• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10261

Конструктор Американські гірки 4124 деталей(10261)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ставай в чергу за своїм квитком на ярмарковий атракціон LEGO - дивовижні Американські гірки(10261) LEGO Creator Expert! Пройди по звивистій доріжці навкруги біля фонтану, купи газовану воду в торговому кіоску, а потім виміри своє зростання у атракціону.

Вставати на шкарпеточки немає сенсу, тому що співробітник безпеки ще раз перевірить твоє зростання на платформі за допомогою спеціальної палиці! Пройди через людну посадочну станцію, відкрий бар'єр і саджайся зручніше.

Перш ніж склад рушить у напрямку до першого підйому, не забудь закріпити страхувальну балку.

Міцно тримайся на першому підйомі.

Потім затримай дихання і приготуйся кричати під час руху по крутому ухилу, проїжджаючи міріади різких поворотів! Але не забудь посміхнутися в камеру.

Купи фото з незабутньої поїздки на атракціоні і поділися враженнями у візка з солодкою ватою.

Потім вивчи карту парку розваг і сплануй свою наступну пригоду.

Чи прокотишся на Американських гірках ще раз? Ця модель відрізняється приголомшливою деталізацією і великою кількістю чарівних деталей, які розпалять твою уяву!

Прокотися на незабутніх Американських гірках!

Серія LEGO Creator дозволяє експериментувати у світі, який знаходиться навколо нас. З допомогою LEGO Creator можна побудувати побудувати величезну кількість реалістичних будинків і машин, які мають неповторний вигляд. У наборах є і машини, і літаки, і навіть суперкруті будинки на узбережжі - усі вони виконані в яскравих кольорах LEGO, які покликані займати увагу на довгий час і розвивати яскраву уяву.

Ставай в чергу за своїм квитком на ярмарковий атракціон LEGO - дивовижні Американські гірки LEGO Creator Expert! Пройди по звивистій доріжці навкруги біля фонтану, купи газовану воду в торговому кіоску, а потім виміри своє зростання у атракціону. Вставати на шкарпеточки немає сенсу, тому що співробітник безпеки ще раз перевірить твоє зростання на платформі за допомогою спеціальної палиці! Пройди через людну посадочну станцію, відкрий бар'єр і саджайся зручніше. Перш ніж склад рушить у напрямку до першого підйому, не забудь закріпити страхувальну балку. Міцно тримайся на першому підйомі. Потім затримай дихання і приготуйся кричати під час руху по крутому ухилу, проїжджаючи міріади різких поворотів! Але не забудь посміхнутися в камеру. Купи фото з незабутньої поїздки на атракціоні і поділися враженнями у візка з солодкою ватою. Потім вивчи карту парку розваг і сплануй свою наступну пригоду. Чи прокотишся на Американських гірках ще раз? Ця модель відрізняється приголомшливою деталізацією і великою кількістю чарівних деталей, які розпалять твою уяву!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари