• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41425

Конструктор Квітник Олівії 92 деталей(41425)

Наразі товар відсутній

329,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Світ наборів LEGO Friendsобов'язково подобається вашій дитині. Ця серія поєднує класичне конструювання LEGO з можливістю розігрувати сценки з повсякденного життя. Основою цих ігрових наборів стала тема дружби п'яти дівчат, кожна з яких має свою неповторну індивідуальність. Вони живуть в красивому місті, де багато симпатичних тварин, про яких можна піклуватися, а також магазини і будинки.

Набори містять багато аксесуарів і цікавих деталей, які роблять гру більше захоплюючою і стимулюють розвиток творчих здібностей. З наборами LEGO Friends можна годинником грати і весело проводити час.

Готові відправитися в захоплюючу експедицію у пошуках рідкісних рослин? Олівія навіть винайшла для таких подорожей спеціальний автомобіль! Приєднуйтеся до неї і її хом'якові Рамблу і допомагайте їй збирати польові квіти, а потім вивчати їх в теплиці. Покажіть Зобо, як доглядати за рослинами. Він може викопувати бур'яни своїми вилами і поливати квіти з відерця. Відкрийте вікно теплиці і дайте кольорам насититися сонячним світлом.

Подаруйте маленьким ботанікам можливість зануритися в пошуки рідкісних рослин з цією простою в складанні моделлю квіткового саду LEGO, що включає парник, садовий інвентар і моторолер. Заохотьте любов дітей до природи за допомогою набору "Квітковий сад Олівії" LEGO Friends (41425). Нехай вони представлять себе садівниками, які досліджують сільську місцевість у пошуках рідкісних видів рослин для вивчення Олівією. Вони із задоволенням колеситимуть по окрузі на цьому забавному моторолері, а коли повернуться до парника Олівії - допомагати роботові Зобо доглядати за кольорами за допомогою різного садового інвентаря.

Зібрати цю модель, що складається з 92 деталей, не складе труднощів навіть початкуючим будівельникам, тому вона стане прекрасним подарунком для дітей, які тільки знайомляться з конструкторами LEGO. Ці красиві іграшкові квіти і рослини стануть прекрасною прикрасою столу, а завдяки своєму невеликому розміру ця модель не займе багато місця.

Ласкаво просимо в Хартлейк Сити - місто, де малюки зможуть зануритися в захоплюючі пригоди, приділити час своїм захопленням або просто радіти життю разом з п'ятьма чарівними подружками, Мией, Олівією, Емою, Стефани і Андреа, і їх домашніми вихованцями. Ви знайомі з дитиною, якій подобається доглядати за рослинами? Надайте їм можливість проявити свою любов до природи будинку за допомогою цього забавного квіткового саду LEGO. Граючи з ним, вони шукатимуть рідкісні екземпляри рослин разом з Олівією, а потім доглядати за своїми знахідками в її парнику.

У набір "Квітковий сад Олівії"(41425) входить міні-лялечка, фігурка робота-фермера, фігурка хом'яка, моторолер для перевезення рослин і парник, в якому діти зможуть вирощувати іграшкові квіти і фрукти.

Надайте дітям можливість зануритися в захоплюючі ігри, в яких вони колеситимуть по окрузі на цьому крутому моторолері для перевезення рослин, доглядати за кольорами за допомогою забавного садового інвентаря і досліджувати їх в парнику Олівії.

Цю модель для початківців, що складається з 92 деталей, діти зберуть в лічені хвилини, щоб відразу ж почати грати. Завдяки цьому вона стане прекрасним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято для початкуючих ботаніків у віці від 6 років.

Розміри іграшкового моторолера - трохи більше 4 см у висоту і 6 см в довжину, а парника - трохи більше 7 см у висоту і 4 см завширшки, тому їх можна покласти в рюкзак, щоб трохи пограти з рослинами на зміні або у друга в гостях.

Для цієї забавної іграшки не потрібні батареї, тому веселощі і ігри почнуться, як тільки ви дістанете конструктор з коробки. Просто додайте трохи дитячої уяви, щоб постежити за виконанням захоплюючої місії по пошуку рідкісних рослин.

Познайомте дітей з дивовижним світом LEGO Friends, повним веселощів. Граючи з маленькими і простими в складанні моделями або великими наборами з множиною різноманітних функцій, діти зможуть відтворювати епізоди з мультсеріалу "Подружки з Хартлейк Сити" або придумувати власні пригоди.

Конструктори LEGO відповідають найстрогішим галузевим стандартам і критеріям якості, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а усі кубики і деталі легко з'єднуються і відокремлюються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики і деталі на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягування, щоб переконатися у відповідності усіх наборів найстрогішим міжнародним стандартам безпеки і якості. Цей квітковий сад з міні-лялечкою спеціально розроблений, щоб сприяти розвитку дитячої уяви.

Він включає моторолер, парник і одну міні-лялечку, а також фігурки робота Зобо і хом'яка. У набір також входять квіти, полуниця, капелюх і лопата. Діти зможуть представити, неначе вони вирушають на пошуки рідкісних рослин або везуть їх додому для досліджень.

Цей іграшковий сад стане ідеальним подарунком на будь-яке свято для маленьких ботаніків у віці від 6 років. Завдяки невеликому розміру цих іграшок маленькі ботаніки зможуть узяти їх з собою в дорогу.

Батареї не потрібні, тому веселі і захоплюючі пошуки рідкісних рослин почнуться, як тільки діти зберуть цю модель. Конструктори LEGO Friends дозволяють дітям займатися улюбленою справою в процесі веселих ігор.

Набори LEGO, що відповідають найстрогішим стандартам, надають можливості для якісних, насичених ігор. Усі конструктори LEGO Friends проходять випробування на відповідність найвищим стандартам безпеки.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари