• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31097

Конструктор Зоомагазин і кафе в центрі міста 969 деталей(31097)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Відкрий свій бізнес, наприклад Міський зоомагазин і Кафе.

Приготуй круассаны на кухні на верхньому поверсі і обслужи голодних гостей в кафе і на літній веранді.

Наглядай за рибками, туканом, милою собачкою і маленькою хитрою мишкою в сусідньому зоомагазині і відпочивай в квартирі на другому поверсі з диваном і телевізором і спальнею з балконом на верхньому поверсі.

Зніми трохи грошей у банкоматі і купи декілька смачних хот-догів в найближчому кіоску! Перестав збірні модулі і поміняй місцями поверхи, щоб зібрати свій власний міський дім.

А коли тобі набридне грати з ним, ти зможеш зібрати з цього набору 3 в 1 багатоповерховий Банк або шумну Торгову вулицю з трамвайними коліями, щоб придумати ще більше пригод в центрі міста!

Збери свій власний Зоомагазин або Кафе і насолоджуйся пригодами в центрі міста з цим набором 3 в 1!

Дітям сподобається творча гра з набором "Зоомагазин і кафе в центрі міста" LEGO Creator 3 в 1(31097), що включає двоповерхову будівлю з кафе, кухнею на другому поверсі і терасою на даху, а також триповерхова будівля із зоомагазином, квартирою і терасою на даху.

У цьому барвистому таунхаусе ви знайдете безліч надихаючих деталей інтер'єру для творчого складання, а ще - збірних іграшкових тварин: собаку, тукана і мишу.

З кожного набору LEGO Creator 3 в 1 діти можуть зібрати 3 різних моделі.

Побудуйте Зоомагазин і кафе в центрі міста, а потім переробіть їх у багатоповерховий Банк або Торгову вулицю з трамваєм.

У набір входять 3 міні-фігурки, готової до пригод в центрі міста.

  • Насолоджуйтеся складанням 3 різних моделей з цього набору LEGO Creator 3 в 1. Побудуйте Зоомагазин і кафе в центрі міста, а потім переробіть їх у багатоповерховий Банк або Торгову вулицю з трамваєм.
  • У набір входять 3 міні-фігурки, готової до пригод в центрі міста.
  • У набір "Зоомагазин і кафе в центрі міста" входить барвистий фасад з вишуканою обробкою, кафе з декоративною вивіскою і великими вікнами, а також літнє кафе з кольорами, банкомат, тротуар, світлофор і пожежний кран.
  • На першому поверсі двоповерхової будівлі знаходиться кафе з множиною деталей інтер'єру і літнім двориком, на другому поверсі - кухня з плитою і балконом, а на даху - тераса, уквітчана.
  • На першому поверсі триповерхової будівлі розташований зоомагазин з деталізованим інтер'єром, акваріумом і збірними фігурками тварин - собаки, тукана і миші. другий поверх займає квартира з телевізором і диваном, а вгорі знаходяться спальня з ліжком і телефонною тумбочкою і тераса з сонячною панеллю на даху.
  • Набор також включає збірний візок для продажу хот-догів з великою вивіскою, пляшку з соусом і хот-дог.
  • З модульною системою LEGO Creator ви зможете легко міняти місцями навіть цілі поверхи, щоб побудувати будівлю своєї мрії.
  • Розміри таунхауса із Зоомагазином і кафе : більше 25 см у висоту, 20 см в довжину і 22 см завширшки.
  • Розміри Банку : більше 28 см у висоту, 12 см в довжину і 12 см завширшки.
  • Розміри Торгової вулиці : більше 12 см у висоту, 29 см в довжину і 12 см завширшки.
  • Розміри трамвая : більше 11 см у висоту, 11 см в довжину і 3 см завширшки.
  • Набір моделей 3 в 1 для веселих пригод. Діти можуть зібрати зоомагазин і кафе в центрі, а потім перебудувати його в міський банк або торгову вулицю.
  • Конструктор для творчих ігор. Затишний міський будиночок з множиною цікавих функцій і деталей стане прекрасним місцем для нових ігор і пригод.
  • Зоомагазин і кафе в центрі. Дітям сподобається обслуговувати відвідувачів кафе і піклуватися про тварин.
  • Міський банк. Модель, що пропрацювала до найдрібніших деталей, для творчих ігор.
  • Торгова вулиця. Діти із задоволенням прокотяться на трамваї по жвавій вулиці.
  • Легко збирати - цікаво грати.
  • Цей набір 3 в 1 надає дітям нескінченні можливості для конструювання і ігор.
  • Три різні моделі в одному наборі. Дітям цікаво збиратиме і гратиме в зоомагазині і кафе в центрі міста, міському банку і на торговій вулиці.

Серія LEGO Creator дозволяє дітям експериментувати у світі, в якому вони живуть. Ця серія, в яку входять удома,, машини, літаки і тварини є прекрасним стимулом для дитячої уяви. У наборах застосовується принцип конструювання 3 в 1 - це означає, що кожен набір можна скласти трьома способами, що робить його ще цікавішим.

Відкрий свій бізнес, наприклад Міський зоомагазин і Кафе. Приготуй круассаны на кухні на верхньому поверсі і обслужи голодних гостей в кафе і на літній веранді. Наглядай за рибками, туканом, милою собачкою і маленькою хитрою мишкою в сусідньому зоомагазині і відпочивай в квартирі на другому поверсі з диваном і телевізором і спальнею з балконом на верхньому поверсі. Зніми трохи грошей у банкоматі і купи декілька смачних хот-догів в найближчому кіоску! Перестав збірні модулі і поміняй місцями поверхи, щоб зібрати свій власний міський дім. А коли тобі набридне грати з ним, ти зможеш зібрати з цього набору 3 в 1 багатоповерховий Банк або шумну Торгову вулицю з трамвайними коліями, щоб придумати ще більше пригод в центрі міста!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари