• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41169

Конструктор Олаф 122 деталей(41169)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Збери свою фігурку сніговика Олафа з мультфільму "Холодне серце - 2" студії Disney : він буде променем світла, яке зігріє тебе в холодний зимовий день! Вибери положення рухливих рук і ніг, поверни верхню снігову грудку, щоб надіти на сніговика красивого синього метелика, а потім дай йому в руки олівець і блокнот, щоб писати в нім про усе найцікавіше, що зустрінеться Олафу на шляху! Коли награєшся, ти можеш встановити цю дивовижну фігурку персонажа мультфільму "Холодне серце - 2" студії Disney у своїй кімнаті, щоб вона зігрівала твою душу увесь день, що залишився.

Ця збірна фігурка Олафа з мультфільму "Холодне серце" студії Disney для колекціонування і ігор зробить твоє життя яскравіше!

Зберіть фігурку Олафа з кубиків LEGO і насолоджуйтеся захоплюючою грою з нею.

Руки і шия Олафа рухливі, так що йому можна надавати будь-які пози, а додаткові елементи з мультфільму додадуть ще більше веселощів в гру.

Прихильники мультфільму можуть зробити гру з цим чарівним сніговиком ще цікавіше, надівши на нього синій краватку-метелика або допомагаючи йому тримати олівець для записів в журнал чудес цього світу, які він відкриває для себе.

Кімната або офіс, прикрашені фігуркою цього персонажа, осяються сонцем навіть в найхолодніший день, а ще він стане відмінним подарунком для прихильників "Холодного серця".

  • Включає збірну фігурку Олафа з мультфільму "Холодне серце - 2" з рухливими руками і шиєю.
  • Додаткові елементи: синій краватка-метелик, журнал Олафа і олівець.
  • Насолоджуйтеся складанням улюбленого персонажа мультфільму "Холодне серце" Disney.
  • Ідеально підходить для того, щоб прикрасити будинок або офіс.
  • Розміри Олафа : більше 14 см у висоту, 10 см в довжину і 5 см завширшки.
  • Збірна фігурка сніговика. Ця збірна шарнірна фігурка милого Олафа з мультфільмів "Холодне серце" від Disney тримає в руках олівець і щоденник.
  • Рухлива збірна фігурка Олафа. Завзятий персонаж з рухливими шарнірними руками і ногами стане прекрасною прикрасою вашого будинку або офісу.
  • Зміна гардеробу. Малюки зможуть замінити верхній гудзик Олафа на краватку-метелика.
  • Енергійний друг. Рухливі руки, ноги і тіло для веселих і динамічних ігор.
  • Записи в щоденнику. Діти зможуть прочитати про усі пригоди Олафа в його щоденнику.
  • Проста в складанні модель для дітей різного віку. Легка модель, яку зможуть зібрати навіть малюки.
  • У набір входить збірна фігурка Олафа Disney. А також олівець, краватка-метелик і щоденник.

Граючи з наборами конструкторів Disney Princess від LEGO, дівчатка можуть відтворити сюжети зі своїх улюблених казок. Попелюшка, Ариэль, Мерида, Рапунцель і інші принцеси в казково красивих сукнях оживуть в сюжетній грі про любов, пригоди і героїзм. У наборах конструкторів LEGO Disney Princess є усі необхідні елементи: замки, вежі, карета, скрині скарбів, замкові ворота і багато інших, для того, щоб дівчатка грали ці класичні історії раз по раз. Проте - серед заклинань, секретів і прихованих коштовностей багато всього, щоб надихнути їх створювати власні казки.

Збери свою фігурку сніговика Олафа з мультфільму "Холодне серце - 2" студії Disney: він буде променем світла, яке зігріє тебе в холодний зимовий день! Вибери положення рухливих рук і ніг, поверни верхню снігову грудку, щоб надіти на сніговика красивого синього метелика, а потім дай йому в руки олівець і блокнот, щоб писати в нім про усе найцікавіше, що зустрінеться Олафу на шляху! Коли награєшся, ти можеш встановити цю дивовижну фігурку персонажа мультфільму "Холодне серце - 2" студії Disney у своїй кімнаті, щоб вона зігрівала твою душу увесь день, що залишився.

Розміри в зібраному виді:

  • Приблизні розміри Олафа : висота - 14 см, довжина - 10 см, ширина - 5 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари