• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10887

Конструктор Творча гра 120 деталей(10887)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Малюкам сподобається будувати моделі усіх барв веселки з "Набора для веселої творчості" LEGO DUPLO, одночасно розвиваючи навички дрібної моторики і когнітивні навички.

Цей набір, в який входять 120 класичних кубиків DUPLO яскравих кольорів, стане ідеальною іграшкою для дошкільнят, допомагаючи їм проявляти фантазію в процесі складання своїх власних моделей і надаючи вам можливість грати і спілкуватися разом.

Унікальний набір містить прості і зрозумілі інструкції по складанню папуг, замку, повітряних куль, яблука і човна.

І тільки вам вирішувати, що ще можна зібрати з деталей набору.

Великі кубики LEGO DUPLO спеціально сконструйовані так, щоб бути безпечними і зручними для маленьких ручок.

Зберіть іграшкову папугу, човен, веселку і все, що захоче ваш малюк.

Маленьким дітям обов'язково сподобається збирати моделі усіх барв веселки з деталей конструктора "Набор для веселої творчості" LEGO DUPLO(10887), одночасно розвиваючи навички дрібної моторики і когнітивні навички.

Цей набір, що включає 120 класичних кубиків DUPLO яскравих кольорів, стане ідеальною іграшкою для дошкільнят, який дасть їм можливість проявити фантазію, збираючи власні моделі, навчить спілкуватися і грати разом.

Цей прекрасний набір містить прості і зрозумілі інструкції по складанню папуг, замку, повітряних куль, яблука і човна.

Можливості безмежні! Усі елементи конструкторів LEGO DUPLO спеціально розроблені так, щоб вони були безпечними і зручними для маленьких ручок.

  • Набір включає 120 кубиків LEGO DUPLO яскравих кольорів для творчого конструювання.
  • У набір також входить фігурка дитини LEGO DUPLO і декілька декорованих кубиків, які можна використати як картки історій.
  • Допоможіть вашій дитині проявляти свої творчі здібності і розвивати базові навички конструювання з цими наборами, що надають нескінченні можливості для ігор і творчості.
  • Використайте інструкції, щоб зібрати двох іграшкових папуг(великого і маленького), човен, повітряні кулі, яблуко і великий замок.
  • З деталей цього прекрасного конструктора діти зможуть побудувати все що завгодно : від будівель і автомобілів до іграшкових тварин.
  • Малюкам сподобається отримувати нові знання в процесі веселих ігор, спілкуватися, розвиваючи при цьому мовні і соціально-емоційні навички, і придумувати історії із зібраними ними моделями.
  • Ця повчальна іграшка стане ідеальним подарунком для малюків і прекрасним доповненням до їх колекції конструкторів LEGO DUPLO.
  • Завдяки нескінченним можливостям для ігор і конструювання, які надають набори LEGO DUPLO, ваші малюки зможуть стати зосередженими творчими дослідниками.
  • Усі елементи конструкторів LEGO DUPLO спеціально розроблені так, щоб вони були безпечними і зручними для маленьких ручок.
  • Іграшка, без якої колекція не буде повною. Розвивайте у своєї дитини навички творчого конструювання з веселою колекцією великих кольорових кубиків і деталей.
  • Творче конструювання в ігровому форматі. Використовуючи усі доступні форми і кольори, маленькі конструктори можуть створити все, що підкаже їм уяву.
  • Дрібна моторика. Конструювання прекрасно розвиває спритність.
  • Можна грати де завгодно! Цю іграшку для дошкільнят просто узяти з собою.
  • Розвиток уяви і дух творчості. Нескінченні можливості для творчих ігор.
  • Класні кольори. Яскраві кольорові кубики і деталі дарують радість.
  • Зроблено для малюків. Безмежні варіанти моделей для юних конструкторів.
  • Простота складання. Набор LEGO DUPLO - відмінний спосіб познайомити дітей з конструюванням.
  • У набір входить фігурка дитини. А також декоровані кубики.

Кубики LEGO DUPLO познайомлять вашу дитину із захоплюючим світом будівництва LEGO. Ці кубики теплих, яскравих кольорів за розміром в два рази більше звичайних кубики LEGO, і вони прекрасно підходять для маленьких ручок і що росте уяви.

Кубики LEGO DUPLO допоможуть розбудити у вашої дитини інтерес до повчальних ігор. Ваша дитина може будувати, творити і розвиватися, оскільки для цього є стільки різноманітних можливостей. Кубики DUPLO сумісні з кубиками LEGO, тому дитина зможе використати свої улюблені деталі і в інших наборах LEGO.

Малюкам сподобається будувати моделі усіх барв веселки з "Набора для веселої творчості" LEGO DUPLO, одночасно розвиваючи навички дрібної моторики і когнітивні навички. Цей набір, в який входять 120 класичних кубиків DUPLO яскравих кольорів, стане ідеальною іграшкою для дошкільнят, допомагаючи їм проявляти фантазію в процесі складання своїх власних моделей і надаючи вам можливість грати і спілкуватися разом. Унікальний набір містить прості і зрозумілі інструкції по складанню папуг, замку, повітряних куль, яблука і човна. І тільки вам вирішувати, що ще можна зібрати з деталей набору. Великі кубики LEGO DUPLO спеціально сконструйовані так, щоб бути безпечними і зручними для маленьких ручок.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари