• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71710

Конструктор Спеціальний автомобіль Ніндзя 419 деталей(71710)

Наразі товар відсутній
Ціна по запиту

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

LEGO NINJAGO Ninja Tuner Car - розвага для справжніх гонщиків у дусі ніндзя
Опис моделі 71710
Набор LEGO NINJAGO Ninja Tuner Car, залишить в захваті маленьких любителів теми ниндзяго, машин перегонів і незвичайних історичних будов. Найцікавіше починається, коли дитина розуміє, що з деталей можна сконструювати іграшку яка самостійно літає! Ролева гра дозволяє приміряти на себе образ Ниндзяго - Диги Кай, а також багато що дізнатися про побут ніндзя, навчитися упевненості в себе і взаємовиручці! Це прекрасний набір, який викликає у дитини непідробний інтерес. У коробці знайдуться 4 мініфігурки улюблених героїв :
Диги Кай
Скотта
злі Червоні Козирки - 2 шт.
Зануртеся у світ Prime Empire і спробуйте зіграти, за мотивами битви Key - Tana.
Діти зможуть грати самостійно або розділяти проведення часу зі своїми друзями, розбираючи деталі і перетворюючи автомобіль на літаючу іграшку! Дитина порадіє містичному пригодницькому світу LEGO NINJAGO, тому ЛЕГО 71710 - це той подарунок який точно порадує малюка і стане прекрасним подарунком на будь-який захід або свято! Дракони, храми і круті герої, що ще потрібне для щастя маленького фаната ЛЕГО?
Особливості гри з моделлю ЛЕГО 71710
Дивовижний LEGO Ninja Tuner Car, який перетворюється на літаючу іграшку, сподобається прихильникам драконів і перегонів в стилі ніндзя. Цей конструктор включає Ninja Tuner Car і 4 мініфігурки. Діти із задоволенням втечуть з реального світу і ігрові сцени з цими персонажами!
Сконструйований автомобіль створить цілий світ можливостей для дітей, оскільки Ninja Tuner Car може набути крил і стати літаком.
Модель ЛЕГО 71710 складається з 419 предметів, є дуже захоплюючим складанням як для хлопчиків так і для дівчаток у віці від 8. Новинка січня 2020 року, цей іграшковий ігровий набір гарантує неймовірне задоволення від перегонів і годинник розваг для ваших міні-ніндзя! Батареї для конструктора не потрібно - з ним можна грати просто діставши деталі з коробки.
Купівля LEGO NINJAGO Ninja Tuner Car
Дитячий конструктор LEGO 71710 - це якісний ліцензійний продукт, який забезпечить розвиток у вашій дитині :
логіки і мислення
творчого потенціалу
поліпшення пам'яті і орієнтації в просторі
Нескінченні пригоди і битви з улюбленими героями!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари