• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 60234

Конструктор "Комплект мініфігурок "Веселий ярмарок"" 183 деталей(60234)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Приєднуйся до натовпу відвідувачів Веселого ярмарку! Заглянь в тир, щоб дізнатися, наскільки влучно ти стріляєш.

Спробуй виграти качку в грі "Кольцеброс" і випробуй силу своїх м'язів на тренажері.

Спробуй морозиво, куплене у вуличного торговця, поки клоун на ходулях робить для тебе вихованця з повітряної кульки.

Змінися до невпізнання за допомогою аквагриму і прогуляйся по ярмарку ще раз.

Веселий ярмарок LEGO City - відмінне місце для сімейного відпочинку!

Забавні мініфігурки відмінно розвивають уяву!

Пригоди LEGO City можуть стати ще захоплююче з цим крутим набором, створеним за мотивами парку розваг.

"Комплект мініфігурок "Веселий ярмарок"(60234) включає 14 нових мініфігурок для іграшкового міста LEGO, а також гру з киданням кілець, нову качку(червень 2019 року), гру в тир зі зброєю, стіл для аква гриму, конкурс для випробування сили і велосипед для морозива з парасолькою і місцем для ріжка мороженого.

  • У набір входить 14 мініфігурок LEGO City: людина на ходулях, два хлопчики, дві дівчатка, два підлітки, дідусь, бабуся, мама, папа, малює на лицях, продавець морозива і працівник парку атракціонів.
  • У цьому наборі для дітей ви знайдете новий вантажний велосипед для морозива(червень 2019 року) з парасолькою і місцем для ріжка мороженого, гру в тир зі зброєю, стіл для розмальовування осіб, гру з накиданням кілець, а також гру для випробування сили.
  • Серед аксесуарів ви знайдете два кільця, три нові гумові уточки(червень 2019 року), нову кепку з вертушкою(червень 2019 року), ріжок мороженого, фруктовий лід, кисть для малювання, шість горщиків з фарбою, приз у вигляді іграшкового ведмедика, три шпильки, кулька у формі тварини, хот-дог і збиране калатало.
  • Розміри вантажного велосипеда для морозива: 6 х 7 х 4 см
  • Розміри гри в тир: 4 х 5 х 4 см
  • Гра з накиданням кілець на водяну качку: 3 х 3 см
  • Розміри гри з випробуванням сили : 8 х 3 х 3 см
  • Додаткові персонажі в одному наборі. Цей набір ідеально підходить для дітей, які хотіли б додати нових героїв і аксесуари до своїх наборів серії LEGO City.
  • Ще більше можливостей для ролевої гри. Любителі парків розваг знайдуть тут усе найцікавіше, що може запропонувати Веселий ярмарок LEGO City.
  • Масштабні можливості для гри. Приміряти на себе ролі різних персонажів так весело! Свято на Веселому ярмарку. Безліч класних ігор і артист на ходулях! Аквагрим - це так здорово! Діти можуть уявити, що вони художники по аквагриму.
  • Будувати весело і швидко. Набори LEGO City дають юним конструкторам можливість випробувати радість від створення моделі своїми руками.
  • У набір входять 14 міні-фігурок, а також 3 гумові уточки, кепка з пропелером, собачка з повітряної кульки, збірний молот і інші аксесуари.

LEGO City - це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього багатолюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять злодіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору і шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City усі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відбиті в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору і шарму. Тут представлені усі основні теми: від поліції і пожежної команди до різним крутих машин і відомих будинків - ваша дитина із захопленням їх будуватиме і гратиме з ними впродовж багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City - це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і різноманітнішою, і більше захоплюючою.

Приєднуйся до натовпу відвідувачів Веселого ярмарку! Заглянь в тир, щоб дізнатися, наскільки влучно ти стріляєш. Спробуй виграти качку в грі "Кольцеброс" і випробуй силу своїх м'язів на тренажері. Спробуй морозиво, куплене у вуличного торговця, поки клоун на ходулях робить для тебе вихованця з повітряної кульки. Змінися до невпізнання за допомогою аквагриму і прогуляйся по ярмарку ще раз. Веселий ярмарок LEGO City - відмінне місце для сімейного відпочинку!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари