• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75810

Конструктор Stranger Things "Інша сторона" 2287 деталей(75810)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зануртеся у світ дивних речей LEGO Stranger Things. За допомогою цього детального набору, натхненного оригінальною серією популярного серіалу Netflix, ви упізнаєте популярних персонажів і справжні деталі, які бачили у всесвіті ретро 1980-х.

Приєднуйся до Шерифа Джима Хопперу, Джойса Байерсу, Майка Уилеру, Лукаса Синклеру, Дастину Хендерсену і Одинадцяти, щоб досліджувати, що ховається по ту сторону, і врятувати Уилла Байерса і весь інший світ від жахливого монстра Деогоргона.
Цей неймовірний колекційний набір LEGO спеціально призначений для фанатів серіалу "Дуже дивні справи" від Netflix, удостоєної безлічі нагород і що завоював популярність у всьому світі. Досліджуй будинок Байерсов у реальному світі і в іншому вимірі.

За допомогою двох комплектів інструкцій по складанню ти зможеш зібрати одну з двох версій будинку з серіалу "Дуже дивні справи" самостійно або разом з сім'єю і друзями. Ти обов'язково оціниш будинок Байерсов з множиною автентичних деталей, таких як стіна з алфавітом, що світиться, і телефон у вітальні, які ти бачив у безлічі серій.

Цей прекрасний набір допоможе тобі відтворити розслідування загадкових подій в містечку Хокинс штату Індіана. Версія будинку Байерсов на зворотному боці - майже точна копія цього будинку з реального світу, а темні ліани і похмурі тони, добре знайомі тобі по серіалу, надають йому більше застарілому вигляду. Продемонструй своє захоплення серіалом, доповнивши цю модель іменною табличкою з наклейкою-логотипом серіалу "Дуже дивні справи" і підставкою для мініфігурок.

У ігровий набір LEGO Дуже дивні справи входять 8 миттєво впізнанних мініфігурок персонажів відомого серіалу Netflix : Одинадцять, Майк Уилер, Лукас Синклер, Дастин Хендерсон, Уилл Байерс, Джойс Байерс, Шериф Джим Хоппер і Демогоргон.

У будинку Байерсов є ганок з меблями, вітальня, кухня і спальня Уилла. Обстановка у вітальні точно відтворює обстановку кімнати з серіалу, включаючи стіну з буквами з можливістю підсвічування, кушетку, кавовий столик, телефон, сокиру, постер "Ти мене бачив"? і капкан для упіймання Демогоргона.

Спальня Уилла відіграє важливу роль в серіалі, і її вид повністю відповідає прототипу: тут є магнітола Уилла, ліжко, письмовий стіл, настільна лампа, малюнки і постери з фільмів. На кухні ми знайдемо крісло, коробки з різдвяними гірляндами, книгу з вигаданими правилами гри і квітку в горщику.

Обстановка горища включає постер "Свежеватель розуму" і чарівну шапку Мудреця Уилла. Набор відтворює вид і атмосферу потойбічного світу з серіалу Netflix, включаючи жахливі в'юнкі стебла, темні тони і застарілий вид кімнат. Поліцейська машина шерифа Джима Хоппера має знімний дах для зручного доступу всередину. Також тут є і гарбуз, що посилає нас до подій другого сезону.

У набір аксесуарів входить рогатка і ліхтарик Лукаса, рація і компас Дастина, ліхтарик і рація Майка, кавовий кухоль Хопера, ліхтарик Джойса, постер "Мудрець Уилл" і вафля Одинадцять. Цей колекційний набір по фільму "Дуже дивні справи" полягає із понад 2 200 елементів, укладених в 11 пакетів, тому сцени з реального і потойбічного світу можна збирати одночасно в компанії друзів або сім'ї.

Фанатам серіалу "Дуже дивні справи" від Netflix сподобається відтворювати самі захоплюючі епізоди за допомогою цієї реалістичної моделі. Ця модель LEGO Stranger Things, що включає безліч впізнанних деталей, має бути у кожного фаната цього серіалу.

Культова поліцейська вантажівка з серіалу оснащена знімним дахом. На стіні спалахує алфавіт, зовсім як в серіалі. Тут ти знайдеш безліч деталей для відтворення сюжету і ролевих ігор. Унікальна модель для складання і веселих ігор : переміщайся між реальним світом і Іншим виміром.

Розміри: 32 х 44 х 21 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари