• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 75254

Конструктор AT - ST Raider 540 деталей(75254)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Увірвися у бій на дивовижному диверсійному всюдиході AT - ST з телесеріалу "Зоряні війни: мандалорец".

Крутий всюдихід оснащений усім необхідним: рухливими ногами, поворотною турелью з кабіною, що відкривається, і стріляючими шутерами.

У набір також входять фігурки мандалорца, Кара Дюн і двох клатунианских рейдерів LEGO Star Wars, щоб можна було відразу почати бій.

Готовий до гри, юний мандалорец?

Відтвори неймовірні пригоди з телесеріалу "Зоряні війни: мандалорец".

Захопіть вашого будівельника LEGO чи прихильника "Зоряних воєн" набором "Дверсионный шагоход AT - ST"(75254).

У цієї збірної моделі такий же пошарпаний вид, як і у всюдихода з популярного телесеріалу "Мандалорец" по всесвіту "Зоряних воєн".

А ще він оснащений рухливими ногами на шарнірах, турелью, що обертається, відкриває для огляду деталізований інтер'єр, де можна усадити міні-фігурку, а також 2 працюючі кулемети.

У набір також входять міні-фігурки персонажів з фільму: Мандалорца, Кара Дюн і 2 клатунианских рейдерів для по-справжньому захоплюючих пригод.

  • У набір входить 4 міні-фігурки героїв LEGO Star Wars : Мандалорец, Кара Дюн і 2 клатунианских рейдера.
  • Всюдихід AT - ST LEGO Star Wars оснащений рухливими ногами на шарнірах, турелью, що обертається, куполом деталізованої кабіни, в якій можна усадити міні-фігурку, а також декоративні елементи, що надають йому пошарпаному вигляду, що відкривається.
  • Зброя в комплекті: 3 бластерные рушниці і бластер.
  • Відтворіть дивовижні пригоди з хіта по всесвіту "Зоряних воєн" - серіалу "Мандалорец".
  • Відмінний подарунок до дня народження, Новому року або в якості сюрпризу з будь-якого приводу.
  • Розміри всюдихода AT - ST LEGO Star Wars : більше 25 см у висоту, 15 см в довжину і 13 см завширшки.
  • Диверсійний шагоход AT - ST LEGO Star Wars. Шагоход AT - ST LEGO з множиною цікавих елементів і екіпажем з мандалорцев.
  • Всюдихід зі вбудованим поворотним механізмом. Фанатам саги будь-якого віку сподобається мандалорский всюдихід пошарпаного виду з верхньою частиною, що повертається, і гарматами.
  • Верхня частина, що повертається. За допомогою ручки верхня частина шагохода легко обертається. Кабіна для мініфігурки. Помісти мініфігурку в що детально пропрацювала кабіну - і ти готовий до бою! Автентичний дизайн опор. Рухливі опори надають всюдиходу автентичному вигляду.
  • Складне і захоплююче складання. Юним будівельникам сподобається захоплююче складання цього чудового набору.
  • У набір входить 4 мініфігурки:. мандалорец, Кара Дюн і двоє клатунианских рейдерів, а також бластер і три бластерные рушниці.

З давніх часів, з далеко-далекої галактики . . . приходить серія LEGO Star Wars. У ній утілюються в реальність усі улюблені кораблі і персонажі вашої дитини, які знайомі йому з фантастичної саги "Зоряні війни", а також нові персонажі, з якими він раніше не був знайомий. Ця тема надає численні ігрові можливості і можливості вчитися і розвиватися, будуючи вражаючі машини з саги "Зоряні війни". За допомогою легендарних наборів з серії LEGO Star Wars діти можуть побудувати галактику незвичайних пригод - все залежить тільки від вашої дитини і його уяви. Кожен набір містить поради про те, як почати гру, і дозволяє годинником отримувати задоволення.

Увірвися у бій на дивовижному диверсійному всюдиході AT - ST з телесеріалу "Зоряні війни: мандалорец". Крутий всюдихід оснащений усім необхідним: рухливими ногами, поворотною турелью з кабіною, що відкривається, і стріляючими шутерами. У набір також входять фігурки мандалорца, Кара Дюн і двох клатунианских рейдерів LEGO Star Wars, щоб можна було відразу почати бій. Готовий до гри, юний мандалорец?

Розміри в зібраному виді:

  • Приблизні розміри всюдихода AT - ST серії LEGO Star Wars : висота - 25 см, довжина - 15 см, ширина - 13 см

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари