• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 41421

Конструктор Порятунок слоненяти в джунглях 203 деталей(41421)

Наразі товар відсутній

629,00 грн

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Нехай діти відчують себе справжніми героями, поспішаючи на допомогу маленькому слоненяті, потопаючому у болоті! Набор "Джунглі: порятунок слоненяти"(41421) повний забавних функцій, що надихають на творчі ігри. Вступивши в рятувальний загін подружок LEGO® Friends, діти будуть годинами захоплено грати з цим набором і придумувати нові пригоди. Дизайнери LEGO® Friends гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic.

Вступай в загін рятувальників!

Дітям, що люблять транспортні засоби, сподобається поспішати на допомогу на цьому крутому позашляховику. Він оснащений лопатою і крюком, за допомогою яких діти відкопуватимуть і витягуватимуть слоненя з болота. А на цьому симпатичному причепі, який можна прикріпити до фіолетового позашляховика, вони зможуть відвезти малюка у безпечне місце. Цей набір стане прекрасним подарунком для дітей, що люблять ігри, повні пригод. Набори LEGO Friends, присвячені темі порятунку тварин, розширюють кругозір дітей в процесі захоплюючих творчих ігор.

Нові технології складання

У безкоштовному додатку LEGO Building Instructions для цього набору передбачені цифрові інструкції Instructions PLUS. Доступні в них цифрові інструменти масштабування і обертання допоможуть дітям збирати різні моделі. Суперкрутий спосіб складання!

Особливості

- Барвистий набір для порятунку слоненяти, що надихає на захоплюючі ігри і турботу про тварин.
- В набір входять дві збірні міні-лялечки, фігурка слоненяти і набір для рятувальних операцій.
- Діти викликатимуть допомогу по рації, поспішати на місце події на позашляховику і доглядати за слоненям.
- Прекрасний подарунок на день народження для дітей, що люблять тварин і мультсеріал "Подружки з Хартлейк Сити" LEGO® Friends.
- Цей конструктор можна об'єднати з будь-якими іншими наборами LEGO® з вашої колекції.
- Для цього простого в складанні набору для рятувальних операцій в джунглях не потрібні батареї, тому діти зможуть відразу ж відправитися на позашляховику у світ веселощів і ігор.
- Цифрові інструкції Instructions PLUS, доступні в додатку LEGO® Building Instructions, зроблять складання ще більше захоплюючим!
- Дизайнери LEGO® Friends гордяться тим, що створені ними конструктори підтримують ініціативу дослідників National Geographic.
- Малюки помітять, що кубики LEGO® завжди легко з'єднуються і відокремлюються.
- Ця модель LEGO® Friends відповідає найстрогішим стандартам безпеки і якості.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари