• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60230

Конструктор "Комплект мініфігурок "Дослідження космосу"" 209 деталей(60230)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Космічному агентству LEGO City потрібні такі герої, як ти! Приєднуйся до команди фахівців, від яких залежить успіх цієї дивовижної місії LEGO по дослідженню Марса.

Потренуйся на спеціальному гравітаційному тренажері для космонавтів.

Допоможи ученим провести дослідження.

Перевір двигун ракети або випробуй дрон перед вантаженням доки космонавти дають інтерв'ю репортерові.

Ей, чи знаєш ти, що на створення цього набору нас надихнули реальні космічні місії НАСА? Здорово!

Придумай ще більше захоплюючих космічних пригод з цим прекрасним набором LEGO.

Ви народжені, щоб досліджувати таємниці Всесвіту.

Збирайте моделі і надихайте наступне покоління астронавтів з ракетами і космічними апаратами LEGO Space.

Поїхали!Порадуйте маленьких любителів космічних пригод цим набором мініфігурок і різних космічних моделей, створеною за підтримки НАСА.

"Комплект мініфігурок "Дослідження космосу" LEGO City(60230) включає ряд нових мініфігурок різних спеціальностей, пов'язаних з космічними подорожами і дослідженнями.

У цей набір також входить гравітаційна тренувальна установка, що обертається, з двома сидіннями для астронавтів, бігова доріжка, модель кам'янистої поверхні, беспилотник з лопатями, що обертаються, горщик для вирощування рослини, стійка для робота, стійка для комп'ютера і випробувальна ракета з опорою, а також 14 мініфігурок і фігурка робота.

  • У набір входить 14 мініфігурок LEGO City: сім астронавтів, репортер, оператор, персональний тренер, інженер безпілотної техніки, інженер-ракетник, інженер-механік і ботанік, а також фігурка робота.
  • У наборі ви знайдете гравітаційну тренувальну установку, що обертається, два ліжка, бігову доріжку, беспилотник з лопатями, що обертаються, горщик для вирощування рослини, стійку з роботом, модель кам'янистої поверхні, стійку для комп'ютера з екраном і випробувальну ракету з опорою.
  • Серед аксесуарів ви знайдете збільшувальне скло, зварювальний апарат, білий прапор, мегафон, камеру, мікрофон, голову прибульця на палиці, два шоломи з блакитним лицьовим склом для астронавтів, шлемо астронавта із золотистим лицьовим склом, костюм для виходу у відкритий космос із золотистим лицьовим склом і ліхтариком, сміттєвий бак, кухоль, пульт управління беспилотником, коробки з піцою, піцу, два нові види зразків(червень 2019 року) і коробку з інструментами.
  • Покрутіть гравітаційну тренувальну установку для астронавтів за верхню частину, щоб допомогти астронавтам підготуватися до польоту в космос.
  • Цей захоплюючий набір конструктора стане прекрасним подарунком для дітей.
  • Розміри моделі скельного грунту : 4 х 3 см
  • Розміри стійки з роботом: 3 х 3 см
  • Розміри беспилотника : 3 х 3 см
  • Розміри стійки з комп'ютером: 3 х 4 см
  • Розміри горщика з рослиною: 3 х 5 х 3 см
  • Розміри гравітаційної тренувальної установки з ліжками: 4 х 4 х 18 см
  • Розміри бігової доріжки : 4 см в глибину.
  • Розміри стійки з ракетою: 4 х 3 х 7 см
  • Безліч додаткових персонажів в одному наборі. Цей набір ідеально підходить для дітей, які хотіли б додати нових героїв і аксесуари до своїх наборів космічної тематики.
  • Ще більше можливостей для ролевої гри. Юні дослідники космосу зможуть дізнатися про усі професії, які потрібні Космічному агентству LEGO City.
  • Масштабні можливості для гри. Шанс представити себе на місці тих, хто пов'язаний з космосом.
  • Центрифуга. Діти зможуть пройти підготовку, як справжні космонавти.
  • Несподівані відкриття. Стань частиною команди дослідників.
  • Збирати легко і весело! Набори LEGO City дають юним конструкторам можливість випробувати радість від створення моделі своїми руками.
  • У наборі 14 мініфігурок, у тому числі 6 космонавтів. А також квадрокоптер, зразок, фотокамера, мікрофон, зварювальний апарат, робот на підставці, пульт ДУ і інші аксесуари.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Космічному агентству LEGO City потрібні такі герої, як ти! Приєднуйся до команди фахівців, від яких залежить успіх цієї дивовижної місії LEGO по дослідженню Марса. Потренуйся на спеціальному гравітаційному тренажері для космонавтів. Допоможи ученим провести дослідження. Перевір двигун ракети або випробуй дрон перед вантаженням доки космонавти дають інтерв'ю репортерові. Ей. . . Чи знаєш ти, що на створення цього набору нас надихнули реальні космічні місії НАСА? Здорово!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари