• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 21321

Конструктор Міжнародна Космічна Станція 864 деталей(21321)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

На створення наборів серії LEGO Ideas компанію надихнули фанати іграшок LEGO. У серії зібрані оригінальні концепції і набори за мотивами відомих фільмів.

Відпочивай і насолоджуйся годинником захоплюючих космічних ігор, збираючи цю прекрасну "Міжнародна Космічна Станція" LEGO Ideas. Відтвори реалістичні деталі: пересувний маніпулятор Canadarm2 і два з'єднання, що обертаються, з вісьмома регульованими сонячними панелями.

Коли все буде готово, ти зможеш з гордістю демонструвати цю модель Міжнародній Космічній Станції друзям, встановивши її на спеціальну підставку і доповнивши мініфігурками космонавтів, мініатюрним космічним шатлом і космічним устаткуванням для перевезення вантажів. Просто космос!

Фантастична "Міжнародна космічна станція" LEGO Ideas, створена фанатами LEGO для фанатів LEGO і любителів космосу. Колекційна збірна модель космічної станції. У набір МКС входить підставка, міні-шатл і вантажні космічні човники, а також дві мініфігурки космонавтів.

Ідеально для самостійного складання або конструювання з друзями. Дізнайтеся про безліч цікавих елементів МКС в процесі складання. Поверніть ферми, щоб змінити кут нахилу сонячних панелей. Копія реальної пересувної обслуговуючої системи МКС. Уявіть собі стикування шатлу з космічною станцією.

Ця міні-копія справжньої станції справляє приголомшливе враження. Відпочиньте від метушні і насолодіться складанням дивовижної моделі, що викликає захоплення у усіх, хто колись мріяв стати космонавтом.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари