• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10770

Конструктор Карнавальна манія Базза і Вуди 230 деталей(10770)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Увага! До нас приїхав місяць-парк! Разом з Вуди, Баззом Лайтером і Бо Пип з фільму DisneyPixar "Історія іграшок 4" бери участь в цікавих іграх і катайся на захоплюючих дух атракціонах в компанії Ути і Заи.

Допоможи Баззу завоювати приз в лазерному тирі, а потім вирушай на атракціон "Террорантулус" з Вуди і Бо Пип.

Обов'язково прокотися на електричних машинках.

Зроби перерву, щоб трохи відпочити і з'їсти морожене.

Готовий прокотитися на усіх атракціонах ще раз?

Нехай ваша дитина разом із Заей, Вуди і Баззом Лайтером побуває в сьогоденні луна-парке з фільму Disney Pixar "Історія іграшок 4".

Відчуйте хвилювання і веселощі ярмарку разом зі своєю дитиною, граючи з набором "Базз і Вуди на ярмарку" LEGO (10770) 4+, створеним за мотивами мультфільму "Історія іграшок 4" кіностудії Disney Pixar! Цей захоплюючий і простий в складанні набір спеціально створений для дошкільнят і дітей молодшого віку і включає барвистий ярмарковий тир з великою мішенню і лазерним пістолетом, а також спеціальну базову пластину, завдяки якій навіть діти, тільки початкуючі конструювати, зможуть самостійно збирати будівлі, транспортні засоби і інші моделі.

Цей забавний набір для дошкільнят також включає атракціон "Террорантулус", що обертається, з регульованими руками, дві машинки з колісною базою для початківців, а також фургон з морозивом з касою, столиком, лавками і вивіскою.

Просте керівництво, що входить в комплект, допоможе юним відвідувачам ярмарку зрозуміти мету кожного етапу складання і розвинути уяву і упевненість у власних силах, щоб зробити перші кроки в конструюванні з кубиків LEGO у зрозумілому і знайомому їм світі мультфільму "Історія іграшок".

Набор включає мініфігурки Вуди, Базза Лайтера і Бо Пип, а також фігурки Ути і Заи LEGO.

  • Захоплюючі і прості в складанні конструктори LEGO 4 + спеціально призначені для дітей молодшого віку, щоб допомогти їм розвинути необхідну упевненість в собі, виконуючи прості інструкції по складанню, і ідеально підходять для початку конструювання з кубиків LEGO.
  • У набір входять три мініфігурки персонажів мультфільму "Історія іграшок" : Вуди, Базз Лайтер і Бо Пип, а також фігурки уточки і кролика LEGO.
  • Набір включає ярмарковий тир, ракету з декорованих кубиків, яку можна збити і розібрати, стріляючу гармату, а також базову пластину для початківців і пластину, декоровану під стіну, завдяки яким діти швидко навчаться конструювати з кубиків LEGO і захоплено гратимуть у дивовижному світі мультфільму "Історія іграшок" DisneyPixar. У набір також входить фургон з морозивом і касою, столиком і лавками.
  • У цей забавний набір входить атракціон "Террорантулус" з регульованими руками, а також дві машинки, що обертається, з колісною базою для початківців.
  • Крім того, в набір входять наступні аксесуари: шість шпильок, ящик, три декоровані кубик-елементи ракети, велике морозиво, два маленького морозива, морозиво з фруктами, ложечка для морозива, відро і пастуша палиця Бо Пип.
  • Допоможіть своїй дитині відтворити самі захоплюючі епізоди мультфільму "Історія іграшок" або придумати свої захоплюючі пригоди улюблених персонажів.
  • Набори LEGO 4 + відкривають перед вашою дитиною дверей у величезний світ їх улюблених персонажів мультфільмів, телепередач і повсякденних ігор.
  • Набори LEGO 4 +, що раніше випускалися під маркою LEGO Juniors, сумісні з усіма наборами LEGO для творчого конструювання.
  • Цей конструктор, створений за мотивами мультфільму "Історія іграшок 4", стане ідеальним подарунком для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку.
  • Розміри ярмаркового тиру : більше 10 см у висоту, 12 см в довжину і 3 см завширшки.
  • Розміри кожної машинки : більше 9 см у висоту, 3 см в довжину і 3 см завширшки.
  • Розміри кіоску морозива : більше 11 см у висоту, 6 см в довжину і 8 см завширшки.
  • Розміри атракціону "Террорантул" : більше 8 см у висоту, 19 см в довжину і 19 см завширшки.
  • Неймовірні пригоди на ярмарку. Насолоджуйтеся атмосферою веселощів на ярмарку "Історія іграшок" DisneyPixar.
  • Збірна ярмаркова площа для творчих ігор. Діти зможуть зібрати ярмаркові атракціони і прокотитися на них разом з Вуди, Баззом Лайтером і Бо Піп DisneyPixar.
  • Проста в складанні модель. Зібрати цю повну веселощів ярмаркову площу дуже просто.
  • Стріляюча лазерна гармата. Перевірте свою влучність: ударте по важелю і збийте мішень.
  • Підходить для будь-яких ролевих ігор. Приготуйте дуже смачне морозиво для покупців.
  • Збирати весело і просто. Набори LEGO 4+, кубики, що включають, для початківців, стануть ідеальним подарунком для дошкільнят.

LEGO Juniors створені для початківців у будівництві конструкторів. Буквально за секунду ваша дитина зрозуміє, як легко і цікаво будувати разом з конструкторами LEGO, а в процесі ви зможете навчити його, що досягати успіхів можна в процесі гри, а також допоможете закласти першу цеглу упевненості у власних силах. Деякі набори поставляються в зручних контейнерах для деталей, в яких зручно зберігати конструктори.

Увага! До нас приїхав місяць-парк! Разом з Вуди, Баззом Лайтером і Бо Пип з фільму Disney Pixar "Історія іграшок 4" бери участь в цікавих іграх і катайся на захоплюючих дух атракціонах в компанії Ути і Заи. Допоможи Баззу завоювати приз в лазерному тирі, а потім вирушай на атракціон "Террорантулус" з Вуди і Бо Пип. Обов'язково прокотися на електричних машинках. Зроби перерву, щоб трохи відпочити і з'їсти морожене. Готовий прокотитися на усіх атракціонах ще раз?

Розміри в зібраному виді:

  • Приблизні розміри тиру : висота - 10 см, довжина - 12 см, ширина - 3 см
  • Приблизні розміри кожної машини : висота - 9 см, довжина - 3 см, ширина - 3 см
  • Приблизні розміри мороженого намету : висота - 11 см, довжина - 6 см, ширина - 8 см
  • Приблизні розміри каруселі "Терорантул" : висота - 8 см, довжина - 19 см, ширина - 19 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари