• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75965

Конструктор Повстання Волдеморта 184 деталей(75965)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Віднови магічну силу Волдеморта, а потім допоможи Гаррі вислизнути з його чіпких злісних лап! Пітер Петтигрю допоміг Волдеморту за допомогою Кубку трьох чарівників перемістити Гаррі Поттера до могили Тома Реддла на жахливому кладовищі, використовуючи кубок як портал.

Змішай зілля в котлі і потягни за важіль - Волдеморт тут же з'явиться! Чи зможе Гаррі втекти від Темного лорда і його вірних Пожирачів смерті? Тільки тобі вирішувати, чим закінчиться цей захоплюючий епізод з фільму "Гаррі Поттер і Кубок вогню".

Відтвори пригоди Гаррі Поттера на кладовище і момент появи Волдеморта!

Набор "Повернення Лорда Волан-де-Морта" LEGO Harry Potter(75965) повний магії і захоплюючих пригод.

У цій легендарній сцені з фільму "Гаррі Поттер і Кубок вогню" Гаррі опиняється в пастці надгробка Тома Риддла на жахливому кладовищі, тоді як обманщик Пітер Петтигрю варить зілля.

З поворотом збірного важеля чарівним чином з'являється Волан-де-Морт і викликає Пожирача смерті.

Після того, як Гаррі випущений з надгробної плити, вони починають дуель.

Цей дивовижний подарунок для дітей повний заклинань, сюрпризів і захоплюючих битв : юним чарівникам і чарівницям доведеться застосувати усі свої навички Захисту від темних мистецтв, щоб допомогти Гаррі втекти!

  • У набір входять чотири міні-фігурки: Гаррі Поттер в костюмі учасника Турніру Tрех Чарівників і з паличкою, Лорд Волан-де-Морт з паличкою, Пітер Петтигрю з паличкою і Пожирач смерті.
  • У дитячий набір для складання входить також кладовище Литл-Хэнглтон з фільму "Гаррі Поттер і Кубок вогню" з надгробками і рослинністю.
  • Потягніть збірний важіль, щоб підняти фігурку Волан-де-Морта з прихованого відсіку під землею у вертикальне положення.
  • Додаткові елементи: казанок, кістка, кинджал і Кубок Трьох Чарівників.
  • Розміри набору : більше 10 см у висоту, 17 см в довжину і 14 см завширшки.
  • Лорд Волан-де-Морт повертає собі свою магію. Використай важіль, щоб Лорд Волан-де-Морт чарівним чином з'явився серед жахливої безмовності старого кладовища.
  • Діти можуть врятувати Гаррі від Темного Лорда. Усім знайома сцена з фільму "Гаррі Поттер і кубок вогню", коли Лорд Волан-де-Морт повертається, щоб кинути виклик Гаррі Поттеру.
  • Повернення Лорда Волан-де-Морта. Важіль примушує Лорда Волан-де-Морта з'явитися з-під землі.
  • Гаррі в небезпеці. Чи встигне Гаррі втекти до того, як Пітер Петтигрю приготує зілля?. Бой Гаррі з Лордом Волан-де-Мортом. Гаррі перемагає Волан-де-Морта і його вірного Пожирача смерті.
  • Легко зібрати, цікаво грати! Універсальний набір, що надає нескінченні можливості для ігор.

Віднови магічну силу Волдеморта, а потім допоможи Гаррі вислизнути з його чіпких злісних лап! Пітер Петтигрю допоміг Волдеморту за допомогою Кубку трьох чарівників перемістити Гаррі Поттера до могили Тома Реддла на жахливому кладовищі, використовуючи кубок як портал. Змішай зілля в котлі і потягни за важіль - Волдеморт тут же з'явиться! Чи зможе Гаррі втекти від Темного лорда і його вірних Пожирачів смерті? Тільки тобі вирішувати, чим закінчиться цей захоплюючий епізод з фільму "Гаррі Поттер і Кубок вогню".

Розміри в зібраному виді: 10 см - висота, 17 см - ширина, 14 см - глибина.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари