• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 70676

Конструктор Механічний Титан Ллойда 1 деталей(70676)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зроби крок в Никогда-Королевство LEGO NINJAGO, заручившись допомогою могутнього Механічного титана Ллойда і Зейна у бойових обладунках! Дай відсіч армії Снігових самураїв генерала Векса.

Але будь обережний: у Векса є потужна зброя - Сувій забороненого Кружитцу.

Розгроми Снігового самурая, використовуючи сюрикен і велетенську катану ніндзя.

Від'єднай флаер, встрибуй в кабіну до Ллойду і відкривай вогонь з пружинної гармати.

Створи торнадо Кружитцу, використовуючи спиннер ніндзя Зейна.

Разом ви переможете цього грізного ворога!

Діти захоплено розігруватимуть нові бої Механічного титана Ллойда!

Розіграй епічне побоїще між Сніговим самураєм і фігурками ніндзя з набору "Механічний титан Ллойда" LEGO NINJAGO(70676).

Цей набір робота ніндзя для дітей, здатного набувати будь-якої форми, включає кабіну для мініфігурки, руку із захопленням, здатну тримати велетенську катану, метальну зірочку/, що обертається, щит і літальний апарат, що від'єднується, з сидінням для мініфігурки, регульовані крила і два пружинні пістолети.

Діти можуть відтворювати сценки з мультиплікаційного серіалу НИНДЗЯГО і придумувати власні битви з шістьма мініфігурками і набором крутої зброї і аксесуарів, включаючи сувій Забороненого Кружитцу і новий спиннер торнадо Зейна у бойових обладунках Забороненого Кружитцу(червень 2019 року).

Гра з конструктором LEGO стане ще захоплююче з інструкціями Instructions PLUS, доступними в додатку LEGO Life для смартфонів і планшетів.

Прості у використанні і інтуїтивно зрозумілі інструкції по складанню дозволяють збільшувати, повертати і візуалізувати модель за допомогою спеціального відстежуючого режиму в процесі складання.

Інструкції Instructions PLUS також підходять для маленьких користувачів конструкторів LEGO, допомагаючи їм збирати моделі і вселяючи почуття упевненості у своїх силах.

  • Включає шість нових мініфігурок LEGO NINJAGO, випущених в червні 2019 року : фігурки ніндзя Ллойда і Зейна у бойових обладунках Забороненого Кружитцу, а також генерала Векса, Майстра меча заметілі, Лучника заметілі і Воїна заметілі.
  • Цей набір "Механічний титан Ллойда" включає кабіну для мініфігурки, руки і ноги, здатні набувати будь-якої форми, кисті із захопленням, метальну зірочку/, що обертається, щит, велетенську катану і літальний апарат, що від'єднується, з сидінням для мініфігурки, регульовані крила і два пружинні пістолети.
  • У набір зброї входить срібляста і золотиста катаны Ллойда, сувій Забороненого Кружитцу генерала Векса, дві крижані катаны Майстри меча заметілі, арбалет Лучника заметілі і крижана катана Воїна заметілі.
  • Серед аксесуарів ви знайдете піхви для катаны Ллойда, енергетичний капюшон Зейна у бойових обладунках Забороненого Кружитцу, новий спиннер торнадо ніндзя(червень 2019 року) і крижані обладунки генерала Векса і Воїна заметілі.
  • Відмінний набір для дітей, що дозволяє їм відтворювати захоплюючі пригоди з мультиплікаційного серіалу.
  • Використайте набір разом з наборами ніндзя "Подорож Ллойда"(70671) і "Замок проклятого імператора"(70678) LEGO, щоб різноманітити пригоди Ллойда у потойбічному світі.
  • Зайдіть в додаток LEGO Life і використайте інтуїтивно зрозумілі інструкції по складанню Instructions PLUS для цього набору LEGO NINJAGO. Прості у використанні функції збільшення і повороту зображень, а також режим відстежування допоможуть візуалізувати моделі в процесі складання, завдяки чому з наборами LEGO можуть грати навіть найменші діти.
  • Розміри механічного титану : 37 х 15 х 35 см
  • Робот ніндзя для дітей. Дітям сподобається грати за ніндзя Ллойда, що б'ється на своєму Механічному титані, зовсім як в телесеріалі NINJAGO.
  • Набор для динамічних ігор з ніндзя. Діти зможуть побудувати рухливого робота і розіграти сцени бою ніндзя за сувій Забороненого Кружитцу.
  • Ніндзя проти генерала Векса. Хто переможе в цьому бою?. Знімний флаер. Крила робота трансформуються у флаер з шутерами.
  • Спиннер-торнадо. Спиннер дозволить відтворити техніку бою ніндзя - торнадо.
  • Захоплюючий процес складання для справжніх битв. Для фантазії дітей, що б'ються з ворогами в Никогда-королевстве, немає меж.
  • У набір входять 6 мини-фигурок:. Зейн у бойових обладунках, ллойді, генерал Векс, Воїн заметілі, Майстер меча заметілі і Лучник заметілі зі зброєю і аксесуарами.

Серія LEGO NINJAGO - це захоплюючий світ ніндзя, які борються проти сил зла. Вашій дитині сподобається зустріч з її героями і ролева гра з розігруванням захоплюючих і різноманітних пригод. Крім того, діти можуть розігрувати сценки з популярного телесеріалу і грати проти своїх друзів у битвах за право стати майстром Спинджитцу!

Серія LEGO NINJAGO заснована на популярному телесеріалі, де група хоробрих ніндзя бореться з лиходіями, які намагаються знищити світ. Вашій дитині сподобається зустріч з усіма персонажами, яких він неодмінно дізнається. Крім того, дітям також сподобається грати в ігри Спинджитцу зі своїми друзями, а це забезпечує ще і соціальне спілкування. Так само як і в усіх іграшках LEGO, будівництво є частиною веселощів, представлених в цих захоплюючих і яскравих наборах, які забезпечують ідеальні можливості натхнення для розвитку мислення і активної уяви. Діти із задоволенням збиратимуть кожен набір, і потім розігрувати історії, використовуючи зібрані набори. Допоможіть їм показати, що у них є все, щоб бути майстром Спинджитцу!

Зроби крок в Никогда-Королевство LEGO Ninjago, заручившись допомогою могутнього Механічного титана Ллойда і Зейна у бойових обладунках! Дай відсіч армії Снігових самураїв генерала Векса. Але будь обережний: у Векса є потужна зброя - Сувій забороненого Кружитцу. Розгроми Снігового самурая, використовуючи сюрикен і велетенську катану ніндзя. Від'єднай флаер, встрибуй в кабіну до Ллойду і відкривай вогонь з пружинної гармати. Створи торнадо Кружитцу, використовуючи спиннер ніндзя Зейна. Разом ви переможете цього грізного ворога!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари