• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 21317

Конструктор Пароплав Віллі 742 деталей(21317)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

На створення наборів серії LEGO Ideas компанію надихнули фанати іграшок LEGO. У серії зібрані оригінальні концепції і набори за мотивами відомих фільмів.

Відсвяткуй 90-у річницю Микки Мауса Disney з колекційною творчою іграшкою серії LEGO Ideas - Пароплавчиком Віллі! Микки Маус дебютував на екранах в 1928 році в чорно-білому мультфільмі компанії Disney "Пароплавчик Віллі", а тепер ти можеш сам побудувати легендарний кораблик з кубиків LEGO.

Склади компанію Микки Маусу, Минни Маус і папузі на борту пароплавчика Віллі. Перенеси ящик з картоплею на палубу за допомогою крану. Підштовхни судно вперед, щоб грібне колесо оберталося, а парові труби переміщалися вгору і вниз. Розіграй класичні сцени з оригінального мультфільму про Микки Мауса або просто милуйся красивою колекційною чорно-білою моделлю LEGO. Вибір за тобою!

Збери і постав на видне місце модель з цього колекційного набору LEGO чи відтвори свої улюблені сцени з класичного мультфільму Disney про Микки Маусе "Пароплавчик Віллі". Цей унікальний набір конструктора включає дві нові мініфігурки, випущені в квітні 2019 року : Микки Мауса і Минни Маус, кожна з яких прикрашена сріблястим декоративним елементом, а також фігурку папуги Микки Мауса.

Знаменитий пароплавчик Віллі виконаний в чорно-білих кольорах і має приховані колеса, рухливі парові труби, грібні колеса, що обертаються, регульований кран і декілька інших елементів, у тому числі знак з назвою "З. С. Віллі", знак "1928" і ящик з картоплею.

На містку пароплава є місце для мініфігурки, дзвону і декількох інших елементів, у тому числі колеса і рятівного круга. Дві парові труби можуть підніматися і опускатися, а два грібні колеса обертаються, рухаючи човен вперед.

У набір аксесуарів входить гітара Минни Маус і музичні ноти. У цей набір LEGO Ideas входить буклет з інструкціями по складанню, цікавими фактами про анімаційний короткометражний фільм Disney "Пароплавчик Віллі" (1928 року) і інформацією про творця цього дивовижного ретронабору і розробників LEGO.

Розміри Пароплавчика Віллі : 15 х 26 х 14 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари