• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 70673

Конструктор Шурилет 361 деталей(70673)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Лети вперед на дивовижному Шурилете Зейна, щоб битися з генералом Вексом в морозному Никогда-королевстве! Змусь гвинти обертатися і відкрий вогонь із скорострільних шутеров.

Запусти атаку Кружитцу, використовуючи торнадо-спиннер ніндзя-воїна Джея.

У битві з генералом Вексом тобі допоможуть катана і сюрикены Зейна.

Для Зейна і Джея у бойових обладунках пригоди у світі NINJAGO ніколи не закінчуються приєднуйся до них з цим чудовим набором LEGO! Чи зможеш ти відібрати Сувій забороненого Кружитцу у грізного генерала і перешкодити йому стати ще сильніше?

З цим класним іграшковим ніндзя-вертольотом діти зможуть відтворити сцени з мультсеріалу НИНДЗЯГО!

Діти можуть представити себе на місці фігурок ніндзя, що б'ються за сувій Забороненого Кружитцу у світі НИНДЗЯГО з цим іграшковим вертольотом.

Набор "Шурилет" LEGO NINJAGO(70673) включає кабіну для мініфігурки, шасі з двома метальними зірочками, що обертаються, гвинт, що обертається, і швидкісний кулемет з шістьма зарядами на кожному крилі.

Діти можуть відтворювати сценки з мультиплікаційного серіалу НИНДЗЯГО і придумувати свої пригоди з цим вертольотом ніндзя, трьома мініфігурками, набором зброї і аксесуарами, включаючи спиннер торнадо ніндзя Джея у бойових обладунках Забороненого Кружитцу.

Гра з набором LEGO NINJAGO стане ще захоплююче з інструкціями Instructions PLUS, доступними в додатку LEGO Life для смартфонів і планшетів.

Прості у використанні і інтуїтивно зрозумілі інструкції по складанню дозволяють збільшувати, повертати і візуалізувати модель за допомогою спеціального відстежуючого режиму в процесі складання.

Інструкції Instructions PLUS також підходять для маленьких користувачів конструкторів LEGO, допомагаючи їм збирати моделі і вселяючи почуття упевненості у своїх силах.

  • У цей набір LEGO NINJAGO входить три мініфігурки, випущені в червні 2019 року : Зейн, Бойові обладунки Джея і генерал Векс.
  • У комплект шурилета входить кабіна для мініфігурки, шасі з двома лопастями-сюрикенами, що обертаються, гвинт, що обертається, і швидкісний 6-зарядний кулемет на кожному крилі.
  • Посадіть шурилет, щоб змусити обертатися метальні зірочки.
  • Поверніть кнопку під шурилетом, щоб гвинт почав обертатися.
  • Види зброї включають сріблясту катану Зейна і дві золотисті метальні зірочки, а також Сувій забороненого Кружитцу генерала Векса.
  • Серед аксесуарів ви знайдете піхви для катаны Зейна, енергетичний капюшон Джея у бойових обладунках Забороненого Кружитцу, новий спиннер торнадо ніндзя(червень 2019 року) і крижані обладунки генерала Векса.
  • Відмінний ігровий набір для дітей, що дозволяє їм відтворювати пригоди з мультиплікаційного серіалу.
  • Зайдіть в додаток LEGO Life і використайте інтуїтивно зрозумілі інструкції Instructions PLUS при складанні цього ігрового набору. Прості у використанні функції збільшення і повороту зображень, а також режим відстежування допоможуть візуалізувати моделі в процесі складання, завдяки чому з наборами LEGO можуть грати навіть найменші діти.
  • Розміри вертольота з набору "Шурилет" : 10 х 31 х 24 см
  • Вертоліт ніндзя для дітей. Дітям сподобається грати за ніндзя Зейна, що б'ється на своєму Шурилете, зовсім як в телесеріалі NINJAGO.
  • Набор для динамічних ігор з ніндзя. Діти зможуть побудувати Шурилет Зейна і розіграти сцени бою ніндзя проти генерала Векса за сувій Забороненого Кружитцу.
  • Лопасти-сюрикены, що обертаються. Коли Шурилет приземляється, сюрикены обертаються.
  • Функція обертання гвинта. Повернувши важіль в нижній частині Шурилета, можна активувати гвинт.
  • Створений для битв. На кожному крилі Шурилета встановлений шестизарядний шутер.
  • Ролева гра для юних пілотів. У кабіну можна посадити міні-фігурку.
  • Ніндзя проти генерала Векса. Хто отримає сувій Забороненого Кружитцу?. Спиннер-торнадо. Спиннер дозволить відтворити техніку бою ніндзя - торнадо.
  • У набір входить три мини-фигурки:. Джей у бойових обладунках і плащі Забороненого Кружитцу, Зейн з катаною і сюрикенами і генерал Векс з сувоєм Забороненого Кружитцу.

Серія LEGO NINJAGO - це захоплюючий світ ніндзя, які борються проти сил зла. Вашій дитині сподобається зустріч з її героями і ролева гра з розігруванням захоплюючих і різноманітних пригод. Крім того, діти можуть розігрувати сценки з популярного телесеріалу і грати проти своїх друзів у битвах за право стати майстром Спинджитцу!

Серія LEGO NINJAGO заснована на популярному телесеріалі, де група хоробрих ніндзя бореться з лиходіями, які намагаються знищити світ. Вашій дитині сподобається зустріч з усіма персонажами, яких він неодмінно дізнається. Крім того, дітям також сподобається грати в ігри Спинджитцу зі своїми друзями, а це забезпечує ще і соціальне спілкування. Так само як і в усіх іграшках LEGO, будівництво є частиною веселощів, представлених в цих захоплюючих і яскравих наборах, які забезпечують ідеальні можливості натхнення для розвитку мислення і активної уяви. Діти із задоволенням збиратимуть кожен набір, і потім розігрувати історії, використовуючи зібрані набори. Допоможіть їм показати, що у них є все, щоб бути майстром Спинджитцу!

Лети вперед на дивовижному Шурилете Зейна, щоб битися з генералом Вексом в морозному Никогда-королевстве! Змусь гвинти обертатися і відкрий вогонь із скорострільних шутеров. Запусти атаку Кружитцу, використовуючи торнадо-спиннер ніндзя-воїна Джея. У битві з генералом Вексом тобі допоможуть катана і сюрикены Зейна. Для Зейна і Джея у бойових обладунках пригоди у світі Ninjago ніколи не закінчуються. . . приєднуйся до них з цим чудовим набором LEGO! Чи зможеш ти відібрати Сувій забороненого Кружитцу у грізного генерала і перешкодити йому стати ще сильніше?

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари