• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75239

Конструктор Руйнування генераторів на Хоте 235 деталей(75239)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Бийся з друзями і відтвори стрімку "Атаку на енергогенератори планети Хот" LEGO Star Wars! Збери енергогенератор і гармату на штативі, а потім встанови Штурмовик Повстанців і Сніговий штурмовик на їх бойові позиції.

Заряди шутеры ракетами, прицелься і вистріли в персонажів свого супротивника, щоб збити їх! Чи вдасться тобі перемогти могутню Імперію з цим набором "Битва при Хоте" LEGO Star Wars?

Відтвори приголомшливу битву при Хоте з цим захоплюючим конструктором від LEGO Star Wars!

Отримай абсолютно нові враження, збираючи модель "Руйнування генераторів на Хоте" LEGO Star Wars(75239), уперше випущену в квітні 2019 року.

Дітям сподобається збирати генератор з Солдатом Повстанців і кулемет з Штурмовиком з фільму "Зоряні війни: Імперія завдає удару у відповідь" разом з сім'єю або друзями, заряджати потужні шутеры і битися один з одним, намагаючись збити фігурки супротивника і підірвати генератори! Цей повний пригод набір LEGO Star Wars надає нескінченні можливості для ігор для дітей різного віку.

У набір входять дві мініфігурки LEGO Star Wars.

  • У набір входять дві мініфігурки LEGO Star Wars : Штурмовик і Солдат Повстанців.
  • У набір також включені кулемет і збірний генератор на пластинах з мішенями.
  • У набір також входять два шутера і чотири ракети.
  • Діти будуть годинами захоплено грати з цим конструктором разом з друзями або іншими членами сім'ї, стріляючи по цілях супротивників і намагаючись збити їх фігурки.
  • Потрап в червону мішень, щоб вибити Штурмовика з його кулеметом з бази. Потрап в синю мішень, щоб "підірвати" генератор і збити фігурку Солдата Повстанців.
  • Розігруй придумані тобою сцени битв героїв LEGO Star Wars з цим набором, створеним за мотивами фільму "Зоряні війни: імперія завдає удару у відповідь".
  • Розміри генератора : більше 5 см у висоту, 13 см в довжину і 10 см завширшки.
  • Розміри кулемета : більше 5 сі у висоту, 5 см в довжину і 7 см завширшки.
  • Кращий вибір для любителів постріляти. У цей захоплюючий набір входять легендарні моделі LEGO Star Wars з мішенями.
  • Веселощі для усієї сім'ї. Дітям і фанатам Зоряних воєн сподобається збирати цю модель і змагатися з друзями в стрільбі по мішенях.
  • Збий снігового штурмовика. Потрап в червону мішень, щоб вибити з бази штурмовика з кулеметом.
  • Підірви генератор. Потрап в синю мішень, щоб вибух генератора скинув солдата Повстанців.
  • Потужні шутеры. У набір входить два потужних шутера і чотири ракети.
  • Конструкція, що обертається. Дітям різного віку сподобаються потужні шутеры і вбудовані мішені.
  • У набір входить дві мініфігурки LEGO Star Wars. Сніговий штурмовик Імперії і солдатів Повстанців.

З давніх часів, з далеко-далекої галактики . . . приходить серія LEGO Star Wars. У ній утілюються в реальність усі улюблені кораблі і персонажі вашої дитини, які знайомі йому з фантастичної саги "Зоряні війни", а також нові персонажі, з якими він раніше не був знайомий. Ця тема надає численні ігрові можливості і можливості вчитися і розвиватися, будуючи вражаючі машини з саги "Зоряні війни". За допомогою легендарних наборів з серії LEGO Star Wars діти можуть побудувати галактику незвичайних пригод - все залежить тільки від вашої дитини і його уяви. Кожен набір містить поради про те, як почати гру, і дозволяє годинником отримувати задоволення.

Бийся з друзями і відтвори стрімку "Атаку на енергогенератори планети Хот" LEGO Star Wars! Збери енергогенератор і гармату на штативі, а потім встанови Штурмовик Повстанців і Сніговий штурмовик на їх бойові позиції. Заряди шутеры ракетами, прицелься і вистріли в персонажів свого супротивника, щоб збити їх! Чи вдасться тобі перемогти могутню Імперію з цим набором LEGO Star Wars?

Розміри в зібраному виді:
Приблизні розміри складного генератора струму : висота - 5 см, довжина - 13 см, ширина - 10 см
Приблизні розміри кулемета : висота - 5 см, довжина - 5 см, ширина - 7 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари