• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 42092

Конструктор Рятувальний вертоліт 325 деталей(42092)

Наразі товар відсутній

999,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Бери участь в героїчних місіях на Рятувальному вертольоті LEGO Technic.

Для цієї реалістичної моделі використані холодно-червоний, білий і чорний кольори і безліччю реалістичних функцій і можливостей.

Обертай ротори, відкривай бічні і задні двері, управляй лебідкою, щоб опустити рятувальні носилки, тут все по-справжньому! Спробуй інший варіант складання цього набору, щоб створити Концепт футуристичного літака.

Лети на допомогу на Рятувальному вертольоті LEGO Technic!

Виклич цей приголомшливий Рятувальний вертоліт LEGO Technic 2 в 1(42092) з множиною реалістичних деталей і функцій, роторами, що у тому числі обертаються, відкриваються бічними і задніми дверцями, працюючою лебідкою і рятувальними носилками.

Цей потужний іграшковий вертоліт LEGO Technic виконаний в автентичній червоний-біло-чорній колірній гаммі.

Його можна перебудувати у футуристичный Концептуальний літак, щоб отримати подвійне задоволення від складання!

  • Вертоліт оснащений роторами, що обертаються, відкриваються бічними і задніми дверцями, працюючою лебідкою і рятувальними носилками.
  • Модель виконана в крутій червоний-біло-чорній колірній гаммі.
  • Відкрий бічні дверці і скористайся лебідкою, щоб опустити рятувальні носилки.
  • Ця модель вертольота LEGO Technic спеціально розроблена, щоб створити приголомшливі враження від складання.
  • Ця проста в складанні модель ідеально підходить для початкуючих конструкторів LEGO Technic.
  • Моделі LEGO Technic оснащені реалістичними рухливими деталями і механізмами, покликаними в доступній формі познайомити юних конструкторів зі світом інженерного мистецтва.
  • Цю модель LEGO Technic 2 в 1 можна перебудувати в Концептуальний літак.
  • Розміри Рятувального вертольота : більше 12 см у висоту, 29 см в довжину і 23 см завширшки.
  • Розміри Концептуального літака : більше 7 см у висоту, 27 см в довжину і 30 см завширшки.
  • Реалістичний рятувальний вертоліт. Збери працюючу модель з реалістичними функціями, у тому числі механізмом лебідки для спуску рятувальних носилок.
  • Збери, грай і покажи друзям свою модель 2 в 1. Юні будівельники зможуть зібрати вертоліт, що пропрацював до найдрібніших деталей, вирушає виконувати рятувальну місію.
  • Реалістичні характеристики. Коли вертоліт піднімається вгору, можна змусити гвинти обертатися.
  • Захоплюючі реальні завдання. Управляй лебідкою, щоб спустити рятувальні носилки.
  • Відкривається для доступу всередину. Бічні і задні двері відкриваються для здійснення рятувальних місій.
  • Знайомить дітей з основами інженерного проектування. Механізми руху і роботи моделей будуються на реальних прототипах, відкриваючи юним фанатам LEGO шлях у світ техніки.
  • Дві моделі в одному наборі! Спробуй інший варіант складання цього набору, щоб створити Концепт футуристичного літака.

Серія LEGO TECHNIC кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як підвіски і пневматичний привід, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями - від дверей, які автоматично відкриваються, до потужного приводу на чотири колеса. Від підйомних кранів до суперавтомобіля, будь-яку модель можна перебудувати в інший транспортний засіб, дозволяє ще більше розширити можливості гри. Конструктор LEGO TECHNIC дозволяє будувати складні функціонуючі моделі з реального життя, такі як коробки передач, працюючі поршневі двигуни і стріли підйомних кранів, які поєднуються з іншими кубиками LEGO.

Бери участь в героїчних місіях на Рятувальному вертольоті LEGO Technic. Для цієї реалістичної моделі використані холодно-червоний, білий і чорний кольори і безліч реалістичних функцій і можливостей. Обертай ротори, відкривай бічні і задні двері, управляй лебідкою, щоб опустити рятувальні носилки. . . тут все по-справжньому! Спробуй інший варіант складання цього набору, щоб створити концепт футуристичного літака.

Розміри в зібраному виді:
Рятувальний вертоліт: 12 см - висота, 29 см - довжина, 23 см - ширина.
Літак: 7 см - висота, 27 см - довжина, 30 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари