• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 10272

Конструктор Олд Траффорд - стадіон Манчестер Юнайтед 3898 деталей(10272)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія LEGO Creator дозволяє експериментувати у світі, який знаходиться навколо нас. З допомогою LEGO Creator можна побудувати побудувати величезну кількість реалістичних будинків і машин, які мають неповторний вигляд. У наборах є і машини, і літаки, і навіть суперкруті будинки на узбережжі - усі вони виконані в яскравих кольорах LEGO, які покликані займати увагу на довгий час і розвивати яскраву уяву.

Цей набір стане ідеальним подарунком для будь-якого уболівальника "Манчестер Юнайтед", а також прекрасною можливістю зібрати стадіон "Олд Траффорд" з кубиків LEGO. "Олд Траффорд", також відомий як "Театр мрії", - один з найпопулярніших футбольних стадіонів, що є домашнім для команди "Манчестер Юнайтед".

Уболівальникам сподобаються автентичні деталі, у тому числі пам'ятник "святій трійці" команди "Манчестер Юнайтед" і статуя сера Олексія Фергюсона. Приголомшливий конструктор для дорослих, що дозволяє створити модель стадіону "Олд Траффорд", що детально пропрацювала. Для ігор з цим набором просунутого рівня батареї не вимагаються, так що на цьому футбольному стадіоні LEGO ніколи не прозвучить фінальний свисток.

Він стане ідеальним подарунком для фанатів "Манчестер Юнайтед", які хочуть продемонструвати свій незгасний інтерес до цього футбольного клубу за допомогою моделі футбольного стадіону LEGO.

Набор для складання моделі стадіону "Олд Траффорд", виконаної в масштабі 1:600. Цей набір LEGO подарує фанатам годинник захоплюючого складання і допоможе їм утілити теплі спогади про футбольний стадіон "Манчестер Юнайтед" в цій моделі, що детально пропрацювала.

Перший в історії шанс зібрати модель стадіону "Олд Траффорд" футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" з кубиків LEGO. Цей футбольний стадіон LEGO стане прекрасною прикрасою будинку або офісу. Цей великий набір LEGO для складання футбольного стадіону, що включає 3898 деталей, стане унікальним подарунком для усіх фанатів клубу "Манчестер Юнайтед". Він пропонує забути про повсякденні проблеми і зануритися в цей довгий і захоплюючий проект, що дозволяє продемонструвати їх захоплення футболом.

Упродовж більш ніж 60 років кубики LEGO відповідають найстрогішим галузевим стандартам, що забезпечують їх безпеку і сумісність, а також простоту з'єднання і роз'єднання. Ви можете бути упевнені у безпеці іграшок LEGO. Кубики і деталі піддаються найжорсткішим випробуванням і відповідають найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Відчуйте дивовижну атмосферу стадіону в день матчу. Реалістичність гарантована. Модель з множиною деталей, що надають їй реалістичність.

У набір входить мікрофігурка пам'ятника серові Мэтту Басби.Фанати Олексія Фергюсона оцінять статую і названу в його честь трибуну. Точна копія футбольного поля, завдяки цьому Ви побачите лавку запасних, рекламний білборд і розкреслений газон. Автобуси команд можна припаркувати біля входу для гравців.

Розмір моделі "Олд Траффорд" - стадіону "Манчестер Юнайтед" : 18.5 см(6.5") у висоту, 47 см(18") в довжину і 39 см(15") завширшки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Останні переглянуті товари
Схожі товари