• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 42111

Конструктор Додж 1077 деталей(42111)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія LEGO Technic кидає справжній виклик досвідченим будівельникам LEGO. За допомогою таких елементів, як підвіски і пневматичний привід, діти можуть будувати різні машини з реалістичними функціями - від дверей, які автоматично відкриваються, до потужного приводу на чотири колеса.

Від підйомних кранів до суперавтомобіля, будь-яку модель можна перебудувати в інший транспортний засіб, дозволяє ще більше розширити можливості гри. Конструктор LEGO Technic дозволяє будувати складні функціонуючі моделі з реального життя, такі як коробки передач, працюючі поршневі двигуни і стріли підйомних кранів, які поєднуються з іншими кубиками LEGO.

Що може бути краще, ніж розігнатися на граничній швидкості на Dodge Charger, за кермом якого сидить Домінік Торетто з блокбастера "Форсаж"? Розгляньте ближче двигун V8, рухливі поршні, систему рульового управління і навіть ємність із закисом азоту для максимального прискорення. Якщо стане занадто жарко, в машині є вогнегасник. Відтворюйте знамениті сцени з фільму і покажіть легендарний автомобіль усім друзям, встановивши його на підставку на двох колесах.

Набор "Dodge Charger Домініка Торетто" LEGO Technic (42111) - приголомшлива модель класичного автомобіля з потужним двигуном, яка дозволить прихильникам відтворити улюблені сцени з "Форсажа".

Модель складається з 1077 елементів - справжній виклик юним прихильникам LEGO і любителям іграшкових машин. Набор створений на основі оригінального автомобіля Dodge Charger R/T, випущеного в 1970-х роках, і рясніє реалістичними деталями.

Продумані реалістичні деталі моделі дозволяють відтворити атмосферу вуличних перегонів, що хвилює, завдяки поршням, що рухаються, підвісці, системі рульового управління і воздуходуйке. Крім того, автомобіль можна поставити на задні колеса, повторивши знамень трюк Домініка.

Шукаєте відмінний подарунок для дитини старше 10 років або захопленого автомобілями дорослого? Цей набір - саме те, що вам потрібне. Прихильники можуть зібрати модель автомобіля з "Форсажа", а потім відтворити знамениті сцени фільму за допомогою її приголомшливих можливостей.

У набір входять друкарські інструкції, які допоможуть маленьким конструкторам зібрати цю модель. А ще модель можна ефектно поставити на демонстраційний стенд на задні колеса.

Познайомте дітей зі світом конструювання і ігор з наборами LEGO Technic. Завдяки крутому дизайну і реалістичним функціям діти будуть ще довго захоплено грати з цією моделлю після завершення складання.

Усі конструктори LEGO Technic відповідають найвищим стандартам якості, а це означає, що деталі завжди легко з'єднуються. Фахівці LEGO Group піддають кубики і деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності усіх наборів LEGO Technic найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Розмір моделі складає 39 см в довжину, 16 см завширшки і 11 см у висоту.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари