• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 70671

Конструктор Подорож Ллойда 81 деталей(70671)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Почни свою грандіозну подорож в морозне Никогда-королевство з ніндзя NINJAGO Ллойдом Гармадоном і його вовком! Разом ви битиметеся з Воїном заметілі в його фортеці у села.

Ухилися від пострілів з арбалета і переходь в настання, озброївшись палаючим факелом і катаною Ллойда.

Чи зможеш ти перемогти воїна-самурая і повернути Золотий меч Ллойда?

Приголомшливий набір LEGO NINJAGO для ролевої гри з Ллойдом і його вовком!

Розіграй епічне льодове побоїще між Ллойдом і його вовком і Воїном заметілі, використовуючи мініфігурки з цього захоплюючого набору ніндзя для хлопчиків і дівчаток.

Цей набір "Подорож Ллойда"(70671) LEGO NINJAGO включає фортецю Воїна заметілі із стріляючим арбалетом і збірною крижаною підставкою для золотого меча Ллойда.

Прихильникам мультфільму НИНДЗЯГО сподобається розігрувати сценки і придумувати власні пригоди з двома мініфігурками LEGO NINJAGO, фігуркою вовка і крутою зброєю ніндзя з цього ігрового набору.

  • У цей набір LEGO NINJAGO увійшли дві нові мініфігурки, випущені в червні 2019 року : ллойд і Воїн заметілі, а також нова фігурка вовка(червень 2019 року).
  • З елементів LEGO діти можуть створити фортецю Воїна заметілі з місцем для мініфігурки, стріляючим арбалетом і крижаними елементами.
  • У цей ігровий набір також входить збірний крижаний утримувач із золотим мечем Ллойда.
  • Серед зброї ви знайдете полум'яніючий факел Ллойда і сріблясту катану, а також крижану катану Воїна заметілі.
  • Ігровий набір також включає піхви для катаны Ллойда і аксесуари крижаних обладунків Воїна заметілі.
  • Цей неймовірний набір для дітей дозволяє їм відтворювати улюблені сценки з мультиплікаційного серіалу.
  • Використайте набір разом з наборами "Механічний Титан Ллойда"(70676) і "Замок проклятого імператора"(70678) LEGO, щоб можна було різноманітити пригоди з Ллойдом у потойбічному світі.
  • Розміри фортеці : 5 х 7 х 7 см
  • Веселий набір в стилі ніндзя для усіх. Дітям сподобається грати за ніндзя Ллойда, що б'ється разом зі своїм вовком з Воїном заметілі, зовсім як в телесеріалі NINJAGO.
  • Набір елементів для нових пригод. Діти зможуть побудувати фортецю Воїна заметілі і розіграти сцени бою ніндзя проти Снігових самураїв.
  • Створений для битв. Фортеця оснащена стріляючим арбалетом.
  • Ніндзя проти Снігового самурая. Хто переможе в цьому бою? Крижана підставка для меча. Діти зможуть розіграти бій за меч Ллойда в Никогда-королевстве! Легкий в складанні набір для неймовірних битв. Для фантазії дітей, які грають в героїв ніндзя, що б'ються проти ворогів світу NINJAGO, немає меж.
  • У набір входять 2 міні-фігурки: ллойд з палаючим факелом і катаною, Воїн заметілі з крижаною катаною і фігурка вовка Ллойда.

Серія LEGO NINJAGO - це захоплюючий світ ніндзя, які борються проти сил зла. Вашій дитині сподобається зустріч з її героями і ролева гра з розігруванням захоплюючих і різноманітних пригод. Крім того, діти можуть розігрувати сценки з популярного телесеріалу і грати проти своїх друзів у битвах за право стати майстром Спинджитцу!

Серія LEGO NINJAGO заснована на популярному телесеріалі, де група хоробрих ніндзя бореться з лиходіями, які намагаються знищити світ. Вашій дитині сподобається зустріч з усіма персонажами, яких він неодмінно дізнається. Крім того, дітям також сподобається грати в ігри Спинджитцу зі своїми друзями, а це забезпечує ще і соціальне спілкування. Так само як і в усіх іграшках LEGO, будівництво є частиною веселощів, представлених в цих захоплюючих і яскравих наборах, які забезпечують ідеальні можливості натхнення для розвитку мислення і активної уяви. Діти із задоволенням збиратимуть кожен набір, і потім розігрувати історії, використовуючи зібрані набори. Допоможіть їм показати, що у них є все, щоб бути майстром Спинджитцу!

Почни свою грандіозну подорож в морозне Никогда-королевство з ніндзя Ninjago Ллойдом Гармадоном і його вовком! Разом ви битиметеся з Воїном заметілі в його фортеці у села. Ухилися від пострілів з арбалета і переходь в настання, озброївшись палаючим факелом і катаною Ллойда. Чи зможеш ти перемогти воїна-самурая і повернути Золотий меч Ллойда?

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари