• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31096

Конструктор двороторний вертоліт 569 деталей(31096)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Збирай і управляй дивовижними машинами з набором "двороторний вертоліт", що включає вражаючу модель вертольота, виконану в синьо-помаранчевий-біло-чорній колірній гаммі і оснащену величезними синхронізованими гвинтами, кабіною із затемненими стеклами і двома сидіннями, розсувними дверима, заднім відсіком, що відкривається, і робочою лебідкою.

Навантаж на вертоліт телекерований підводний човен, розкрути масивні гвинти і вирушай досліджувати океан.

Відкрий розсувні двері і за допомогою лебідки спусти човен на воду.

Коли ти виконаєш усі місії на цьому вертольоті, перебудуй його в супершвидкий Реактивний літак або швидкісний Корабель на повітряній подушці, щоб придумати ще більше пригод в повітрі.

Збери двороторний вертоліт, Реактивний літак або Корабель на повітряній подушці з цього набору LEGO Creator 3 в 1!

Приготуйтеся до стрімких повітряних і морських пригод з "двороторним вертольотом" LEGO Creator 3 в 1(31096) з величезними, суперреалістичними синхронізованими роторами і тонованою двомісною кабіною з розсувними бічними дверима і заднім вантажним відсіком, що відкривається.

Включіть колесо шестерні, щоб завести ротори і доставити до місця призначення підводний човен, закріплений лебідкою.

З кожним набором LEGO Creator 3 в 1 діти можуть спробувати 3 захоплюючі творчі ігри.

Побудуйте двороторний Вертоліт, а потім переробіть його в Реактивний літак або Корабель на повітряній подушці, щоб додати швидкості в гру! У набір входять міні-фігурка пілота, готового до пригод.

  • Насолоджуйтеся складанням трьох різних моделей з цього набору LEGO Creator 3 в 1. Побудуйте двороторний вертоліт, а потім переробіть його в Реактивний літак або Корабель на повітряній подушці, щоб додати швидкості в гру!
  • Двороторний вертоліт оснащений великими синхронізованими роторами, тонованою двомісною кабіною, бічними і задніми дверима вантажного відсіку, що відкриваються, і робочою лебідкою, а також телекерованим підводним човном, який легко поміщається у вантажний відсік.
  • Включіть колесо шестерні, щоб завести величезні синхронізовані ротори вертольота.
  • Відкрийте задні двері вантажного відсіку і завантажте туди телекерований підводний човен, включений в комплект.
  • Зруште бічні двері вертольота і поверніть колесо шестерні, щоб скористатися робочою лебідкою.
  • Оцініть різні варіанти забарвлення вертольота : помаранчеву, синю, білу, чорну і сіру.
  • У набір входить міні-фігурка пілота, готового до пригод.
  • Розміри двороторного вертольота : більше 17 см у висоту, 37 см в довжину і 33 см завширшки.
  • Розміри Реактивного літака : більше 8 см у висоту, 26 см в довжину, 27 см завширшки.
  • Розміри Корабля на повітряній подушці: більше 9 см у висоту, 20 см в довжину і 8 см завширшки.
  • У три рази більше гонитви на високих швидкостях. Діти можуть зібрати двороторний вертоліт, а потім перебудувати його в реактивний літак або судно на повітряній подушці.
  • Крутий дизайн з реалістичними деталями. Високотехнологічний вертоліт з синхронізованими роторами для нескінченних творчих ігор.
  • Двороторний вертоліт. Ротори, вантажний відсік і лебідка. Надшвидкий реактивний літак. Літак із стріловидним крилом. Швидкісне судно на повітряній подушці. Для пригод на землі і на морі.
  • Легко збирати - цікаво грати.
  • Цей набір 3 в 1 надає дітям нескінченні можливості для конструювання і ігор.
  • Три різні моделі в одному наборі. Дітям цікаво збиратиме двороторний вертоліт, реактивний літак і унікальне судно на повітряній подушці і гратиме з ними.

Серія LEGO Creator дозволяє дітям експериментувати у світі, в якому вони живуть. Ця серія, в яку входять удома,, машини, літаки і тварини є прекрасним стимулом для дитячої уяви. У наборах застосовується принцип конструювання 3 в 1 - це означає, що кожен набір можна скласти трьома способами, що робить його ще цікавішим.

Збирай і управляй дивовижними машинами з набором "двороторний вертоліт", що включає вражаючу модель вертольота, виконану в синьо-помаранчевий-біло-чорній колірній гаммі і оснащену величезними синхронізованими гвинтами, кабіною із затемненими стеклами і двома сидіннями, розсувними дверима, заднім відсіком, що відкривається, і робочою лебідкою. Навантаж на вертоліт телекерований підводний човен, розкрути масивні гвинти і вирушай досліджувати океан. Відкрий розсувні двері і за допомогою лебідки спусти човен на воду. Коли ти виконаєш усі місії на цьому вертольоті, перебудуй його в супершвидкий реактивний літак або швидкісний корабель на повітряній подушці, щоб придумати ще більше пригод в повітрі.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари