• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75895

Конструктор 974 Porsche 911 Turbo 3.0 180 деталей(75895)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Підготуйся до запаморочливих перегонів спортивних автомобілів з цим колекційним набором 1974 Porsche 911 Turbo 3. 0 LEGO Speed Champions! Збери цей класичний білий спортивний автомобіль Porsche з автентичним спойлером у вигляді хвоста кита.

Посади водія в кабіну і допоможи йому об'їхати усі конуси.

Змагайся з друзями і зроби перегони ще більше захоплюючими з додатковим комплектом LEGO Speed Champions для складання Forza Horizon 4(продається окремо).

Чи просто зроби цю приголомшливу модель автомобіля LEGO ще одним експонатом своєї колекції!

Модель класичного 1974 Porsche 911 Turbo 3. 0 для перегонів і колекціонування!

Прихильникам Porsche сподобається цей набір "1974 Porsche 911 Turbo 3. 0" LEGO Speed Champions(75895), який можна не лише зібрати і використати для гри, але і додати у свою колекцію.

Ця біла колекційна іграшкова модель одного з самих впізнанних у світі класичних спортивних автомобілів має кабіну зі знімним вітровим склом і мініфігуркою.

Вона доповнена деталями, точно відтворюючими оригінал, включаючи культовий задній спойлер у формі китового хвоста.

У набір LEGO також входить класична мініфігурка водія Porsche 911 і 3 конуси для відтворення сценаріїв гонки.

Фанати можуть доповнити гру цифровим виміром і прийняти участь в гонці на цьому автомобілі в швидкісних чемпіонатах Forza Horizon 4 LEGO (розширений пакет продається окремо).

  • У набір входить нова мініфігурка водія класичного Porsche 911, яка з'являться в нашому асортименті тільки в серпні 2019 року.
  • У білої іграшкової збірної моделі автомобіля Porsche 911 Turbo 3. 0 1974 роки є кабіна зі знімним вітровим склом і мініфігуркою, колеса з гумовими шинами перегонів і такі деталі, точно відтворюючі зовнішній вигляд оригіналу, як культовий задній спойлер 911 Turbo у формі китового хвоста.
  • Щоб посадити мініфігурку в автомобіль, треба зняти вітрове скло.
  • У набір аксесуарів входить шолом водія Porsche 911, а також 3 конуси для відтворення сценаріїв гонки.
  • Діти можуть перевести гру в цифровий вимір і прийняти участь в гонці на цьому автомобілі в швидкісних чемпіонатах Forza Horizon 4 LEGO (розширений пакет продається окремо).
  • Ефектна іграшкова модель автомобіля, яка може стати прекрасним подарунком на день народження.
  • Розміри моделі Porsche 911 Turbo 3. 0 1974 роки випуску : 4 см х 15 см х 6 см
  • Збирай, змагайся і показуй друзям. Крута копія класичного автомобіля Porsche від LEGO Speed Champions для складання, колекціонування і ігор для дітей від 7 років.
  • Класичний спортивний автомобіль Porsche. Збірна модель спортивного автомобіля Porsche 911 Turbo 3. 0 1974 роки для фанатів Porsche.
  • Веселощі для усієї сім'ї. Відмінна модель для спільного складання з дітьми.
  • Реалістичні деталі. Культовий задній спойлер 911 Turbo 3. 0 у формі китового хвоста.
  • Кабіна для мініфігурки. У кабіну поміщається фігурка водія.
  • Захоплюючий процес складання. Крута збірна модель для колекціонування або захоплюючих ігор в перегони для фанатів Porsche.
  • У набір входить пілот гоночного автомобіля Porsche. А також шлемо і три дорожні конуси.

LEGO Speed Champions розроблена спільно з Ferrari, Porsche, McLaren і іншими.

Ну і, звичайно, не забуваємо про деталі: механіки і їх інструменти, світлофори, бокси, подіум і кубки для нагородження чемпіонів.

Підготуйся до запаморочливих перегонів спортивних автомобілів з цим колекційним набором 1974 Porsche 911 Turbo 3. 0 LEGO Speed Champions! Збери цей класичний білий спортивний автомобіль Porsche з автентичним спойлером у вигляді хвоста кита. Посади водія в кабіну і допоможи йому об'їхати усі конуси. Змагайся з друзями і зроби перегони ще більше захоплюючими з додатковим комплектом LEGO Speed Champions для складання Forza Horizon 4(продається окремо). Чи просто зроби цю приголомшливу модель автомобіля LEGO ще одним експонатом своєї колекції!

Розміри в зібраному виді:

  • Приблизні розміри автомобіля Porsche 911 Turbo 3. 0. 1974: висота - 4 см, довжина - 15 см, ширина - 6 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари