• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10894

Конструктор Історія іграшок : потяг 21 деталей(10894)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Допомагайте маленьким фанатам мультфільму "Історія іграшок" від Disney Pixar розвивати уяву і придумувати нові сюжети для ролевих ігор.

Прокотіться на потягу разом з Вуди і Баззом Лайтером.

Навчіть дітей працювати в команді і допоможіть їм розвивати свої соціально-емоційні навички, наслідуючи приклад улюблених дітьми персонажів, які намагаються захистити сховище банку від злого доктора Хэмма, фото якого красується на плакаті "Їх розшукує поліція".

Малюки з легкістю зберуть цей класичний паровоз, вже в ранньому віці розвиваючи навички конструювання і дрібної моторики в знайомих декораціях мультфільму Pixar.

У набір входять 2 фігурки LEGO DUPLO: Вуди і Базз Лайтер.

Весела пригода на потягу з "Історії іграшок" для малюків і їх улюблених іграшок Disney Pixar!

Допоможіть своїм маленьким прихильникам мультфільму "Історія іграшок" від Disney Pixar придумати і розіграти нові пригоди Вуди і Базза Лайтера, що вирішили прокотитися на "Потягу "Історія іграшок" LEGO DUPLO | Disney Pixar(10894).

Навчіть дітей працювати в команді і допоможіть їм розвивати свої соціально-емоційні навички, наслідуючи приклад улюблених дітьми персонажів, які намагаються захистити сховище банку від злого доктора Хэмма, фото якого красується на плакаті "Їх розшукує поліція".

Малюки з легкістю зберуть цей класичний паровоз, вже в ранньому віці, розвиваючи навички конструювання і дрібної моторики в знайомих декораціях мультфільму Pixar.

У набір входять дві фігурки LEGO DUPLO: Вуди і Базз Лайтер.

  • У набір входять дві фігурки LEGO DUPLO: Вуди і Базз Лайтер зі знімними крилами.
  • Набір включає паровоз LEGO DUPLO з дахом, що відкривається, і кактусом, що відкріпляється.
  • Крім того, в набір входять наступні аксесуари: банківське сховище, ласо, кубики, декоровані як гроші, і значок "Розшукується", які можна використати як картки історій!
  • Допоможіть своїй дитині розвивати базові навички конструювання, граючи з цим простим в складанні набором "Потяг "Історія іграшок" LEGO DUPLO | Disney Pixar.
  • Маленьким дітям обов'язково сподобається всюди катати Вуди на цьому паровозі і прикріплювати крила до костюма Базза Лайтера, щоб він міг йти за своїм другом.
  • Заохочуйте розвиток у дітей мовних і соціально-емоційних навичок в процесі ігор з улюбленими персонажами мультфільму "Історія іграшок" Disney Pixar.
  • Завдяки нескінченним можливостям для ігор і конструювання, які надають набори LEGO DUPLO, ваші малюки зможуть стати зосередженими творчими дослідниками.
  • Усі елементи конструкторів LEGO DUPLO спеціально розроблені так, щоб вони були безпечні і зручні для маленьких ручок.
  • Усі ці можливості і функції роблять цей конструктор ідеальним подарунком для дітей дошкільного віку.
  • Розміри паровоза : більше 14 см у висоту, 19 см в довжину і 6 см завширшки.
  • Прокотіться на потягу разом з Вуди і Баззом Лайтером. Юні машиністи із задоволенням прокотяться на цьому іграшковому потягу разом з улюбленими персонажами "Історії іграшок" Disney Pixar.
  • Збирайте, грайте і фантазуйте. Разом з Вуди і Баззом Лайтером ваша дитина зможе завадити злому докторові Эскалопу пограбувати банк.
  • Дах, що відкривається. Відкрийте дах, щоб завантажити потяг.
  • Ручне управління. Підштовхніть потяг, щоб змусити його їхати вперед.
  • Веселе рішення завдань. Чи зможе хто-небудь завадити грабіжникам? Уява і дух творчості. Нескінченні можливості для творчих ігор.
  • Летіть на допомогу. Для юних фантазерів нескінченність не межа! Соціально-емоційні навички. Учить співпереживанню через ролеву гру і взаємодопомогу.
  • У набір входить дві мініфігурки. Вуди і Базз Лайтер Disney Pixar, а також аксесуари.

Кубики LEGO DUPLO познайомлять вашу дитину із захоплюючим світом будівництва LEGO. Ці кубики теплих, яскравих кольорів за розміром в два рази більше звичайних кубики LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і що росте уяви.

Кубики LEGO DUPLO допоможуть розбудити у вашої дитини інтерес до повчальних ігор. Ваша дитина може будувати, творити і розвиватися, оскільки для цього є стільки різноманітних можливостей. Кубики DUPLO сумісні з кубиками LEGO, тому дитина зможе використати свої улюблені деталі і в інших наборах LEGO.

Допомагайте маленьким фанатам мультфільму "Історія іграшок" від Disney Pixar розвивати уяву і придумувати нові сюжети для ролевих ігор. Прокотіться на потягу разом з Вуди і Баззом Лайтером. Навчіть дітей працювати в команді і допоможіть їм розвивати свої соціально-емоційні навички, наслідуючи приклад улюблених дітьми персонажів, які намагаються захистити сховище банку від злого доктора Хэмма, фото якого красується на плакаті "Їх розшукує поліція". Малюки з легкістю зберуть цей класичний паровоз, вже в ранньому віці розвиваючи навички конструювання і дрібної моторики в знайомих декораціях мультфільму Pixar.
У набір входять 2 фігурки LEGO DUPLO: Вуди і Базз Лайтер.

Розміри в зібраному виді:
Паровоз: 14 см - висота, 19 см - довжина, 6 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари