• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76127

Конструктор Капітан Марвел і напад скруллов 307 деталей(76127)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Лети разом з Міс Марвел і Нікому Фьюри на допомогу кішці Гуз, щоб врятувати її від скрулла Талоса! Промайни над пустелею в приголомшливому королівському реактивному літаку Ніка Фьюри.

Бережися шипомета Талоса.

Вистріли з чотирьох метальників розривних снарядів одночасно і атакуй силою Міс Марвел.

Хапай Гуз, саджай її на заднє сидіння свого літака і відлітай!

Лети на допомогу в королівському реактивному літаку разом з Нікому Фьюри і Міс Марвел!

Врятуй кішку Гуз від Талоса разом з Капітаном Марвел і Нікому Фьюри в наборі "Капітан Марвел і атака скруллов" LEGO Marvel(76127).

Цей повний пригод набір включає Квинджет Ніка Фьюри з кабіною, що відкривається, для мініфігурок, регульованими крилами, двома шутерами, кожен з яких може вистрілювати чотирма самонавідними ракетами одночасно, а також заднім відділенням, що відкривається, для кішки Гуз.

Цей популярний конструктор включає три мініфігурки зі зброєю і призначений для відтворення самих захоплюючих епізодів з фільму "Капітан Марвел" і нескінченних творчих ігор.

  • У цей набір з серії LEGO Marvel входять три нові мініфігурки, уперше випущені в січні 2019 року : Капітан Марвел, Нік Фьюри і Талос, а також фігурка кішки Гуз LEGO.
  • Колекційний Квинджет LEGO Marvel оснащений кабіною, що відкривається, для двох мініфігурок, регульованими крилами, двома шутерами, стріляючими самонавідними ракетами, і заднім відділенням, що відкривається, для кішки Гуз.
  • Вистріли одночасно чотирма самонавідними ракетами з шутеров цієї моделі LEGO Marvel.
  • Зброя супергероїв включає елементи енергії Капітана Марвел і шипомет Талоса.
  • Відтвори самі захоплюючі епізоди з фільму про Капітана Марвел за допомогою цього повного пригод супергероїчного набору.
  • Розміри Квинджета : більше 11 см у висоту, 30 см в довжину і 21 см завширшки.
  • Супергерої з відомого блокбастера. У цей набір LEGO Marvel входять Квинджет, Капітан Марвел, Нік Фьюри і скрулл Талос з фільму "Капітан Марвел".
  • Відтвори епізоди з фільму. Цей супергероїчний набір ідеально підходить, щоб розіграти самі захоплюючі епізоди з фільму "Капітан Марвел".
  • Набор для активної гри. Квинджет може вистрілювати чотирма ракетами одночасно.
  • Задній відсік, що відкривається. Кішка Гуз поміщається в задній відсік літака.
  • Супергероїчний шутер. Діти можуть стріляти зі зброї Талоса.
  • Захоплююче складання. Збирати цю модель Квинджета, що детально пропрацювала, буде неймовірно захоплююче! У наборі мініфігурки Капітана Марвел, Ніка Фьюри і Талоса. А також фігурка кішки Гуз LEGO.

Зображуючи улюблених персонажів з фільмів і коміксів, серія LEGO Super Heroes Marvel Comics наповнює ігровий простір вашої дитини різними героями такими як Людина-павук і багатьма іншими персонажами. Кожен ігровий набір стане справжньою перевіркою будівельних навичок дитини і його здатності виконувати інструкції, але розваги на цьому не закінчуються. Усім цим персонажам потрібні голоси, і уява дитини допоможе створити для них історії і деталі гри незалежно від того, чим вони займаються - рятують світ або б'ються один з одним. Серія LEGO Super Heroes Marvel Comics надихає для того, щоб вчитися, грати, створювати і будувати, так що щодня може бути схожий на інші.

Лети разом з Міс Марвел і Нікому Фьюри на допомогу кішці Гуз, щоб врятувати її від скрулла Талоса! Промайни над пустелею в приголомшливому королівському реактивному літаку Ніка Фьюри. Бережися шипомета Талоса. Вистріли з чотирьох метальників розривних снарядів одночасно і атакуй силою Міс Марвел. Хапай Гуз, саджай її на заднє сидіння свого літака і відлітай!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари