• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 31098

Конструктор Хатина в глушині 305 деталей(31098)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія LEGO Creator дозволяє дітям експериментувати у світі, в якому вони живуть. Ця серія, в яку входять удома,, машини, літаки і тварини є прекрасним стимулом для дитячої уяви. У наборах застосовується принцип конструювання 3 в 1 - це означає, що кожен набір можна скласти трьома способами, що робить його ще цікавішим.

Зупинися в Хатині в глушині і насолоджуйся відпочинком на свіжому повітрі. Спробуй порибалити на причалі або покатайся на крутому каяку, але бережися диких звірів: поблизу розгулюють зібрані з кубиків вовк і орел! Коли настане вечір, ти можеш відпочити біля багаття, а потім відправитися спати до затишної кімнати під самим дахом.

Коли ти будеш готовий до нових дивовижних пригод на природі, ти можеш зібрати з цього конструктора 3 в 1 Пост спостереження за птахами з таємним притулком або Прогулочний човен з відмінно обладнаним камбузом!

Насолоджуйтеся складанням трьох різних моделей з цього набору LEGO Creator 3 в 1. Побудуйте Хатину в глушині, а потім переробіть її в Пункт спостереження за птахами з секретним укриттям або Плавучий будинок з добре обладнаним камбузом. Хатина в глушині включає іграшковий будиночок з терасою на березі, каяк і вогнище. Внутрішнє убрання хатини включає настінний годинник, радіо і затишну спальню на горищі.

Включає 2 міні-фігурки, готової до пригод в глушину, а також збірні фігурки орла і вовка з кубиків. Спробуйте порибалити з тераси хатини, прокотіться на каяку і посмажте курку на вогнищі, але остерігайтеся голодних місцевих мешканців - вовка і орла! Продовжуйте пригоди на відкритому повітрі з цим набором 3 в 1. Переробіть Хатину в глушину в Пункт спостереження за птахами або Плавучий будинок.

Діти можуть зібрати хатину в глушині, а потім перебудувати її в пункт спостереження за птахами або прогулочний човен. Хатина в глушині з множиною цікавих функцій і деталей стане прекрасним місцем для нових ігор і пригод. Діти можуть покататися на каяку або порибалити, сидячи на терасі. У набір входить бінокль і таємний притулок. Невеликий човен з усім необхідним готовий до відплиття. Цей набір 3 в 1 надає дітям нескінченні можливості для конструювання і ігор.

Розміри Хатини : більше 11 см у висоту, 14 см в довжину і 8 см завширшки.
Розміри Пункту спостереження за птахами: більше 13 см у висоту, 9 см в довжину і 8 см завширшки.
Розміри Плавучого будинку : 9 см у висоту, 18 см в довжину і 8 см завширшки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари