• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 76157

Конструктор Диво-жінка проти Гепарда 1 деталей(76157)

Наразі товар відсутній

1 499,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія Super Heroes DC Comics повна подій і пригод. Кожен з цих ігрових наборів ставить перед дитиною спеціальне конструкторське завдання, для вирішення якого вона повинна дотримуватися яскраво оформлених інструкцій і побудувати вибрану іграшку.

Проте серія Super Heroes DC Comics - це не просто перевірка будівельних навичок дитини. Це перевірка її уяви, коли дитина досліджує усі ігрові можливості і створює нові історії об усіх героїв і лиходіїв, яких можна розіграти. Завдяки усім чудовим персонажам Super Heroes DC Comics, вам і вашій дитині сподобається разом досліджувати світ.

Візьми участь в легендарній битві Чудо-женщины з Гепардой! Поки Макс намагається проникнути у вежу, високо над ним панелі датчика подають аварійний сигнал. Диво-жінка, обігнувши датчик, летить до місця події. Коли її заклятий ворог, Гепарда, нападає... може статися все що завгодно!

Ця 2-рівнева модель включає високотехнологічний бункер і супутникову станцію з панелями, що обертаються. Якщо діти змусять зустрітися Диво-жінку(Діану Принс) з її заклятим ворогом Гепардой(д-ром Барбарою Мінервою), може статися все що завгодно!

Поки мініфігурка Макса намагається управляти рухом супутникових панелей, крилаті мініфігурки Чудо-женщины і Гепарди б'ються один з одним. Високо на даху супутникової станції встановлені панелі, що обертаються навколо своєї осі.

Мініфігурку Чудо-женщины можна закріпити на супутниковій панелі, що обертається. Поки вона літає навколо супутникової станції, Макс знаходиться у панелі управління. Коли з'являється суперлиходій Гепарда, починається легендарна битва!

Хлопчики і дівчатка у віці 7 років і старше захоплено гратимуть з цим набором з серії LEGO DC Wonder Woman. Повний пригод подарунок для маленьких супергероїв.

Батареї не потрібно: діти зможуть насолоджуватися іграми з набором "Диво-жінка проти Гепарди" LEGO DC у будь-який час. Конструктори, що не вимагають батарей, сприяють розвитку творчих здібностей, уяви і навичок рішення завдань.

Шукаєте супергероїчний набір для дитини, яка тільки знайомиться з конструкторами LEGO? У набір "Диво-жінка проти Гепарди" входять прості і зрозумілі інструкції, які допоможуть вашій дитині швидко зібрати цю модель і почати грати.

Набори LEGO DC надихають дітей на нові творчі ігри самостійно або разом з друзями: вони зможуть відтворювати улюблені епізоди фільму, придумувати нові пригоди або просто встановити цю модель у себе в кімнаті, щоб показувати друзям.

Усі кубики LEGO, зроблені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним, а також легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися в їх відповідності найстрогішим міжнародним стандартам безпеки.

Модель "Диво-жінка проти Гепарди" LEGO DC(76157) розміром 19 см(7") у висоту і 17 см(6") завширшки з супутниковою тарілкою діаметром 20 см(7") надихає дітей на нові пригодницькі ігри.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари