• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75946

Конструктор Турнір трьох чарівників : угорська хвосторога 265 деталей(75946)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Відтвори самі захоплюючі епізоди Турніру трьох чарівників з фільму "Гаррі Поттер і Кубок вогню" і допоможи Гаррі отримати золоте яйце! Тобі треба перехитрити своїх суперників: Віктора Крама, Флер Делакур і Седрика Диггори, а потім, озброївшись тільки паличкою, перемогти Угорську Хвосторогу, одного з найнебезпечніших драконів світу чарівників.

Змахни паличкою, щоб викликати Вогняний спалах. Тобі доведеться використати усі свої таланти і уміння, щоб дістати золоте яйце!

Юні чаклунки і чарівники можуть битися з Угорською Хвосторогой разом з Гаррі Поттером!

Дайте можливість своєму маленькому прихильникові Гаррі Поттера битися з одним з найнебезпечніших драконів у чарівному світі.

Набор "Турнир трьох чарівників: угорська хвосторога" LEGO Harry Potter(75946) стане прекрасним подарунком для дітей і занурить їх в море чарівних пригод.

Дітям у віці 8 років і старше сподобається змагатися разом з Гаррі проти суперників з інших шкіл магії, коли вони добуватимуть загадкове золоте яйце.

Але це ще не усе! Вам належить уразити угорську хвосторогу! Щоб обхитрити це люте чудовисько з його рухливими кінцівками і крилами, знадобиться кмітливість і магічна майстерність.

Цей набір LEGO з драконом за мотивами фільмів про Гаррі Поттера з чотирма мініфігурками подарує дитині нескінченні можливості для втілення фантазій.

  • У набір входить чотири нові мініфігурки LEGO Harry Potter(червень 2019 року) : Гаррі Поттер, Флер Делакур, Седрик Диггори і Віктор Крам, причому у кожного є своя чарівна паличка.
  • Цей дивовижний набір за мотивами фільмів про Гаррі Поттера включає угорську хвосторогу, здатну набувати потрібної форми, з полум'ям в пащі і рухливими кінцівками і крилами, а також збірний шатер, що відкривається, в якому учасники можуть почекати своєї черги в турнірі трьох чарівників, як у фільмі "Гаррі Поттер і кубок вогню". У усіх персонажів є чарівні палички, а усередині шатра є ліжко, дві чашки, невелика полиця і пляшка із зіллям.
  • У наборі ви також знайдете швидкісну мітлу Гаррі "Вогняний спалах", модель гористої місцевості із золотим яйцем і ланцюг для прив'язки дракона.
  • Розміри угорської хвостороги з розкритими крилами: 7 х 27 х 34 см
  • Розміри закритого шатра : 7 х 10 х 7 см
  • Розміри відкритого шатра : 7 х 14 х 5 см
  • Завдання по приборканню дракона на Турнірі трьох чарівників. Отримавши перемогу над Угорською Хвосторогой і перехитривши суперників, Гаррі отримує бажану нагороду - золоте яйце.
  • "Гаррі Поттер і Кубок вогню". Щоб отримати золоте яйце, молодим відьмам і чарівникам належить отримати перемогу над найнебезпечнішими драконами світу магії.
  • Вогнедишний і страхітливий. Чи вдасться Гаррі перемогти цього лютого вогнедишного дракона?. Таємниче золоте яйце. Переможи Угорську Хвосторогу, щоб отримати золоте яйце.
  • Шатер чемпіонів. Суперники чекають своєї черги у збірному павільйоні.
  • Легко зібрати, цікаво грати. Універсальний набір, що надає нескінченні можливості для ігор.
  • У набір входить чотири мініфігурки. Гаррі Поттер, Флер Делакур, Седрик Диггори і Віктор Крам, а також аксесуари.

Відтвори самі захоплюючі епізоди Турніру трьох чарівників з фільму "Гаррі Поттер і Кубок вогню" і допоможи Гаррі отримати золоте яйце! Тобі треба перехитрити своїх суперників: Віктора Крама, Флер Делакур і Седрика Диггори, а потім, озброївшись тільки паличкою, перемогти Угорську Хвосторогу, одного з найнебезпечніших драконів світу чарівників. Змахни паличкою, щоб викликати Вогняний спалах. . . Тобі доведеться використати усі свої таланти і уміння, щоб дістати золоте яйце!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари