• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41381

Конструктор Катер для рятувальних операцій 908 деталей(41381)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

На рахунку кожна секунда! Троє подружок стараються щосили, щоб врятувати нарвала, який потрапив на мілину у водах затоки у міста Хартлейк Сити.

Разом з Мией сідайте в її катер для рятувальних операцій і поспішіть на допомогу постраждалій тварині.

Поки Андреа намагається закріпити катер, Олівія використовує кран, щоб прибрати уламки зі спини нарвала і перенести його на носилки.

Щоб нарвалові не було занадто жарко, поки катер мчиться у відкрите море, помісти його в крижаний басейн.

Коли тварина опиниться в рідній стихії, можна відпочити і зайнятися дайвінгом разом з подружками LEGO Friends.

Разом з Мией, одній з подружок LEGO Friends відшукайте скриню із скарбами за допомогою магічної карти.

Вирушай в плавання назустріч новим пригодам на борту плавучої ветеринарної клініки LEGO Friends.

Дайте своїй дитині відчути себе справжнім рятувальником і прийняти участь в захоплюючих пригодах з ігровим набором "Катер для рятувальних операцій" LEGO Friends(41381).

Цей ігровий набір з катером і безліччю деталей відкриє перед вашим маленьким рятувальником масу сценаріїв по порятунку тварин.

У набір входить причал для катерів з функцією спуску на воду, поворотний кран з тросом для перевезення хворих тварин, спостережливий пост і кабіна екіпажа.

Палуба знімна, щоб можна було потрапити у внутрішнє відділення, де знаходиться лабораторія, кухня і спальня разом з туалетом.

Щоб зробити гру ще захоплююче, в набір включений окремий острів у формі серця, де схована реагуюча на воду карта з вказаним місцезнаходженням підводної скрині із скарбами.

Гра з конструктором LEGO стане ще захоплююче з інструкціями Instructions PLUS, доступними в додатку LEGO Life для смартфонів і планшетів.

Прості у використанні і інтуїтивно зрозумілі інструкції по складанню дозволяють збільшувати, повертати і візуалізувати модель за допомогою спеціального відстежуючого режиму в процесі складання.

Інструкції Instructions PLUS також підходять для маленьких користувачів конструкторів LEGO, допомагаючи їм збирати моделі і вселяючи почуття упевненості у своїх силах.

Окрім катера LEGO, у набір входить три міні-лялечки, фігурка нарвала і робот.

  • У набір входить три міні-лялечки: Олівія, Андреа і Мия, а також робот Зобо і фігурка нарвала.
  • У набір входить 3-рівневий прогулочний катер, острів у формі серця і підводні корали.
  • Прогулочний катер включає пристрій для спуску човна на воду, поворотний і знімний кран для підйому човнів з функцією намотування на крюк, кабіну, рупори, прожекторы, камери спостереження, супутникову тарілку, лабораторію, кухню, спальню з туалетом і спостережливий пост.
  • На острові у формі серця ви знайдете пляж, уламки корабля і коробку із скарбами і реагуючою на воду картою.
  • У комплекті з підводними коралами йде скриня з коштовними каменями.
  • Серед аксесуарів ви знайдете реагуючу на воду карту скарбів, корали і морських істот, підводну камеру, медичні інструменти, водолазний шолом, ласти, рятувальний жилет, м'яч, чашки, склянки, вишню, ноутбук, стільниковий телефон, телескоп і коштовні камені трьох кольорів.
  • Нехай ваша дитина відчує себе героєм з ігровим набором "Катер для рятувальних операцій".
  • Допоможіть своєму маленькому будівельникові дізнатися про важливість турботи про тварин.
  • Наукова лабораторія, де дівчатка можуть проводити тести із зразками з моря, сподобається початкуючим морським біологам.
  • Можливість знайти скарби зробить цю творчу гру ще захоплююче.
  • Завдяки безлічі деталей цей ігровий набір подарує незліченні можливості для втілення своїх фантазій.
  • Цей набір входить в серію конструкторів LEGO Friends з персонажами і захоплюючими сценаріями з реального світу.
  • У додатку LEGO Life ви знайдете інтуїтивно зрозумілі інструкції по складанню Instructions PLUS. Прості у використанні функції збільшення і повороту зображень, а також режим відстежування допоможуть візуалізувати моделі в процесі складання, завдяки чому з наборами LEGO можуть грати навіть найменші діти.
  • Набори LEGO Friends сприяють розвитку уяви і роблять гру з конструктором творчою і захоплюючою.
  • Цей набір входить в серію конструкторів LEGO Friends з персонажами і захоплюючими сценаріями з реального світу.
  • Набори LEGO Friends можуть стати ідеальними подарунками до Різдва або будь-якого іншого свята для дітей творчого складу.
  • Розміри корабля LEGO Friends: 17 х 40 х 12 см
  • Розміри катера : 3 х 9 х 5 см
  • Унікальний набір для порятунку морських тварин. Ідеальний набір для дітей, яким подобається піклуватися про тварин і захищати природу.
  • Нескінченні можливості для ролевої гри. Корабель з множиною функцій дозволить дітям розігрувати різні сценарії і вчитися берегти природу.
  • Захоплюючі пригоди. Дайте дитині можливість відправитися назустріч морським пригодам. Врятуй нарвала. Діти можуть підняти уламки, використовуючи кран, встановлений на човні.
  • Нескінченні можливості для ігор. Численні функції відкривають простір для дитячої уяви.
  • Подаруйте дітям нові знання. Познайомте дитину з "морським однорогом".
  • Безліч сценаріїв для гри. Діти можуть врятувати нарвала, а потім відправитися на пошуки кладу.
  • Маленькі герої. Нехай дитина прийме участь в справжній рятувальній операції.
  • У наборі міні-лялечки Олівії, Андреа і Мии, а також фігурки робота і нарвала, карта скарбів з покриттям, що реагує на воду, і інші аксесуари для морської подорожі.

Світ наборів LEGO Friends обов'язково подобається вашій дитині. Ця серія поєднує класичне конструювання LEGO з можливістю розігрувати сценки з повсякденного життя. Основою цих ігрових наборів стала тема дружби п'яти дівчат, кожна з яких має свою неповторну індивідуальність. Вони живуть в красивому місті, де багато симпатичних тварин, про яких можна піклуватися, а також магазини і будинки.

Набори містять багато аксесуарів і цікавих деталей, які роблять гру більше захоплюючою і стимулюють розвиток творчих здібностей. З наборами LEGO Friends можна годинником грати і весело проводити час.

На рахунку кожна секунда! Троє подружок стараються щосили, щоб врятувати нарвала, який потрапив на мілину у водах затоки у міста Хартлейк Сити. Разом з Мией сідайте в її катер для рятувальних операцій і поспішіть на допомогу постраждалій тварині. Поки Андреа намагається закріпити катер, Олівія використовує кран, щоб прибрати уламки зі спини нарвала і перенести його на носилки. Щоб нарвалові не було занадто жарко, поки катер мчиться у відкрите море, помісти його в крижаний басейн. Коли тварина опиниться в рідній стихії, можна відпочити і зайнятися дайвінгом разом з подружками LEGO Friends. Разом з Мией, одній з подружок LEGO Friends відшукайте скриню із скарбами за допомогою магічної карти.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари