• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76144

Конструктор Порятунок Халка на вертольоті 482 деталей(76144)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Зображуючи улюблених персонажів з фільмів і коміксів, серія LEGO Super Heroes Marvel Comics наповнює ігровий простір вашої дитини різними героями такими як Людина-павук і багатьма іншими персонажами. Кожен ігровий набір стане справжньою перевіркою будівельних навичок дитини і його здатності виконувати інструкції, але розваги на цьому не закінчуються.

Усім цим персонажам потрібні голоси, і уява дитини допоможе створити для них історії і деталі гри незалежно від того, чим вони займаються - рятують світ або б'ються один з одним. Серія LEGO Super Heroes Marvel Comics надихає для того, щоб вчитися, грати, створювати і будувати, так що щодня може бути схожий на інші.

Об'єднайтеся з Месниками в епічній повітряній битві проти Читаури! Запусти Спасительку в гущу подій на вертольоті і стріляй з потрійних кулеметів по могутньому Левіафану. Не потрап під вогонь з флайера Чиатури. Влаштуй ворогові великий сюрприз: кидай у бій Халка. Потім атакуй ворога енергетичними бластерами Спасительки і палицями Чорної вдови. Чи вдасться Месникам LEGO Marvel перемогти в цьому вирішальному бою? Тобі вирішувати!

Дозвольте своєму юному супергероєві опинитися у фільмі Marvel "Месники: Фінал" із захоплюючим набором "Порятунок Халка на вертольоті" LEGO (76144). З вертольотом Месників можна грати безліччю способів, адже він оснащений 2 потрійними кулеметами і крутою функцією скидання Халка на ворогів, а ще ви знайдете тут Левіафан Читаури і літальний апарат з кулеметом для повітряної битви.

Ролева гра! Набор включає 4 міні-фігурки для ролевої гри, у тому числі Рятувальницю(Пеппер Поттс) з 2 потужними гарматами і Чорну Вдову з 2 палицями для боротьби з Читаури. Велика фігурка Халка з Рукавичкою Нескінченності, прикрашеної колекційними Каменями Нескінченності, допоможе зробити сюжет гри ще захоплююче.

Набори Marvel Avengers дарують гострі відчуття! Відкрийте для себе захоплюючий всесвіт ролевих пригод з наборами LEGO Marvel Avengers. З колекційними транспортними засобами, роботами, будівлями, міні-фігурками, зброєю і гаджетами, прихильники супергероїв можуть відтворювати сцени з фільмів, придумувати власні історії або просто показувати круті моделі друзям.

Зі збірним вертольотом, що стріляє ракетами, діти можуть зіграти ролі Рятувальників, Чорної Вдови і Халка, і переграти бойові сцени з фільму Marvel "Месники: фінал" проти 2 ворогів - Читаури і рухливого Левіафана!

Включає 4 міні-фігурки: круту фігурку Халка, вертоліт з потрійними кулеметами і функцією скидання Халка у бій, а також Левіафан Читаури і літальний апарат з кулеметом для епічної повітряної битви.

Рятувальниця Перець Поттс озброєна 2 потужними гарматами, а Халк - Рукавичкою Нескінченності з 4 колекційними Каменями Нескінченності. Інші Камені Нескінченності можна знайти в наборі "Битва на базі Месників"(76131).

Цей набір з 482 деталей з крутими фігурками і моделями, які так весело збирати одному або цілою компанією, стане прекрасним подарунком для дітей від 8 років.

Батареї не потрібні: цей набір Marvel Avengers збирається з кубиків LEGO і живиться виключно дитячою творчістю, тому в нім ніколи не сяде батарея!

Роздумуєте над купівлею популярного конструктора для когось ще незнайомого з наборами LEGO? Все під контролем. Конструктор містить прості і зрозумілі інструкції, по яких можна приступити до складання відразу ж.

Набори LEGO Marvel Avengers відкриють для дітей(і усіх прихильників супергероїв) захоплюючий всесвіт творчого складання і ролевих пригод і дозволять їм наново пережити сцени з фільмів, створювати власні історії і показувати колекційні моделі друзям.

Комплекти для складання LEGO відповідають найвищим галузевим стандартам, а також нашим власним строгим стандартам якості. Кубики LEGO® сумісні між собою, легко з'єднуються і відокремлюються: ніяких надздібностей не потрібно!

Ми кидали, пробували на смак і випробовували кубики і деталі LEGO усіма можливими способами, так що ви можете бути упевнені - цей комплект безпечний для вашого маленького супергероя.

Розміри збірного вертольота : більше 11 см у висоту, 25 см в довжину і 19 см завширшки. Усі моделі і персонажі прекрасно поєднуються з іншими наборами LEGO Marvel, щоб зробити супергероїчну гру ще більше захоплюючої.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари