• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76124

Конструктор Воїн 362 деталей(76124)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Надзвичайна ситуація! Людину-мурашку атакують небезпечні Аутрайдеры.

Лети до нього на допомогу з могутнім Воїном! Стріляй з шестизарядного скорострільного шутера і запускай самонавідні ракети.

Схопи Аутрайдера могутньою рукою механічного робота.

Відкріпи гармати, що стріляють шпильками, і знешкодь ворога разом Воїном!

Збери Воїна, щоб перемогти Аутрайдеров!

Увірвися у бій з Вершниками і врятуй Людину-мурашку в наборі "Робот Бойової машини" LEGO Marvel Avengers(76124).

Цей приголомшливий рухливий робот оснащений кабіною, що відкривається, для мініфігурок, шестизарядним скорострільним шипометом, двома гарматами, що відкріпляються, двома самонавідними ракетами, клішнями і відділенням, що відкривається, для зберігання додаткового озброєння.

У цей чудовий набір входять чотири мініфігурки(у тому числі мініфігурки Бойової машини і Людини-мурашки з прикрасою костюма Месників, що уперше з'явилася у березні 2019 року), які допоможуть вашій дитині відтворити самі захоплюючі епізоди з фільмів про Месників Marvel.

  • У цей набір входять чотири мініфігурки героїв Marvel : Бойова машина, Людина-мурашка і два Аутрайдера.
  • Робот Бойової машини оснащений кабіною, що відкривається, для мініфігурок, шестизарядним скорострільним шипометом, двома гарматами, що відкріпляються, двома самонавідними ракетами, рухливими руками і ногами, клішнями і відділенням, що відкривається, для зберігання додаткового озброєння.
  • Відкріпи гармати, що стріляють шпильками, і помісти їх в руку і на плече мініфігурки Бойової машини.
  • Костюми Месників мініфігурок Бойової машини і Людини-мурашки з цього набору LEGO прикрашені декоративними елементами, що уперше з'явилися у березні 2019 року.
  • Відтвори самі захоплюючі епізоди з фільмів про Месників Marvel за допомогою цього прекрасного конструктора.
  • Розміри Робота Бойової машини : більше 17 см у висоту, 6 см в довжину і 14 см завширшки.
  • Конструюй і бийся разом з Воїном. Воїн, що детально пропрацював і озброєний, відкриває перед юними фанатами Месників Marvel двері у світ пригод LEGO.
  • Збірна модель для активних ігор. Дітям сподобається придумувати власні битви за участю Воїна і Людини-мурашки.
  • Створений для битв. У Воїна є шестизарядний шутер, гармати і самонавідні ракети.
  • Захватні механізми. Цей робот може захоплювати мініфігурки своїми руками.
  • Різноманітні функції. Гармати воїна можна відкріпити, щоб озброїти мініфігурку.
  • Легко зібрати, весело грати. Придумуючи нові пригоди супергероїв і суперлиходіїв у всесвіті Marvel, діти розвиватимуть свої творчі здібності.
  • У набір входить чотири мініфігурки героїв всесвіту Marvel. Воїн і Людина-мурашка в костюмах Месників, що уперше випускаються у березні 2019 року, а також два Вершники.

Зображуючи улюблених персонажів з фільмів і коміксів, серія LEGO Super Heroes Marvel Comics наповнює ігровий простір вашої дитини різними героями такими як Людина-павук і багатьма іншими персонажами. Кожен ігровий набір стане справжньою перевіркою будівельних навичок дитини і його здатності виконувати інструкції, але розваги на цьому не закінчуються. Усім цим персонажам потрібні голоси, і уява дитини допоможе створити для них історії і деталі гри незалежно від того, чим вони займаються - рятують світ або б'ються один з одним. Серія LEGO Super Heroes Marvel Comics надихає для того, щоб вчитися, грати, створювати і будувати, так що щодня може бути схожий на інші.

Надзвичайна ситуація! Людину-мурашку атакують небезпечні Аутрайдеры. Лети до нього на допомогу з могутнім Воїном! Стріляй з шестизарядного скорострільного шутера і запускай самонавідні ракети. Схопи Аутрайдера могутньою рукою механічного робота. Відкріпи гармати, що стріляють шпильками, і знешкодь ворога разом Воїном!

Розміри в зібраному виді:
Бойова машина: 17 см - висота, 6 см - довжина, 14 см - ширина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари