• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76128

Конструктор Бой з Розплавленою людиною 294 деталей(76128)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Допоможи Людині-павукові і Мистерио отримати перемогу в жаркій битві проти Розплавленої Людини, щоб перешкодити йому розплавити усе місто! Лава Розплавленої Людини здатна поглинути все що завгодно : від автомобілів до світлофорів.

Ухиляйся від клацаючих клішень цього вогняного монстра і пострілів із скорострільного шутера.

Випусти павутину, щоб убити Розплавлену Людину, а потім загаси усі пожежі за допомогою пожежного вогнегасника!

Відтвори сцену бою за місто між Розплавленою Людиною і Людиною-павуком!

Збери страхітливого монстра вогню і відтвори пригоди Людини-павука за допомогою цього набору "Бой з Розплавленою людиною" LEGO Marvel Spider - Man(76128).

Збірна фігурка Розплавленої Людини оснащена гнучкими кінцівками і клішнями і доповнена шестизарядним скорострільним шутером, кріпленнями для мініфігурок, елементами розплавленої лави і збірними "розплавленими об'єктами", прикріпленими до тіла фігурки : половиною автомобіля, вуличним ліхтарем і світлофором.

У цей набір з серії LEGO Marvel Spider - Man входять три мініфігурки(Людина-павук, Мистерио і пожежник) зі зброєю і аксесуарами для відтворення самих захоплюючих сцен з фільму "Людина-павук: далеко від будинку" Marvel.

  • Цей набір з серії LEGO Marvel Spider - Man включає три мініфігурки героїв Marvel : Человек-паука, Мистерио і пожежника.
  • Збірна фігурка Розплавленої Людини має рухливу голову, руки, ноги і клішні і доповнена шестизарядним скорострільним шутером, різноманітними кріпленнями для мініфігурок, ланцюгом, елементами розплавленої лави і збірними "розплавленими об'єктами" : половиною автомобіля, вуличним ліхтарем і світлофором.
  • Цей набір з серії LEGO Marvel Spider - Man включає зброю для мініфігурок, у тому числі шутер Людини-павука, що стріляє павутиною, і енергетичні елементи Мистерио.
  • У набір також входить збірний вогнегасник для творчих ігор.
  • Мініфігурка Мистерио і чорно-сіра прикраса костюма Людини-павука Marvel уперше з'являться в травні 2019 року.
  • Відтвори самі захоплюючі епізоди з фільму "Людина Павук: далеко від будинку" за допомогою цього набору для творчого конструювання.
  • Об'єднай його з наборами "Напад Гідроміна"(76129) і "Атака реактивного літака і дрона Старка"(76130), щоб придумати ще більше захоплюючі пригоди Людини-павука.
  • Висота збірної фігурки Розплавленої Людини більше 18 см
  • Відчайдушні битви для юних фанатів Людини-павука. Фанатам супергероїв сподобається битися проти Розплавленої людини, відтворюючи самі захоплюючі епізоди фільму "Людина-павук: далеко від будинку".
  • Захоплюючий конструктор для нескінченних ігор. Надихніть дітей на створення власних битв супергероїв - Людину-павука і Мистерио - проти Розплавленої людини.
  • Гасіння пожежі. Скорострільний шутер один за іншим вистрілює шістьма шпильками.
  • Захоплюючі розваги. Вогняний монстр може захоплювати мініфігурки своїми руками.
  • Розплавлені елементи. Розплавлена людина доповнена збірними розплавленими елементами.
  • Легко зібрати, весело грати. Діти розвиватимуть свої творчі здібності, придумуючи нові пригоди супергероїв і суперлиходіїв зі всесвіту Marvel.
  • У набір входить три мініфігурки. Людина-павук в костюмі Месників, що уперше випускається в травні 2019 р., павутина і Мистерио з елементами енергії, а також пожежник.

Зображуючи улюблених персонажів з фільмів і коміксів, серія LEGO Super Heroes Marvel Comics наповнює ігровий простір вашої дитини різними героями такими як Людина-павук і багатьма іншими персонажами. Кожен ігровий набір стане справжньою перевіркою будівельних навичок дитини і його здатності виконувати інструкції, але розваги на цьому не закінчуються. Усім цим персонажам потрібні голоси, і уява дитини допоможе створити для них історії і деталі гри незалежно від того, чим вони займаються - рятують світ або б'ються один з одним. Серія LEGO Super Heroes Marvel Comics надихає для того, щоб вчитися, грати, створювати і будувати, так що щодня може бути схожий на інші.

Допоможи Людині-павукові і Мистерио отримати перемогу в жаркій битві проти Розплавленої Людини, щоб перешкодити йому розплавити усе місто! Лава Розплавленої Людини здатна поглинути все що завгодно : від автомобілів до світлофорів. Ухиляйся від клацаючих клішень цього вогняного монстра і пострілів із скорострільного шутера. Випусти павутину, щоб убити Розплавлену Людину, а потім загаси усі пожежі за допомогою пожежного вогнегасника!

Розміри в зібраному виді:
Розплавлена людина: 18 см - висота.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари