• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41165

Конструктор Експедиція Ганна на каное 108 деталей(41165)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Вирушай в подорож по річці, поточній в чарівному лісі далеко від Эренделла, на спеціальному каное для пригод разом зі своїми улюбленими персонажами Disney : Ганною і Олафом! Висадися на березі ріки, щоб погодувати милого кролика і покататися разом з ним на гойдалках і з крижаної гірки, що спускається прямо в річку.

Будь обережна: не розбуди земляного гіганта, який спить біля річки!

Вирушайте у веселі пригоди на крижаному каное Ганни і Олафа разом зі своїм фанатом мультфільму "Холодне серце - 2" студії Disney!

Подаруйте своїй дитині можливість знову пережити улюблені сцени з фільму Disney "Холодне серце - 2" з LEGO | Disney Frozen II(41165).

Цей захоплюючий і простий в складанні конструктор LEGO призначений для дітей від 4 років і містить фігурки тварин для захоплюючої ролевої гри, а також спеціальну Базову пластину, завдяки якій навіть діти, тільки початкуючі конструювати, зможуть самостійно зібрати будівлі, транспорт і інші моделі.

Просте керівництво, що входить в комплект, допоможе юним прихильникам мультфільму зрозуміти мету кожного етапу складання і розвинути уяву і упевненість у власних силах, щоб зробити перші кроки в конструюванні з кубиків LEGO у зрозумілому і знайомому їм світі Disney.

Гра з конструктором LEGO стане ще захоплююче з інструкціями PLUS, доступними в додатку LEGO Life для смартфонів і планшетів.

Прості у використанні і інтуїтивно зрозумілі інструкції по складанню дозволяють збільшувати, повертати і візуалізувати модель за допомогою спеціального відстежуючого режиму в процесі складання.

Інструкції PLUS підходять і для маленьких користувачів конструкторів LEGO, допомагаючи їм збирати моделі і розвиваючи упевненість у своїх силах.

Конструктор за мотивами "Холодного серця - 2" Disney для прихильників мультфільму будь-якої статі і віку містить дві фігурки персонажів мультфільму і фігурка кролика LEGO.

  • Захоплюючі і прості в складанні набори LEGO 4+ спеціально призначені для дітей молодшого шкільного віку, щоб допомогти їм розвинути упевненість в собі, виконуючи прості інструкції по складанню, і ідеально підходять для початку конструювання з кубиків LEGO.
  • Включає 2 міні-лялечки знакових персонажів Disney - Ганни і Олафа, а також фігурка кролика LEGO.
  • У цьому повному пригод ігровому наборі ви знайдете крижане каное з лампою і річковий пейзаж з крижаною гіркою, гойдалками, рухливим листям і скелями з велетенським зображенням сплячої Землі.
  • Замок встановлений на спеціальну Базову пластину для початківців, яка допоможе вашій дитині зробити перші кроки в повному пригод світі конструювання і ігор LEGO | Disney.
  • Набори LEGO 4+ відкривають перед вашою дитиною дверей у величезний світ улюблених персонажів мультфільмів, телепередач і повсякденних ігор.
  • Набори LEGO 4+, що раніше випускалися під маркою LEGO Juniors, сумісні з усіма наборами LEGO для творчого конструювання.
  • Ігровий набір з Ганною з "Холодного серця" стане ідеальним подарунком для дітей.
  • У додатку LEGO Life ви знайдете інтуїтивно зрозумілі інструкції по складанню PLUS. Прості у використанні функції збільшення і повороту зображень, а також режим відстежування допоможуть візуалізувати моделі в процесі складання, завдяки чому з наборами LEGO можуть грати навіть найменші діти.
  • Поєднуйте з набором "Дорожні пригоди Эльзы" 4+ LEGO | Disney Frozen II(41166), щоб впустити у світ ще більше магії "Холодного серця".
  • Розміри каное : більше 3 см у висоту, 9 см в довжину і 3 см завширшки.
  • Розміри річкового пейзажу : більше 8 см у висоту, 28 см в довжину і 15 см завширшки.
  • Круте крижане каное для дітей. З цим набором діти зможуть проплисти по річці разом з Ганною і Олафом, персонажами мультфільму "Холодне серце 2" від Disney.
  • Чудово підходить для ролевих ігор. Діти зможуть уявити, як вони управляють каное, грають з кроликами, катаються з гірки або навшпиньках крадуться повз троль.
  • Натхнення для творчої гри. Чи розбудить ці веселощі біля річки сплячого троля? Простота і елегантність. Чарівне каное можна зібрати, виконавши декілька простих кроків.
  • Активні функції. Качели-балансир зроблять гру динамічнішою.
  • Збирати весело і просто. Кубики для початківців роблять цей набір ідеальним для дошкільнят старше за 4 роки.
  • У набір входять фігурки Ганни і Олафа. А також фігурка кролика LEGO, крижане каное, лампа і безліч інших аксесуарів.

Граючи з наборами конструкторів Disney Princess від LEGO, дівчатка можуть відтворити сюжети зі своїх улюблених казок. Попелюшка, Ариэль, Мерида, Рапунцель і інші принцеси в казково красивих сукнях оживуть в сюжетній грі про любов, пригоди і героїзм. У наборах конструкторів LEGO Disney Princess є усі необхідні елементи: замки, вежі, карета, скрині скарбів, замкові ворота і багато інших, для того, щоб дівчатка грали ці класичні історії раз по раз. Проте - серед заклинань, секретів і прихованих коштовностей багато всього, щоб надихнути їх створювати власні казки.

Вирушай в подорож по річці, поточній в чарівному лісі далеко від Эренделла, на спеціальному каное для пригод разом зі своїми улюбленими персонажами Disney : Ганною і Олафом! Висадися на березі ріки, щоб погодувати милого кролика і покататися разом з ним на гойдалках і з крижаної гірки, що спускається прямо в річку. Будь обережна: не розбуди земляного гіганта, який спить біля річки!

Розміри в зібраному виді:

  • Приблизні розміри човна : висота - 3 см, довжина - 9 см, ширина - 3 см
  • Приблизні розміри берега : висота - 8 см, довжина - 28 см, ширина - 15 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари