збірний 3D-пазл "Микки Маус". У набір входять змінні повсякденний одяг і піжама з ковпаком.

Кубики LEGO DUPLO познайомлять вашу дитину із захоплюючим світом будівництва LEGO. Ці кубики теплих, яскравих кольорів за розміром в два рази більше звичайних кубики LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і що росте уяви.

Кубики LEGO DUPLO допоможуть розбудити у вашої дитини інтерес до повчальних ігор. Ваша дитина може будувати, творити і розвиватися, оскільки для цього є стільки різноманітних можливостей. Кубики DUPLO сумісні з кубиками LEGO, тому дитина зможе використати свої улюблені деталі і в інших наборах LEGO.

Малюки із задоволенням раз по раз збиратимуть свого улюбленого персонажа Disney з набору "Мій перший Микки"! Легка у зборі 3D-головоломка з великих елементів LEGO DUPLO. Допоможіть дитині розвивати дрібну моторику в процесі складання моделі Микки Мауса Disney, що є простою вежею, з якою дитина гратиме знову і знову. Малюки зможуть продемонструвати свій творчий підхід до складання, наряджаючи пустотливе мишеня в звичайний одяг або в піжаму з ковпаком для сну. Великі кубики LEGO DUPLO спеціально сконструйовані так, щоб бути безпечними і зручними для маленьких ручок.

Розміри в зібраному виді:
Фігура-пазл: 16 см - висота, 9 см - ширина, 5 см - глибина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари