• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 70670

Конструктор Монастир спин-джитсу 1070 деталей(70670)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Тренуйся разом з Ву, Джейем, Нией, Зейном, Коулом, Ллойдом і Кай в монастирі Кружитцу! Удосконалюй свої навички ніндзя на бойових платформах.

Відточи прийоми обертання меча і "нарізки" на тренувальних базах Кружитцу.

Познайомся з історією світу NINJAGO, розглядаючи картини Ву на стінах.

Але будь обережний - Вайплэш проник в монастир і вкрав Нунчаки блискавки! Активуй пастки і застосуй усі вивчені тобою навички Кружитцу, щоб захопити генерала армії скелетів і захистити Золоту зброю!

Познайомся з насиченим подіями життям ніндзя в Монастирі Кружитцу!

Підготуй воїнів ніндзя до нових битв в "Монастирі Кружитцу" LEGO NINJAGO Legacy(70670) і завадь Вайплэшу вкрасти Золоту зброю.

У цій збірній моделі монастиря, яку для зручності можна розкласти, ти знайдеш ворота, що відкриваються, чайну кімнату з клинком, що вискакує з-під підлоги, манекен, що обертається, для тренувань ніндзя, пастку з курчам і наклейки, на яких зображені сцени з історії НИНДЗЯГО.

Тренуй бойові навички Кружитцу у дворі монастиря за допомогою двох спеціальних утримувачів з платформами для мініфігурок, а також стенду для тренувань з мечами, що обертаються, і стенду з фруктами для відточування влучності удару.

У цей повний пригод набір входять усі чотири частини колекційної Золотої зброї : Вогняний меч, Нунчаки блискавок, Коса землетрусів і Сюрикены льоду, а також вісім мініфігурок, за допомогою яких ти зможеш відтворити і переосмислити найвідоміші епізоди з телесеріалу "Ниндзяго : майстра Кружитцу".

  • У цей набір входять вісім мініфігурок LEGO NINJAGO: Ву, Джей, Ния, Зейн, Коул, ллойд, Кай і Вайплэш.
  • Ти можеш розкласти монастир Кружитцу, щоб поглянути на додаткові функції і елементи : ворота, що відкриваються, вежу, чайну кімнату з двома сидіннями і керованою за допомогою важеля пасткою з клинком, що вискакує з-під підлоги, стенд для тренувань, що обертається, і збірне дерево бонсаи, пастку з курчам і наклейки, що зображують сцени з історії LEGO NINJAGO.
  • У цей набір входить стенд для тренувань з двома клинками, що обертаються, стенд з фруктами(банан і яблуко) для відточування влучності удару, а також двома спеціальними утримувачами з платформами для мініфігурок LEGO NINJAGO.
  • У цей набір LEGO NINJAGO входить Золота зброя усіх чотирьох воїнів ніндзя : Вогняний меч Кая, Нунчаки блискавок Джея, Коса землетрусів Коула і Сюрикены льоду Зейна.
  • У набір також входить палиця Ву, спис Нді і кинджал Вайплэша.
  • Золота зброя ти також зможеш знайти в інших наборах з серії LEGO NINJAGO: "Мотоцикл-клинок Кая і снігохід Зейна"(70667), "Штормовий винищувач Джея"(70668) і "Земляний бур Коула"(70669).
  • Набори серії LEGO NINJAGO Legacy включають нові версії популярних моделей минулих сезонів, за допомогою яких ти зможеш відтворити і переосмислити легендарні бої з телесеріалу "Ниндзяго : майстра Кружитцу".
  • Розміри монастиря : більше 29 см у висоту, 32 см в довжину і 21 см завширшки.
  • Захоплююча повчальна іграшка ніндзя. Фанати НИНДЗЯГО із задоволенням зберуть найпершу модель Монастиря Кружитцу LEGO для нових веселих ігор.
  • Творче конструювання. З цією легендарною будівлею LEGO NINJAGO діти зможуть відтворити усі прийоми ніндзя з мультсеріалу "НИНДЗЯГО : Майстра Кружитцу".
  • Небезпечне чаювання. У чайній кімнаті є потайна пастка з ножами.
  • Устаткування для тренувань ніндзя. Включає тренувальну станцію, що обертається.
  • Майстерність Кружитцу. Спиннеры відтворюють вихрову бойову техніку майстрів ніндзя.
  • Доступність. Для зручності гри стіни монастиря відкриваються.
  • Колекційна зброя. Включає усі чотири види Золотої зброї ніндзя.
  • Загроза вторгнення. У набір входить фігурка Вайплэша, який стане ворогом ніндзя у бою.
  • У набір входить вісім мініфігурок. Ву, Джей, Ния, Зейн, Коул, ллойд, Кай і Вайплэш з різною зброєю.

Серія LEGO NINJAGO - це захоплюючий світ ніндзя, які борються проти сил зла. Вашій дитині сподобається зустріч з її героями і ролева гра з розігруванням захоплюючих і різноманітних пригод. Крім того, діти можуть розігрувати сценки з популярного телесеріалу і грати проти своїх друзів у битвах за право стати майстром Спинджитцу!

Серія LEGO NINJAGO заснована на популярному телесеріалі, де група хоробрих ніндзя бореться з лиходіями, які намагаються знищити світ. Вашій дитині сподобається зустріч з усіма персонажами, яких він неодмінно дізнається. Крім того, дітям також сподобається грати в ігри Спинджитцу зі своїми друзями, а це забезпечує ще і соціальне спілкування. Так само як і в усіх іграшках LEGO, будівництво є частиною веселощів, представлених в цих захоплюючих і яскравих наборах, які забезпечують ідеальні можливості натхнення для розвитку мислення і активної уяви. Діти із задоволенням збиратимуть кожен набір, і потім розігрувати історії, використовуючи зібрані набори. Допоможіть їм показати, що у них є все, щоб бути майстром Спинджитцу!

Тренуйся разом з Ву, Джейем, Нией, Зейном, Коулом, Ллойдом і Кай в монастирі Кружитцу! Удосконалюй свої навички ніндзя на бойових платформах. Відточи прийоми обертання меча і "нарізки" на тренувальних базах Кружитцу. Познайомся з історією світу NINJAGO, розглядаючи картини Ву на стінах. Але будь обережний - Вайплэш проник в монастир і вкрав Нунчаки блискавки! Активуй пастки і застосуй усі вивчені тобою навички Кружитцу, щоб захопити генерала армії скелетів і захистити Золоту зброю!

Розміри в зібраному виді:
Монастир: 29 см - висота, 32 см - ширина, 21 см - глибина(when closed).

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари